Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ACI 3I0-012 Exam - Cheat-Test.com

Free 3I0-012 Sample Questions:

Q: 1
A 3-month (91-day) deposit of AUD 25,000,000.00 is made at 3.25%. At maturity, it is rolled over three times at 3.55% for 90 days, 4.15% for 91 days and 4.19% for 89 days. At the end of 12
months, how much is repaid (principal plus interest)?
A. AUD 25,962,011.00
B. AUD 25,959,714.91
C. AUD 25,948,878.47
D. AUD 25,948,648.82
Answer: A

Q: 2
Which of the following rates represents the highest investment yield in the Euromarket?
A. Semi-annual bond yield of 3.75%
B. Annual bond yield of 3.75%
C. Semi-annual money market yield of 3.75%
D. Annual money market rate of 3.75%
Answer: C

Q: 3
A 3-month (91-day) US Treasury bill is quoted at a rate of discount of 4.25%. What is its true
yield?
A. 4.19%
B. 4.25%
C. 4.30%
D. 4.31%
Answer: C

Q: 4
Today’s spot value date is Friday 27th February. What is normally the 1-month maturity date?
Assume no bank holidays.
A. 28th March
B. 29th March
C. 30th March
D. 31st March
Answer: D

Q: 5
The Market Segmentation hypothesis suggests that the yield curve bends at some point along its length because:
A. Investors have less appetite for longer-term investments
B. Borrowers prefer to borrow long-term but lenders prefer to lend short-term
C. Different types of institution tend to specialize in different maturity ranges
D. The risk premium becomes significant only at longer maturities
Answer: C

Q: 6
Which of the following is always a secured instrument?
A. ECP
B. Repo
C. Interbank deposit
D. CD
Answer: B

Q: 7
What type of institution is the typical drawer of banker’s acceptances?
A. Credit institution
B. Investment bank
C. Corporate
D. Central Bank
Answer: A

Q: 8
Which type of repo is the most risky for the buyer?
A. Delivery repo
B. HIC repo
C. TO-party repo
D. There is no real difference
Answer: C

Q: 9
You have taken 3-month deposits of EUR 10,000,000.00 at 0.60%, EUR 5,000,000.00 at 0.40% and EUR 5,000,000.00 at 0.50%.
What is the average rate of your long position?
A. 0.525%
B. 0.45%
C. 0.75%
D. 0.375%
Answer: A

Q: 10
A 30-day 4% CD with a face value of GBP 20,000,000.00 is trading in the secondary market with 20 days remaining to maturity at 4.05%.
What would be your holding period yield if you bought the CD now and held it to maturity?
A. 4.05%
B. 4.0%
C. 3.891%
D. 3.838%
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved