Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EC-Council 312-50v8 Exam - Cheat-Test.com

Free 312-50v8 Sample Questions:

Q: 1
There are two types of honeypots- high and low interaction. Which of these describes a low interaction honeypot? Select the best answers.
A. Emulators of vulnerable programs
B. More likely to be penetrated
C. Easier to deploy and maintain
D. Tend to be used for production
E. More detectable
F. Tend to be used for research
Answer: A,C,D,E

Q: 2
A program that defends against a port scanner will attempt to:
A. Sends back bogus data to the port scanner
B. Log a violation and recommend use of security-auditing tools
C. Limit access by the scanning system to publicly available ports only
D. Update a firewall rule in real time to prevent the port scan from being completed
Answer: D

Q: 3
What is the algorithm used by LM for Windows2000 SAM?
A. MD4
B. DES
C. SHA
D. SSL
Answer: B

Q: 4
In the context of password security, a simple dictionary attack involves loading a dictionary file (a text file full of dictionary words) into a cracking application such as L0phtCrack or John the Ripper, and running it against user accounts located by the application. The larger the word and word fragment selection, the more effective the dictionary attack is. The brute force method is the most inclusive, although slow. It usually tries every possible letter and number combination in its automated exploration.
If you would use both brute force and dictionary methods combined together to have variation of words, what would you call such an attack?
A. Full Blown
B. Thorough
C. Hybrid
D. BruteDics
Answer: C

Q: 5
Sandra is the security administrator of XYZ.com. One day she notices that the XYZ.com Oracle database server has been compromised and customer information along with financial data has been stolen. The financial loss will be estimated in millions of dollars if the database gets into the hands of competitors. Sandra wants to report this crime to the law enforcement agencies immediately.
Which organization coordinates computer crime investigations throughout the United States?
A. NDCA
B. NICP
C. CIRP
D. NPC
E. CIA
Answer: D

Q: 6
What is the purpose of conducting security assessments on network resources?
A. Documentation
B. Validation
C. Implementation
D. Management
Answer: B

Q: 7
During a wireless penetration test, a tester detects an access point using WPA2 encryption. Which of the following attacks should be used to obtain the key?
A. The tester must capture the WPA2 authentication handshake and then crack it.
B. The tester must use the tool inSSIDer to crack it using the ESSID of the network.
C. The tester cannot crack WPA2 because it is in full compliance with the IEEE 802.11i standard.
D. The tester must change the MAC address of the wireless network card and then use the AirTraf tool to obtain the key.
Answer: A

Q: 8
Every company needs a formal written document which spells out to employees precisely what they are allowed to use the company's systems for, what is prohibited, and what will happen to them if they break the rules. Two printed copies of the policy should be given to every employee as soon as possible after they join the organization. The employee should be asked to sign one copy, which should be safely filed by the company. No one should be allowed to use the company's computer systems until they have signed the policy in acceptance of its terms. What is this document called?
A. Information Audit Policy (IAP)
B. Information Security Policy (ISP)
C. Penetration Testing Policy (PTP)
D. Company Compliance Policy (CCP)
Answer: B

Q: 9
A simple compiler technique used by programmers is to add a terminator 'canary word' containing four letters NULL (0x00), CR (0x0d), LF (0x0a) and EOF (0xff) so that most string operations are terminated. If the canary word has been altered when the function returns, and the program responds by emitting an intruder alert into syslog, and then halts what does it indicate?
A. A buffer overflow attack has been attempted
B. A buffer overflow attack has already occurred
C. A firewall has been breached and this is logged
D. An intrusion detection system has been triggered
E. The system has crashed
Answer: A

Q: 10
Bob was frustrated with his competitor, Brownies Inc., and decided to launch an attack that would result in serious financial losses. He planned the attack carefully and carried out the attack at the appropriate moment.
Meanwhile, Trent, an administrator at Brownies Inc., realized that their main financial transaction server had been attacked. As a result of the attack, the server crashed and Trent needed to reboot the system, as no one was able to access the resources of the company. This process involves human interaction to fix it.
What kind of Denial of Service attack was best illustrated in the scenario above?
A. Simple DDoS attack
B. DoS attacks which involves flooding a network or system
C. DoS attacks which involves crashing a network or system
D. DoS attacks which is done accidentally or deliberately
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved