Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 350-022 Exam - Cheat-Test.com

Free 350-022 Sample Questions:

1. While entering commands on a console, the break key is pressed accidentally and the router reboots. What action could disable this problem?
A. In configuration mode, enter disable break.
B. In configuration mode, enter no service break.
C. Change the configuration register.
D. Replace the router ­ this is an invalid response to pressing the break key when past 60 seconds after boot.
Answer: C

2. OSPF is defined on a Frame Relay interface providing point­to­multipoint connections. The remote neighbors can reach this central site, but are complaining of routing failures between each of the remote sites. The central router has all the routes for each remote site. Based on this information, what can be diagnosed as the biggest potential problem?
A. An over­subscribed Frame Relay switch will cause some packet loss.
B. There are problems in the use of OSPF Authentication.
C. There is an incorrect selection of the Designated Router.
D. There is an incorrect DLCI assigned on a point­to­point sub­interface.
Answer: D

3. CIDR is primarily used:
A. In BGP only
B. For classless routing
C. In OSPF only
D. In EIGRP only
Answer: B

4. Within OSPF, what functionality best defines the use of a 'stub' area?
A. It appears only on remote areas to provide connectivity to the OSPF backbone.
B. It is used to inject the default route for OSPF.
C. It uses the no­summary keyword to explicitly block external routes, defines the non­transit area, and uses the default route to reach external networks.
D. It is a non­transit area that does not allow flooding of external networks and uses the default route to reach external networks.
Answer: C

5. What is Forwarding Equivalence Class assignment NOT likelyto be based upon?
A. Fragment offset
B. Destination address
C. Application protocol
D. Class of service
Answer: A

6. The two label distribution protocols that provide support for MPLS traffic engineering are:
A. RSVP and OSPF
B. CR­LDP and IBGP
C. RSVP and CR­LDP
D. LPS and LDS
Answer: C

7. MPLS traffic engineering routing information is carried by:
A. BGP MEDs
B. MP­BGP
C. OSPF Opaque LSAs or IS­IS TLVs
D. RTP or RTCP packets
Answer: C

8. MPLS does not support:
A. Multicast
B. OSPF
C. BGP
D. Multicast and OSPF
Answer: A

9. A DSL customer has subscribed to a service that provides 2 mbps downstream and 256 kbps upstream. The cable length is 10 kft (3 km). The customer reports that file transfers on the DSL line seem slower than normal in recent days. After reviewing the DSL profile parameters for the DSL port, and the actual status of the line, what is the possible reason why the subscriber's data rates are slower than usual?DSLAM#show dsl int atm 1/1DMT profile parametersMaximum Bitrates:Interleave Path: downstream: 2048 kb/s, upstream: 256 kb/sFast Path: downstream: 0 kb/s, upstream: 0 kb/sMinimum Bitrates:Interleave Path: downstream: 0 kb/s, upstream: 0 kb/sFast Path: downstream: 0 kb/s, upstream: 0 kb/sMargin: downstream: 6 dB, upstream: 6 dBInterleaving Delay: downstream: 16000 usecs, upstream: 16000 usecsCheck Bytes (FEC):Interleave Path: downstream: 16, upstream: 16Fast Path: downstream: 0, upstream: 0R­S Codeword Size: downstream: auto, upstream: autoTrellis Coding: DisabledOverhead Framing: Mode 3Operating Mode: AutomaticTraining Mode: QuickMinrate blocking: DisabledSNR Monitoring: DisabledStatus:Bitrates:Interleave Path: downstream: 640 kb/s, upstream: 256 kb/sFast Path: downstream: 0 kb/s, upstream: 0 kb/sMargin: downstream: 6 dB, upstream: 9 dBAttenuation: downstream: 45 dB, upstream: 31 dBInterleave Delay: downstream: 16000 usecs, upstream: 16000 usecTransmit Power: downstream: 19.4 dB, upstream: 12.0 dBCheck Bytes (FEC):Interleave Path: downstream: 16, upstream: 16Fast Path: downstream: 0, upstream: 0R­S Codeword Size: downstream: 1, upstream: 8Trellis Coding: Not In UseOverhead Framing: Mode
3Line Fault: NONEOperating Mode: ITU G dmt Issue 1Line Type: Interleaved Only
A. The signal­to­noise margin on the line will not allow downstream DSL rates faster than 640 kbps. If the subscriber's service was in fact faster at some time, then something has changed in the line characteristics or noise spectrum.
B. The subscriber is provisioned for 640 kbps downstream, and the service appears to be working normally. The problem is apparently not related to the DSL (physical layer) part of the service.
C. The service is running in G.DMT, and 640 kbps is normal for the subscriber's cable length. Change the mode to ANSI T1.413 for faster rates.
D. The DSL profile is set for 16 milliseconds interleave delay. Change the interleave delay to 0, or change the profile to fastpath for faster line rates.
Answer: A

10. What effect do load coils in a telephone line have on DSL service?
A. Load coils cause low trained rates for ADSL (CAP or DMT), but do not degrade SDSL, SHDSL, or IDSL transmission.
B. Load coils in the telephone line can prevent any DSL modem from training up to an ATU­C port.
C. Load coils cause low upstream rates, but do not degrade downstream rates.
D. Load coils cause low downstream rates, but do not degrade upstream rates.
E. Load coils cause low trained rates for SDSL, SHDSL, or IDSL, but do not degrade ADSL (CAP or DMT) transmission.
Answer: B

11. The following are wire sizes used in telephone company cables. Which will allow the greatest "reach" (distance) in DSL service?
A. 24 AWG (0.5 mm)
B. 26 AWG (0.4 mm)
C. A line that is 50% of #24 (0.5mm) and 50 % of #26 (0.4mm).
D. None of the above will allow enough reach for DSL service.
Answer: A

12. What is the effect of changing DMT interleaved delay from 16 milliseconds to 2 milliseconds?
A. Fewer ATM PVCs can be provisioned on the DSL line.
B. Latency is reduced, but error correction effectiveness may also be reduced.
C. Latency remains the same, but faster error correction occurs.
D. Latency remains the same, but throughput is increased.
Answer: B

13. Three of the following are common symptoms of a bridge tap ("half tap") on a DSL line. Which three are symptoms that result from placing a bride tap on a DSL line?
A. The line may not train.
B. The DSL service will interfere with telephone (POTS) service on the same line.
C. DSL line rates will be lower than expected (lower than provisioned).
D. The line may have degraded DSL service, but POTS service may appear normal.
Answer: A, C, D

14. The telephone company has placed a bridge­tap (half­tap) on all the pairs in a cable in preparation to reroute the cable. DSL customers are served by this cable. Three of the following five statements are correct. Which three of the following statements describes the possible effect
of placing bride­taps on a DSL line? (multiple answer)
A. It may not cause a problem, depending on the location and length of the half taps.
B. It can cause the DSL modems to train at lower line rates.
C. It will degrade upstream rates (lower frequencies), but will not degrade downstream rates (higher frequencies).
D. DSL modems operating at 15 kft (4.5 km) of cable may not train after the bridge­taps are installed.
E. Bridge­taps will not cause a problem for DSL service unless a telephone or modem is connected at the end of the new cable (half­tap) section, or unless the new section is shorted.
Answer: A, B, D

15. A DSL modem will not train up. It is on a "shared line" (DSL and POTS), and the telephone on the shared line is working normally. Nine of the ten conditions are possible causes of the symptom, and one is not. What is NOT a possible cause of the problem?
A. A defective DSL line card in the DSLAM
B. A defective DSL CPE modem
C. An open (cut or broken) tip or ring lead on the phone line between the customer premises and the telco C.O
D. The DSL port in the DSLAM is in "shutdown" state
E. The DSL port in the CPE DSL modem is in "shutdown" state
F. The DSL operating mode in the DSLAM does not match the operating mode of the CPE DSL modem
G. A loose cable between the telco POTS splitter and DSLAM
H. A loose or broken connection between the DSL modem and telephone line
I. An incorrectly connected POTS splitter between the DSL modem and telephone line
J. A DSL microfilter was accidentally installed in the DSL line between the DSL modem and DSL line
Answer: C

16. What best describes RADSL?
A. The DSL line trains at the highest rate possible, limited mainly by line conditions and provisioning options.
B. The DSL line rate (bandwidth) is automatically increased when data queues are filled to a predetermined threshold.
C. The DSL line rate remains constant while noise margins are automatically adjusted.
D. The DSL modems detect the presence of CAP, DMT, SDSL, or G.SHDSL modulation at the receiver input and automatically select the appropriate mode to transmit.
Answer: A

17. The function of the ATU­R is:
A. To multiplex xDSL signals into the network core.
B. To provide a network connection for the end­user.
C. To split ADSL bandwidth from telephony bandwidth.
D. To switch ATM cells received from CPE.
E. To extend xDSL signals past the distance limitation.
Answer: B

18. What will significantly degrade DSL performance, regardless of DSL rate or line length?
A. POTS splitters at the subscriber's end of the DSL line
B. POTS splitters at the telco C.O
C. Microfilters installed between a telephone and shared line
D. Radio­frequency filters on the telephone line
Answer: D

19. Which three are major inhibitors of ADSL line quality? (multiple answer)
A. Bridge Taps
B. Distance
C. Squirrels
D. Load Coils
E. Line shared by a telephone
Answer: A, B, D

20. The following are wire sizes used in telephone company cables. What will allow the best overall DSL performance?
A. 7 kft (2.1 km) of #26 AWG (0.4 mm) cable
B. 9 kft (2.75 km) of #26 AWG (0.4 mm) cable
C. 7 kft (2.1 km) of #24 AWG (0.5 mm) cable
D. 9 kft (2.75 km) of #24 AWG (0.5 mm) cable
Answer: C

21. A DSL line status report shows a high number of corrected and uncorrected errors. The line is configured at 4 milliseconds interleave delay and 4 FEC check­bytes. To reduce the number of uncorrected errors without a detailed analysis of whether the errors are continuous or "bursty", which of the following should provide improved error correction?
A. Change the interleave delay to 2 milliseconds to reduce latency and change the number of FEC check­bytes to 2 for reduced overhead
B. Leave the interleave delay at 4 milliseconds and change the FEC check­bytes to 2
C. Leave the FEC check­bytes at 4 and change the interleave delay to 2 milliseconds
D. Change the interleave delay to 16 milliseconds and the FEC check­bytes to 16
Answer: D

22. The ATU­C refers to the:
A. CPE
B. Modem
C. Attatchment Unit for Consumer
D. Port on the DSLAM E.Line splitter
Answer: D

23. A subscriber's DSL service was not working correctly. The subscriber discovered that a DSL microfilter was accidentally installed between the DSL modem and telephone line instead of between the telephone and telephone line. What was the symptom observed by the subscriber?
A. The modem would train up, but only when the telephone was off­hook (conversation in progress).
B. DSL service was normal, but the telephone on the same line would not work.
C. DSL service was normal, but there was excessive noise heard during telephone conversations.
D. The DSL modem would either not train up, or it trained at very low DSL rates. The modem would not train up when the telephone was off­hook.
Answer: D

24. What is true about the DLCI field in the Frame Relay header?
A. It consists of two portions, source and destination, which map data to a logical channel.
B. It generally has significance only between the local switch and the DTE device.
C. It is an optional field in the ITU­T specification.
D. It is present only in data frames sent through the network.
Answer: B

25. In Frame Relay, what devices resend packets that do not transmit correctly?
A. Digital transmission media cabled to monitor ports, as opposed to straight DCE signaling
B. Network end stations
C. Network switches running SNMP management software
D. Special bridging devices within the backbone cloud
Answer: B

26. In Frame Relay, the BECN bit is set by:
A. The Frame Relay network, to inform the DTE receiving the frame that congestion was experienced in the path from source to destination
B. The Frame Relay network, in frames traveling in the opposite direction from those frames that encountered congestion
C. The receiving DTE, to inform the Frame Relay network that it is overloaded and that the switch should throttle back
D. The sending DTE, to inform the Frame Relay network that it is overloaded and that the switch should throttle back
E. Any device that uses an extended DLCI address
Answer: B

27. To restrict SNMP access to a router, what configuration command could be used?
A. snmp­server community
B. snmp­server enable
C. snmp­server log
D. snmp­server host
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved