Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EC-Council 312-38 Exam - Cheat-Test.com

Free 312-38 Sample Questions:

Q: 1
John works as a C programmer. He develops the following C program:
#include <stdlib.h>
#include <stdio.h>
#include <string.h>
int buffer(char *str) {
char buffer1[10];
strcpy(buffer1, str);
return 1;
}
int main(int argc, char *argv[]) {
buffer (argv[1]);
printf("Executed\n");
return 1;
}
His program is vulnerable to a __________ attack.
A. SQL injection
B. Denial-of-Service
C. Buffer overflow
D. Cross site scripting
Answer: C

Q: 2
Which of the following analyzes network traffic to trace specific transactions and can intercept and log traffic passing over a digital network? Each correct answer represents a complete solution.
Choose all that apply.
A. Wireless sniffer
B. Spectrum analyzer
C. Protocol analyzer
D. Performance Monitor
Answer: A,C

Q: 3
In which of the following conditions does the system enter ROM monitor mode? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. The router does not have a configuration file.
B. There is a need to set operating parameters.
C. The user interrupts the boot sequence.
D. The router does not find a valid operating system image.
Answer: C,D

Q: 4
Which of the following protocols is used for exchanging routing information between two gateways in a network of autonomous systems?
A. IGMP
B. ICMP
C. EGP
D. OSPF
Answer: C

Q: 5
Which of the following is a 16-bit field that identifies the source port number of the application program in the host that is sending the segment?
A. Sequence Number
B. Header Length
C. Acknowledgment Number
D. Source Port Address
Answer: D

Q: 6
Which of the following is a process that detects a problem, determines its cause, minimizes the damages, resolves the problem, and documents each step of response for future reference?
A. Incident response
B. Incident handling
C. Incident management
D. Incident planning
Answer: A

Q: 7
Which of the following is designed to detect the unwanted presence of fire by monitoring environmental changes associated with combustion?
A. Fire sprinkler
B. Fire suppression system
C. Fire alarm system
D. Gaseous fire suppression
Answer: C

Q: 8
Which of the following is an intrusion detection system that monitors and analyzes the internals of a computing system rather than the network packets on its external interfaces?
A. IPS
B. HIDS
C. DMZ
D. NIDS
Answer: B

Q: 9
Which of the following types of VPN uses the Internet as its main backbone, allowing users, customers, and branch offices to access corporate network resources across various network architectures?
A. PPTP VPN
B. Remote access VPN
C. Extranet-based VPN
D. Intranet-based VPN
Answer: C

Q: 10
Which of the following is a protocol that describes an approach to providing "streamlined" support of OSI application services on top of TCP/IP-based networks for some constrained environments?
A. Network News Transfer Protocol
B. Lightweight Presentation Protocol
C. Internet Relay Chat Protocol
D. Dynamic Host Configuration Protocol
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved