Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 350-024 Exam - Cheat-Test.com

Free 350-024 Sample Questions:

1. When troubleshooting an IOS Voice Gateway, what command will produce detailed information (codec, ERL, tx/rx packets, dial peers, etc) on currently active calls?
A. show voice call active
B. show call active voice
C. show voice port
D. show voice call
Answer: B

2. When troubleshooting a FailSafe problem in Unity, the first place you should look for detailed error messages is the:
A. tempu.log
B. System Log
C. Application Log
D. SDL Trace
E. Status Monitor
Answer: C

3. In order to pass hook­flash on h.323 from FXS to FXO:
A. connection plar must be configured on the voice­port (FXS)
B. connection plar must be configured on the voice­port (FXS) and (FXO)
C. connection trunk must be configured on the voice­port (FXS)
D. connection trunk must be configured on the voice­port (FXS) and (FXO)
E. None of the above
Answer: E

4. What type of signaling provides Dialed Number Information Service (DNIS) on a T1/E1?
A. E&M
B. Loop Start
C. Ground start
D. All of the above
Answer: D

5. When Direct Inward Dial is used on a POTS dial peer and an incoming POTS call enters the router: (multiple answer)
A. The number that is dialing (ANI) automatically becomes the destination­pattern number for the IP destination.
B. The number that is dialed (DNIS) automatically becomes the destination­pattern number for the IP destination.
C. The number that is dialing (ANI) automatically becomes the destination­pattern number for the telephony destination.
D. The number that is dialed (DNIS) automatically becomes the destination­pattern number for the telephony destination.
E. The number that is dialed (DNIS) & the number that is dialing (ANI) automatically becomes the destination­pattern number for the IP & telephony destination.
Answer: B, D

6. What does the term "MGCP backhaul" mean?
A. Encapsulating ISDN Q.931 CDR records to a RADIUS server
B. Translating ISDN Q.931 messaging into MGCP events to the MGCP Call Agent
C. Transporting ISDN Q.921 messaging across IP to the MGCP Call Agent
D. Transporting ISDN Q.931 messaging across IP to the MGCP Call Agent
E. Transporting T1 CAS messaging across IP to the MGCP Call Agent
Answer: D

7. What statement is an attribute of ISDN Non­Facility Associated Signaling (NFAS)?
A. Single D­channel controls B­channels on the same T1 span, as well on other T1­spans.
B. Single T1 span can be split into two "trunk groups", each with its own dedicated D­channel.
C. Is available on both T1 and E1 PRIs.
D. Enables the D­channel to transmit "data" information unrelated to any voice call, such as inter­switch status updates.
E. Applicable to voice calls on PRI only, but not to data PRI calls.
Answer: A

8. The IOS GWs support ECMA QSIG. CM, in MGCP Call Agent mode, supports ISO QSIG. What implications does this have on an IP telephony network?
A. None, the ISO standard is a superset of the ECMA standard.
B. None, as long as the IOS GW remains in contact with the CM at all times.
C. During MGCP GW Fallback, no calls to the attached QSIG PBX will work. D. During MGCP GW Fallback, basic calls to the attached QSIG PBX will work.
E. During MGCP GW Fallback, all call functionality to the attached QSIG PBX will work.
Answer: B, D

9. The terms "Wink start", "Delay start" and "Immediate start" are applicable to:
A. Analog E&M Signaling
B. T1 CAS E&M signaling
C. E1 CAS E&M Signaling
D. Analog DID Signaling
E. All of the above
Answer: E

10. Below are four 'out' access­lists, configured on an interface. What list will block an IP packet with source address 144.23.67.94, destination address 197.55.34.254, destination TCP port 23 from leaving the router?
A. access­list 100 deny ip tcp 144.23.67.0 0.0.0.7 eq telnet 197.55.34.240 0.0.0.15 eq telnetaccess­list 100 permit ip any any
B. access­list 100 deny tcp 144.23.67.94 0.0.0.7 any eq telnetaccess­list 100 permit ip any any
C. access­list 100 deny tcp 144.23.67.86 0.0.0.7 eq telnet 197.55.34.240 0.0.0.15access­list 100 permit ip any any
D. access­list 100 deny ip 144.23.67.94 0.0.0.7 host 144.23.67.94access­list 100 permit ip any any
Answer: B

11. In BGP, why should a Route Reflector be used?
A. To overcome issues of split­horizon within BGP
B. To reduce the number of External BGP peers by allowing updates to reflect without the need to be fully meshed
C. To allow the router to reflect updates from one Internal BGP speaker to another without the need to be fully meshed
D. To divide Autonomous Systems into mini­Autonomous Systems, allowing the reduction in the number of peers
E. None of the above
Answer: C

12. What protocol does an IP Phone use to learn the IP Address of its TFTP Server?
A. HSRP
B. DHCP
C. Skinny Station Protocol
D. STP
E. CDP
Answer: B

13. What interface does SMDI traditionally use?
A. Serial
B. Parallel
C. Ethernet
D. Firewire
E. USB
Answer: A

14. Consider phone A, assigned to Calling Search Space A. Calling Search Space A contains the following partitions (in the order shown), listed with their respective Route Patterns:Partition_A1, containing Route Pattern 1XXXPartition_A2, containing Route Pattern 10XXIf Phone A dials "1001", what statement is true?
A. Route Pattern 1XXX and 10XX both match, but since 1XXX is listed first, it will be chosen.
B. Route Pattern 1XXX and 10XX both match, but since 10XX is a better match, it will be chosen.
C. None of the route patterns are an exact match, thus none will match, and the caller will hear re­order tone.
D. Both patterns are equivalent matches, and Call Manager will choose them in a round robin fashion.
Answer: B

15. Consider phones A and B. Both phones are registered in the same cluster. Phone A is configured with extension 1000. Phone B is configured with extension 2000. Indicate what choice below is necessary and sufficient to allow phone A to be able to call phone B AND phone B to be able to call phone A.
A. Both phone extensions are in the same partition
B. Both phones are assigned the same Calling Search Space
C. Both (A) and (B)
D. None of the above
Answer: D

16. Consider:Phone A's device calling search space is CSS_Dev_A. Phone A's Line 1 is assigned calling search space CSS_Line_A.Route Pattern 2XXX is placed in Partition Part_1.Route Pattern
20XX is placed in Partition Part_2.Route Pattern 200X is placed in Partition Part_3. CSS_Dev_A contains partition(s) Part_1.CSS_Line_A contains partition(s) Part_2.If a call is made to 2001 from Phone A, using Line 1, what route pattern will be chosen by Call Manager?
A. 2XXX in partition Part_1
B. 20XX in partition Part_2
C. 200X in partition Part_3
D. None of the above (user gets re­order tone)
Answer: B

17. With Unity 3.0/ and Exchange 2000, which attributes are stored in Active Directory?
A. Recorded Name
B. Recorded Greeting(s)
C. Alternate Extensions
D. Transfer Type (Supervised, Release to Switch)
E. Location ID
Answer: A, C, E

18. AMIS is used to:
A. Send Email messages
B. Send VoiceMail messages
C. Send VoiceMail & Email messages
D. Send Recorded names
Answer: B

19. Two Unity Servers can be placed in the same Dialing Domain if:
A. They are in the same Exchange Site/Routing Group.
B. Their subscribers do not have overlapping extensions.
C. They do not have to dial trunk access codes to reach each other's subscribers.
D. They are both assigned the same Location ID.
E. They are attached to the same PBX.
Answer: B, C

20. From the perspective of the CallManager, the Unity TSP looks and behaves most like a:
A. H.323 Gateway
B. CTI Port
C. Cisco IP Phone
D. TAPI Device
E. MGCP Gateway
Answer: C

21. The concept of Location is used by CallManager in order to:
A. Define what CODEC to use between devices which may be separated by a WAN link.
B. Define the bandwidth that can be used between devices
C. Define groups of devices based on physical location, for the purpose of assigning Primary and Backup CallManager servers
D. Group devices based upon physical location, in order to delegate Administrative Control
Answer: B

22. What MailStore option does Unity version 2.4.6 support?
A. Exchange 5.5
B. Exchange 2000
C. Domino
D. MS Mail
Answer: A

23. MPLS traffic engineering routing information is carried by:
A. BGP MEDs
B. MP­BGP
C. OSPF Opaque LSAs or IS­IS TLVs
D. RTP or RTCP packets
Answer: C

24. MPLS traffic engineering data is carried by:
A. Opaque LSAs or IS­IS TLVs
B. BGP MEDs
C. RTP or RTCP packets
D. MBGP
Answer: A

25. MPLS does not support:
A. Multicast
B. OSPF
C. BGP
D. Multicast and OSPF
Answer: A

26. When a TCP segment is lost, the TCP sender reacts by: (multiple answer)
A. Resending the segment
B. Increasing the window size
C. Resetting the session
D. Increasing the amount of time it will wait when timing out the next segment that is sent
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved