Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EC-Council 312-50 Exam - Cheat-Test.com

Free 312-50 Sample Questions:

Q: 1
What is the essential difference between an 'Ethical Hacker' and a 'Cracker'?

A. The ethical hacker does not use the same techniques or skills as a cracker.
B. The ethical hacker does it strictly for financial motives unlike a cracker.
C. The ethical hacker has authorization from the owner of the target.
D. The ethical hacker is just a cracker who is getting paid.

Answer: C

Q: 2
What does the term "Ethical Hacking" mean?

A. Someone who is hacking for ethical reasons.
B. Someone who is using his/her skills for ethical reasons.
C. Someone who is using his/her skills for defensive purposes.
D. Someone who is using his/her skills for offensive purposes.

Answer: C

Q: 3
Who is an Ethical Hacker?

A. A person whohacksfor ethical reasons
B. A person whohacksfor an ethical cause
C. A person whohacksfor defensive purposes
D. A person whohacksfor offensive purposes

Answer: C

Q: 4
What is "Hacktivism"?

A. Hacking for a cause
B. Hacking ruthlessly
C. An association which groups activists
D. None of the above

Answer: A

Q: 5
Where should a security tester be looking for information that could be used by an attacker against an organization? (Select all that apply)

A. CHAT rooms
B. WHOIS database
C. News groups
D. Web sites
E. Search engines
F. Organization's own web site

Answer: A, B, C, D, E, F

Q: 6
What are the two basic types of attacks? (Choose two.)

A. DoS
B. Passive
C. Sniffing
D. Active
E. Cracking

Answer: B, D

Q: 7
You are footprinting Acme.com to gather competitive intelligence. You visit the acme.com websire for contact information and telephone number numbers but do not find it listed there. You know that they had the entire staff directory listed on their website 12 months ago but now it is not there. How would it be possible for you to retrieve information from the website that is outdated?

A. Visit google search engine and view the cached copy.
B. Visit Archive.org site to retrieve the Internet archive of the acme website.
C. Crawl the entire website and store them into your computer.
D. Visit the company's partners and customers website for this information.

Answer: B

Q: 8
User which Federal Statutes does FBI investigate for computer crimes involving e-mail scams and mail fraud?

A. 18 U.S.C 1029 Possession of Access Devices
B. 18 U.S.C 1030 Fraud and related activity in connection with computers
C. 18 U.S.C 1343 Fraud by wire, radio or television
D. 18 U.S.C 1361 Injury to Government Property
E. 18 U.S.C 1362 Government communication systems
F. 18 U.S.C 1831 Economic Espionage Act
G. 18 U.S.C 1832 Trade Secrets Act

Answer: B

Q: 9
Which of the following activities will NOT be considered as passive footprinting?

A. Go through the rubbish to find out any information that might have been discarded.
B. Search on financial site such as Yahoo Financial to identify assets.
C. Scan the range of IP address found in the target DNS database.
D. Perform multiples queries using a search engine.

Answer: C

Q: 10
Which one of the following is defined as the process of distributing incorrect Internet Protocol (IP) addresses/names with the intent of diverting traffic?

A. Network aliasing
B. Domain Name Server (DNS) poisoning
C. Reverse Address Resolution Protocol (ARP)
D. Port scanning

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved