Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ACI 3I0-008 Exam - Cheat-Test.com

Free 3I0-008 Sample Questions:

1. EURIBOR is the:
A. Daily fixing of EUR interbank deposit rates in the European market
B. Daily fixing of EUR interbank deposit rates in the London market
C. Another name for EUR LIBOR
D. The ECBs official repo rate
Answer: A

2. A 1-month (30-day) USCP with a face value of USD 5 million is quoted at a rate of discount of 2.31%. How much is the paper worth?
A. USD 4,884,500.00
B. USD 4,990,375.00
C. USD 4,990.506.85
D. USD 4,990,393.49
Answer: B

3. Which of the following are quoted in terms of a yield-to-maturity?
A. USCP
B. ECP
C. Treasury bill
D. BA
Answer: B

4. Which of the following is sometimes called two-name paper?
A. ECP
B. BA or bank bill
C. Treasury bill
D. CD
Answer: B

5. What is the Repurchase Price of a classic repo?
A. The market value of bond collateral at the end of the repo at the clean price of the bond
B. The market value of bond collateral at the end of the repo at the dirty price of the bond
C. The amount of cash actually paid for collateral at the start of the repo
D. The amount of cash actually paid for collateral at the start of the repo plus repo interest
Answer: D

6. A customer gives you GBP 25 million at 6.625% same day for 7 days.
Through a broker, you place the funds with a bank for the same period at 6.6875%.
Brokerage is charged at 2 basis points per annum.
What is the net profit or loss on the deal?
A. Profit of GBP 299.66
B. Profit of GBP 203.77
C. Loss of GBP 299.66
D. Loss of GBP 203.77
Answer: B

7. What is the ISO code for the Argentine peso?
A. ARP
B. ARS
C. AGP
D. AED
Answer: B

8. Clients of a voice-broker quote EUR/USD at 1.2556-61, 1.2559-62, 1.2557-63 and 1.2555-59. What will be the brokers price?
A. 1.2559 choice
B. 1.2555-63
C. 1.2559-62
D. 1.2556-59
Answer: A

9. A 6-month SEK/NOK Swap is quoted 140/150. Spot is 0.9445. Which of the following statements is correct?
A. SEK interest rates are higher than NOK interest rates
B. NOK interest rates are higher than SEK interest rates
C. NOK interest rates are higher than USD interest rates
D. SEK interest rates and NOK interest rates are converging
Answer: B

10. If you have created a synthetic foreign currency asset by buying and selling a USD/CHF swap, what have you done?
A. Created an exposure to the CHF
B. Created an exposure to the USD
C. Switched a CHF asset temporarily into USD without taking currency risk
D. Switched a USD asset temporarily into CHF without taking currency risk
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved