Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 3605 Exam - Cheat-Test.com

Free 3605 Sample Questions:

Q: 1
Before enabling IP Source through Device Manager, which two conditions must be met on the system?
A. Dynamic Host Control Protocol (DHCP) snooping enabled globally.
B. EAPOL must be enabled.
C. The bsSourceGuardConfigMode MIB object must be removed.
D. The port is an untrusted DHCP snooping and dynamic ARP Inspection port.
Answer: A, D

Q: 2
During the installation of a unified access solution, the IP address of the wireless switch interface needs to be configured on the ERS 8000. Which IP address must be used in configuration?
A. Any valid IP address within management VLAN subnet.
B. Any valid IP address within the unified access VLAN subnet.
C. The switch CLIP (loopback) address.
D. Any reachable valid IP address.
Answer: C

Q: 3
While troubleshooting a MultiLink Trunking (MLT) and split MultiLink Trunking (SMLT) network a need arises to determine which link packets are traversing. Which feature should be used to facilitate the troubleshooting?
A. Ping Trace
B. Ping Snoop
C. Snoop Trace
D. Trace Route
Answer: B

Q: 4
The SNMP counters check for authorization failures and other types error conditions. Which of these SNMP error conditions is displayed in Enterprise Device Manager?
A. PCAP packet capture counters
B. In Bad Community Names Counters
C. Fan Failure packet counters
D. Power Supply Failure packet counters
Answer: D

Q: 5
What does the trace level 9 3 command accomplish?
A. It captures BGP events at a terse level.
B. It captures packets copied to the CPU at a verbose level.
C. It shows CPU utilization.
D. It captures RCC IP events at verbose level.
Answer: B

Q: 6
Which feature should be configured to limit which ports receive multicast streams?
A. igmp proxy
B. igmp pruning
C. igmp snooping
D. PIM-SM snooping
Answer: C

Q: 7
Routed Split Multi-Link Trunking (RSMLT) is a way to ensure that traffic can be routed off the VLAN by adding router redundancy. When configuring the Ethernet Routing Switch (ERS) core switches, where is RSMLT configured?
A. An OSPF protocol
B. A core switch port
C. A VLAN
D. An edge switch port
Answer: A

Q: 8
An Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 is being configured for Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP). If the default value is used on the peer switch, which CLI command would cause this switch to e the VRRP master?
A. Config vlan 100 ip vrrp 100 priority 250
B. Config vlan 100 ip vrrp 100 priority 1
C. Config vlan 100 ip vrrp 100 master
D. Config vlan 100 ip vrrp 100 priority master
Answer: A

Q: 9
Which types of topologies are supported in the implementation of the Avaya Enterprise Fabric? (Choose three)
A. SPB Layer 2 VSN
B. SPB GRT shortcuts
C. SPB GRT 3 VSN
D. SPBv VSN
Answer: A, B, D

Q: 10
IPFIX protocol used for the export of flow information from traffic observed on a switch. Which three statements are true for the functioning of the IPIX protocol? (Choose three)
A. The IPIX exporter handles sending packets to the collectors.
B. ACIs can be used to configure IPFIX on a per port/slot basis.
C. The IPMX information cannot be exported to a 3rd-party application.
D. IPFIX requires dual CPUs installed for the ERS 8000.
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved