Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 350-025 Exam - Cheat-Test.com

Free 350-025 Sample Questions:

Q: 1 What command is used to set the length of time a non-ISDN interface stays down after a call has been completed or has failed and before it is available to dial again?
A. dialer enable-timeout
B. dialer holddown
C. dialer fast-idle
D. dialer idle-timeout
E. dialer wait-for-carrier-time
Answer: A

Q: 2 interface Dialer1
ip address 1.1.1.1 255.255.255.0
encapsulation ppp
dialer remote-name Smalluserdialer
string 4540
dialer pool 3
dialer-group 1
What statement about this configuration is true?
A. This interface is configured for legacy DDR and therefore cannot be used for dialer profiles.
B. This interface is a logical interface whose configuration is only used for inbound calls on physical interfaces in pool 3.
C. This logical interface belongs to a group of physical interfaces in group 1.
D. This configuration is not valid because it is missing the "dialer in-band" command.
E. This interface will use the name Smalluser instead of the router's hostname for authentication purposes when connecting to the remote peer.
F. None of the above
Answer: F

Q: 3 To have the router verify a called-party number in the incoming setup message for an ISDN BRI call:
A. Use isdn tei first-call
B. Include ldn on spid number line
C. Use isdn answer1
D. Use isdn caller
Answer: C

Q: 4 The purpose of the dialer fast-idle command is:
A. To decrease the amount of time that an interface is kept down before the next call can be placed - By default, DTR is held low for five seconds.
B. To specify the amount of time that an interface can remain idle before being disconnected when new outbound calls need to be made
C. To decrease the interdigit delay between DTMF tones when placing a call
D. To increase the rate at which disconnected interfaces become available for new outbound calls
E. To specify the regular idle timeout for high speed non-async interfaces
Answer: B

Q: 5 On a Cisco router with an external modem, what EIA 232 signal will be received by the access server to indicate the presence of an incoming call?
A. Request To Send
B. Clear To Send
C. Data Terminal Ready
D. Data Set Ready
E. Loopback
Answer: D

Q: 6 While entering commands on a console, the break key is pressed accidentally and the router reboots. What action could disable this problem?
A. In configuration mode, enter disable break.
B. In configuration mode, enter no service break.
C. Change the configuration register.
D. Replace the router - this is an invalid response to pressing the break key when past 60 seconds after boot.
Answer: C

Q: 7 The network administrator has forgotten the enable password of the router.
Luckily, no one is currently logged into the router, but all passwords on the router are encrypted. What should the administrator do to recover the enable password?
A. Call the Cisco Technical Assistance Center (TAC) for a special code that will erase the existing password.
B. Reboot the router, press the break key during bootup, boot the router into ROM monitor mode, and modify the configuration register so that the current configuration is ignored during normal bootup
C. Reboot the router, press the BREAK key during bootup, and boot the router into ROM Monitor mode to erase the configuration, and re-install the entire configuration as it was saved on a TFTP server.
D. Erase the configuration, boot the router into ROM Monitor mode, press the BREAK key, and overwrite the previous enable password with a new one.
Answer: B

Q: 8 The configuration register does NOT retain settings for:
A. An enabled 'Break' key
B. The console baud rate
C. The boot method
D. An enabled AUX port
Answer: D

Q: 9 An ISDN T1 PRI is composed of:
A. 24 B channels and one D channel
B. 24 D channels and one B channel
C. 23 D channels and one B channel
D. 23 B channels and one D channel
E. 25 B channels
Answer: D

Q: 10 A high modem transmit level reduction indicates that:
A. There is too much attenuation in the local loop.
B. Digital padding on the switch is injecting too many errors.
C. Too much echo is being detected by the modem.
D. The T1 signal being received from the telecommunications company is too "hot".
E. The telecommunications company has provided a "wet" line rather than a "dry" line.
Answer: C

Q: 11 For an OC-48 signal (2.5Gb/s), what is the BER (bit error rate) if there is 1 bit error every four days?
A. 10E-12
B. 10E-13
C. 10E-14
D. 10E-15
E. 10E-16
Answer: D

Q: 12 Select the group of technologies which are listed in descending order of bandwidth scale:
A. SDH, X.25, ATM
B. DWDM, SDH, Frame Relay
C. DWDM, SDH, ATM
D. ATM, DWDM, Frame Relay
Answer: C

Q: 13 What type of fiber-optic system is used to distribute cable television signals?
A. Point to multipoint
B. Local Area network
C. Switched
D. Point to point
Answer: A

Q: 14 The Hold-Down Timer used in Distance Vector protocols:
A. Sets the time limit of how long a router may keep a packet in its buffer, if the routing protocol is in the process of converging
B. Determines the number of seconds a router will wait before sending another update to neighbor routers
C. Sets a specific period for routers to neither accept or advertise a route from a destination where an original route was recently lost
D. Sets a duration where routes are not accepted from the neighbor router that caused a routing loop
Answer: C

Q: 15 The purpose of Administrative Distance, as used by Cisco routers, is:
A. To choose between routes from different routing protocols when receiving updates for the same network
B. To identify which routing protocol forwarded the update
C. To define the distance to the destination used in deciding the best path
D. To be used only for administrative purposes
Answer: A

Q: 16 What type of signaling is most relevant to ATM networks supporting SVCs?
A. H.323
B. Q.2931
C. ETSI.761
D. G.723
Answer: B

Q: 17 How long is an ATM cell header?
A. 5 octets (bytes)
B. 3 octets (bytes)
C. 8 octets (bytes)
D. The size varies by AAL type used
Answer: A

Q: 18 The NNI specification defines communications between:
A. An ATM end system and an ATM switch
B. Two ATM end systems
C. An ATM device and a non-ATM device
D. Two ATM switches from different carriers
E. Two ATM switches
Answer: E

Q: 19 What Delimits the beginning and the end of the Frame Relay frame?
A. Address
B. FCS
C. Data
D. Flags
E. Packets
Answer: D

Q: 20 What is true about the DLCI field in the Frame Relay header?
A. It consists of two portions, source and destination, which map data to a logical channel.
B. It generally has significance only between the local switch and the DTE device.
C. It is an optional field in the ITU-T specification.
D. It is present only in data frames sent through the network.
Answer: B

Q: 21 If a Dialer Profile exists in the local configuration of a router, what is true?
A. A virtual-access password is configured automatically.
B. A virtual-access interface will inherit all configurations from the dialer profile.
C. AAA parameters cannot be applied to an interface.
D. None of the above
Answer: B

Q: 22 Which two operational states can PVCs be in? (multiple answer)
A. Data transfer
B. Idle
C. Down
D. Shut
Answer: A, B

Q: 23 What is NOT an ATM class of service?
A. CBR
B. VBR-t
C. ABR
D. UBR
E. CAR
Answer: E

Q: 24 What describes a technique, used to encapsulate voice (NOT data) over ATM?
A. RFC 1483
B. LANE
C. AAL-1
D. RFC 1577
Answer: C

Q: 25 Why is the Frame Check Sequence (FCS) used in Frame Relay?
A. Congestion Control
B. To ensure the integrity of transmitted data
C. To retransmit data
D. To provide SNMP traps
Answer: B

Q: 26 What statement about ISDN SPIDs is true?
A. All switches require SPIDs to be set on the ISDN router.
B. A SPID is usually derived from the local directory number with some optional numbers.
C. SPIDs and LDNs are mutually exclusive and cannot be configured together.
D. A SPID cannot be used if CLID is enabled.
E. There cannot be more than one SPID per BRI.
F. There can be more than one SPID on a PRI interface.
Answer: B

Q: 27 What statement about clocking is true?
A. Routers on either end of a T1 must have a clock source, but they do not have to be synchronized with each other.
B. If two routers are connected via synchronous serial interfaces back to back, they do not need a clock source.
C. Routers cannot generate a clock signal. The clock signal must come from a CSU/DSU or the service provider's network.
D. The same clock signal is used for receiving and transmitting data.
E. Data must be sent at the rate of the clock signal, even if traffic shaping has been applied on an interface.
Answer: E

Q: 28 ADSL service can share the same physical pair as an analog POTS circuit by using:
A. Transceivers
B. NT-1s or CSUs
C. A media converter
D. Splitters or filters
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved