Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 350-020 Exam - Cheat-Test.com

Free 350-020 Sample Questions:

1. What IE is not mandatory in a Q.931 Service msg?
A. Bearer capability
B. Channel ID
C. Message Type
D. Change Status
E. Call Reference
Answer: A

2. The purpose of Administrative Distance, as used by Cisco routers, is:
A. To choose between routes from different routing protocols when receiving updates for the same network
B. To identify which routing protocol forwarded the update
C. To define the distance to the destination used in deciding the best path
D. To be used only for administrative purposes
Answer: A

3. What is the maximum PMD value of a 100km fiber segment if the cable is specified with 0.5ps/km ? (worst case)?
A. 0.005ps
B. .05ps
C. 5ps
D. 50ps
E. 500ps
Answer: C

4. What is the equivalent of 50 GHz spacing in DWDM in terms of nm?
A. 1.6 nm
B. 0.8 nm
C. 0.4 nm
D. 0.2 nm
Answer: C

5. Telcordia has defined national ISDN, which is basically within the construct of Q.931 protocol with some modifications. If National ISDN requires a new information element (IE), how will this need be handled?
A. No new IE can be defined by standard bodies other than ITU­T; therefore, Telcordia must pass the information in open fields of existing IE.
B. Telcorida has to define a new codeset (CS) 0 IE.
C. Telcordia should define a new CS7 IE
D. Telcordia should define a new CS5 IE
E. Use CS8 IE
Answer: D

6. If a host sends a TCP segment with the RST flag set, it means:
A. The receiver should send all data in the reassembly buffer to the application receiving it immediately.
B. The receiver should reset the session.
C. Any routers between the source and destination hosts should reset the state of the connection in their buffers.
D. The receiver should make certain its send buffer is pushed onto the wire.
Answer: B

7. How many E1 channels can STM­1 frame transport?
A. 7
B. 21
C. 63
D. 84
Answer: C

8. BGP can implement a policy of 'Route Dampening' to control route instability. What statement about route dampening is NOT correct?
A. A numeric penalty is applied to a route each time it flaps.
B. The penalty is exponentially decayed according to parameters, such as half­life­time.
C. The history of unstable routes is forwarded back to the sender to control future updates.
D. The route is eventually suppressed based on a configurable 'suppress limit'.
Answer: C

9. MPLS traffic engineering data is carried by:
A. Opaque LSAs or IS­IS TLVs
B. BGP MEDs
C. RTP or RTCP packets
D. MBGP
Answer: A

10. What is the correct relative switching priority in a BLSR ring (higher to lower)?
A. Protection Lockout, Manual Switch, Forced Switch
B. Forced Switch, Manual Switch, Signal Degrade
C. Signal Fail, Signal Degrade, Manual Switch
D. Protection Lockout, Manual Switch, Path AIS
E. Signal Degrade, Signal Fail, Manual Switch
Answer: C

11. How many E­1s can be aggregated (maximum) and mapped into a VC­12 Signal?
A. 1
B. 7
C. 14
D. 28
E. 32
Answer: A

12. What is Fast EtherChannel?
A. A feature to bundle multiple Ethernet point­to­point links quickly into one logical high speed link
B. A feature to bundle multiple Fast­Ethernet point­to­point links into one logical high speed link
C. Another name for full­duplex Fast Ethernet
D. Another name for Gigabit Ethernet
E. None of the above
Answer: B

13. What is true about the DLCI field in the Frame Relay header?
A. It consists of two portions, source and destination, which map data to a logical channel.
B. It generally has significance only between the local switch and the DTE device.
C. It is an optional field in the ITU­T specification.
D. It is present only in data frames sent through the network.
Answer: B

14. Where is there a major difference between SONET and SDH?
A. Interpretation of Overhead
B. Regeneration
C. Multiplexing
D. Optical line bit rates
E. Ring topologies supported
Answer: A, C

15. EIGRP applies the principle of Feasible Successor (FS) in resolving a new path to a lost route. What statement regarding the FS is correct?
A. Information is stored for the FS as part of the Link­State Routing updates forwarded for EIGRP.
B. EIGRP estimates the FS from each neighbor for each network after an exchange of database information during the normal update process. It uses this information for path selection when a route is lost.
C. When EIGRP is notified that a route is lost, it will always send requests to each neighbor for ways to reach the lost route. The neighbor that returns the best path will qualify as the FS.
D. EIGRP nominates a central router as the FS for all lost routes during configuration.
Answer: B

16. If the PMD coefficient of a given fiber is 4 ps and the distance under consideration is 625Km calculate the effect of dispersion (differential group delay) due to PMD.
A. 100ps
B. 200ps
C. 50ps
D. 150ps
Answer: A

17. Which three events might you diagnose as the cause of a line switching event?
A. Loss of signal and frame
B. Line AIS (all ones in STS pointer)
C. Routine exercises
D. Excessive signaling messages
E. Excessive bit errors in overhead
F. Switched photon elements
Answer: A, B, E

18. While entering commands on a console, the break key is pressed accidentally and the router reboots. What action could disable this problem?
A. In configuration mode, enter disable break.
B. In configuration mode, enter no service break.
C. Change the configuration register.
D. Replace the router ­ this is an invalid response to pressing the break key when past 60 seconds after boot.
Answer: C

19. What is NOT an ATM class of service?
A. CBR
B. VBR­t
C. ABR
D. UBR
E. CAR
Answer: E

20. What describes a technique, used to encapsulate voice (NOT data) over ATM?
A. RFC 1483
B. LANE
C. AAL­1
D. RFC 1577
Answer: C

21. What is the transmission limitation on a single 1550 nm signal, at OC­192 bit­rate, over certified SMF­28 fiber using no dispersion compensation?
A. Four­wave mixing
B. Polarization­mode dispersion
C. Chromatic dispersion
D. Attenuation
Answer: C

22. In BGP, why should a Route Reflector be used?
A. To overcome issues of split­horizon within BGP
B. To reduce the number of External BGP peers by allowing updates to 'reflect' without the need to be fully meshed
C. To allow the router to 'reflect' updates from one Internal BGP speaker to another without the need to be fully meshed
D. To divide Autonomous Systems into mini­Autonomous Systems, allowing the reduction in the number of peers
E. None of the above
Answer: C

23. What statement is true concerning SDH?
A. To manage an SDH network, an optical service channel in the ADM is required.
B. An STM­16 signal equates to 10Gbit/s.
C. Orderwire provides a 64kbss voice channel for communication between RSTEs.
D. All SDH network elements must have optical interfaces.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved