Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

3COM 3M0-300 Exam - Cheat-Test.com

Free 3M0-300 Sample Questions:

1. Which of the following routers supports version 2.41 router code?
A. 5231
B. 5232
C. 5640
D. 5680
Answer: B

2. Which of the following is NOT a standard port available on the Router 5012?
A. ISDN
B. Console
C. Serial WAN
D. 10/100 Ethernet
Answer: A

3. True or False: The Flexible Interface Cards (FICs) in the Router 6040 can be hot swapped.
A. True
B. False
Answer: A

4. True or False: The RPU can be hot swapped.
A. True
B. False
Answer: B

5. What kind of modules does the Router 5232 use?
A. SICs only
B. MIMs only
C. SICs and MIMs
D. SICs and FICs
Answer: B

6. Which of the following modules is a daughter card that fits onto the RPU2?
A. ATM
B. Enhanced Serial
C. Encryption Card
D. Memory Expansion
Answer: C

7. How many FIC slots does a Router 6040 have?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

8. Which of the following features is available on both the RPU and the RPU2?
A. SFP Interface Slot
B. CF Memory Card slot
C. Gigabit Ethernet Interfaces
D. Power and Fan LED indicators
Answer: D

9. What does it indicate if the LEDs on the Power Supply of the Router 6000 are as follows?
ALM (red) - OFF
RUN (green) ON
AC OK (red) - ON
A. Power is OFF or has failed
B. A Runtime error has occurred
C. Power is ON and voltage is normal
D. Power is ON but operating voltage is not within acceptable range
Answer: C

10. True or False, The Router 6080 Fans have two rotational speeds.
A. True
B. False
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved