Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 350-080 Exam - Cheat-Test.com

Free 350-080 Sample Questions:

Q: 1
Refer to the components below. Which data center design layer contains these components?
- Cisco UCS 6100 Fabric Interconnect
- Cisco Nexus 1000V
- Cisco UCS 5100 Blade Chassis
A. the Virtualization layer
B. the Management layer
C. the Compute layer
D. the Services layer
Answer: C

Q: 2
Which two options describe virtualized multi-tenancy? (Choose two.)
A. dedicated infrastructure for each tenant
B. shares a common infrastructure between tenants
C. agreement between tenants with rules about sharing DC resources
D. tenants using virtualization technologies to separate from each other
E. data centers using virtualization technologies to separate tenants
Answer: B,E

Q: 3
Which three statements best describe the Cisco Unified Fabric solution for the data center? (Choose three.)
A. Cisco Nexus 5000 Series Switches provide the capability to consolidate LAN and SAN traffic on a unified fabric over Ethernet.
B. The unified fabric is delivered through technologies such as FCoE and DCB.
C. FCoE allows transmission of Fibre Channel traffic over Ethernet by encapsulating native Fibre Channel frames into GRE and transporting them across the Ethernet network.
D. FCoE allows consolidating Fibre Channel traffic from multiple VSANs into the same Ethernet VLAN to be transported across the fabric. PFC ensures lossless transport of the FC traffic over Ethernet.
E. PFC allows user priorities to be defined on a single physical link, each of which can have its own logical lane that can be paused independently of the others.
Answer: A,B,E

Q: 4
Cisco Nexus 5000 Series Switches are best positioned at which layer?
A. access layer, as an end-of-row switch for FCIP and iSCSI aggregation
B. distribution layer, with multiples of 10 Gb/s ports
C. access layer, as a top-of-rack switch for server I/O consolidation with FCoE
D. aggregation layer, supporting virtual security and application services
Answer: C

Q: 5
Which component of the Cisco Nexus 7010 architecture provides out-of-band management, an always-on microprocessor for disaster recovery, and remote restart capabilities?
A. central arbiter
B. Connectivity Management Processor
C. supervisor engine
D. dedicated service modules
Answer: B

Q: 6
Which two Cisco devices form the virtual access layer in the Cisco Data Center Architecture? (Choose two.)
A. Cisco Nexus 7000
B. Cisco Nexus 5000
C. Cisco Nexus 1010
D. Cisco Nexus 2000
E. Cisco Nexus 1000V
Answer: C,E

Q: 7
Which three components does a data center network layer have? (Choose three.)
A. Cisco GSR
B. Cisco CRS-1
C. Cisco Nexus 7000
D. Cisco Nexus 1000V
E. Cisco Nexus 2000
F. Cisco ASR 9000
G. Cisco Nexus 5000
Answer: C,E,G

Q: 8
On a 32-port 10 Gigabit Ethernet module, each set of four ports can handle 10 Gb/s of bandwidth.
What can you use the rate-mode parameter for?
A. to limit the speed on any port
B. to dedicate all the group bandwidth to the first port
C. to dedicate all the group bandwidth to the last port
D. to limit the speed on all ports
Answer: B

Q: 9
On a Cisco Nexus 7000, a CoPP can be applied separately to each VDC.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 10
The persistent storage service (PSS) is used by which function?
A. storage of log files across reloads of the system
B. storage of license files in the backplane EEPROM
C. storage of the process-specific state for stateful process recovery
D. storage of core dump files from crashed processes
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved