Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

3COM 3M0-212 Exam - Cheat-Test.com

Free 3M0-212 Sample Questions:

1. Which two are Layer 3 features of the Switch 5500-EI and 5500G-EI? (Choose two.)
A. Dynamic IPX routing
B. Border Gateway Protocol
C. Multicast routing PIM Sparse and Dense Mode
D. Static routes for routed environments where no routing protocol is used
Answer: CD

2. Which two features are supported on the Switch 8800? (Choose two.)
A. ATM over fiber links
B. IEEE 802.3ae 10 gigabit Ethernet
C. IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE)
D. Store and forward and cut-through switching
Answer: BC

3. How should you prioritize traffic on a network, if both voice and video are present on the network?
A. Video and voice traffic should have equal priority
B. Video traffic should have higher priority than voice traffic
C. Voice traffic should have higher priority than video traffic
Answer: C

4. Which two are Layer 2 features of the Switch 5500 family? (Choose two.)
A. Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP)
B. User definable MAC table aging period
C. Super-VLANs
D. GARP Multicast Registration Protocol (GMRP)
Answer: AB

5. The Switch 5500 allows VLANs to be automatically assigned based on user credentials or on the MAC address of the device.
A. True
B. False
Answer: A

6. Which two are features only supported on the Switch 5500-EI and Switch 5500G-EI models? (Choose two.)
A. Up to 4,094 port-based VLANs
B. 802.1X Authentication Support
C. IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE)
D. Protected ports communicate with other protected ports for inter-VLAN communications
Answer: AC

7. Which two features are supported by all Switch 5500 models? (Choose two.)
A. Dynamic and static routing
B. Power over Ethernet (PoE)
C. IEEE 802.1X Network Login
D. Hot-swappable Application Module Slot
Answer: AC

8. Which three features are only supported on the Switch 5500G-EI switch models? (Choose three.)
A. Port-based VLANs
B. 24 or 48 10/100/1000 Mbps ports
C. PoE upgradeable power supply unit
D. Hot-swappable Application Module Slot
E. Four GBIC Small Form-factor Plug-in (SFP) ports
Answer: BCD

9. Using 3Com's XRN technology, you can mix Switch 5500-SI and Switch 5500-EI model switches to create a single switch stack.
A. True
B. False
Answer: B

10. Which two software features are supported by all Switch 5500 models? (Choose two.)
A. OSPF
B. PIM Sparse Mode
C. QoS prioritization and classification
D. RADIUS Authenticated Device Access (RADA)
Answer: CD

11. Which two hardware features are supported on the Switch 5500-EI and Switch 5500-SI switch models? (Choose two.)
A. 24 or 48 10/100 Mbps ports
B. 24 or 48 10/100/1000 Mbps ports
C. 2 Gbps, full-duplex XRN stacking link
D. Mix and match either switch in a single stack
Answer: AC

12. Which two features are supported by all Switch 5500 models? (Choose two.)
A. IEEE 802.1X Network Login
B. Eight egress queues per port
C. 24 or 48 10/100/1000 Mbps ports
D. Hot-swappable Application Module Slot
Answer: AB

13. The Switch 5500G-EI supports a field-upgradeable, Power over Ethernet (PoE) power supply unit.
A. True
B. False
Answer: A

14. Which Switch 5500 model(s) supports a 96 Gbps full-duplex XRN stacking connection?
A. Switch 5500-SI
B. Switch 5500-EI
C. Switch 5500G-EI
D. All of the above
Answer: C

15. Which two are benefits of the Switch 5500 XRN Distributed Device Management (DDM) support? (Choose two.)
A. Supports up to 12 switches in a single stack
B. Creates a 12 Gbps full-duplex link between switches
C. All switches within a stack act as a single logical device
D. Resilient XRN architecture provides management access if any switch fails in a stack
Answer: CD

16. Only the Switch 5500G-EI supports all three XRN features: XRN Distributed Device Management (DDM), Distributed Link Aggregation (DLA) and Distributed Resilient Routing (DRR).
A. True
B. False
Answer: B

17. Using XRN stacking, what is the maximum number of 10/100 ports supported in a stack of Switch 5500G-EIs?
A. 128
B. 256
C. 384
D. 512
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved