Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 3108 Exam - Cheat-Test.com

Free 3108 Sample Questions:

Q: 1
The Scopia Management software license key is based on, and requires, what information?
A. IP address
B. MAC Address
C. Customer product key
D. Serial number
Answer: D

Q: 2
A technician is preparing to upgrade a Scopia MCU.
When is a new license required?
A. when the update changes one of the first two digits in a version number
B. when the update changes one of the any two digits in a version number
C. when the update changes one of the first three digits in a version number
D. when the update changes the third, fourth and fifth digits in the version number
Answer: A

Q: 3
A technician would like to upgrade a PathFinder.
Where must the upgrade software be located to proceed with the update?
A. on a TFTP server
B. on a PC that is attached to the MCU with a serial cable
C. on a PC with Putty emulator software attached to the MCU with a serial cable
D. in the updates directory
Answer: A

Q: 4
When upgrading the PathFinder, which two considerations must be taken into account? (Choose two.)
A. The Pathfinder will restart.
B. A backup of the Pathfinder will be created.
C. All Active clients will be disconnected.
D. The IP address of the MCU may change.
Answer: A, C

Q: 5
When upgrading the Elite MCU, which two considerations must be taken into account? (Choose two.)
A. The MCU will restart.
B. The IP address of the MCU may change.
C. A backup of the MCU will be created.
D. All Active conferences will be disconnected.
Answer: A, D

Q: 6
Which statement describes what is not recommended when setting up a Telepresence room?
A. The telepresence room should have no windows.
B. Avoid using hard or polished materials such as glass or marble for walls and furniture.
C. Loudspeakers can be placed anywhere in the room.
D. The wall colors should be a natural solid color, preferably a Pastel color.
Answer: C

Q: 7
When using the XT Executive 240, in which three ways can you configure and control it? (Choose three.)
A. Use the endpoint remote control
B. Use the mouse and keyboard
C. Use the endpoint web interface
D. Use Scopia Desktop Client
Answer: B, C, D

Q: 8
Which two statements regarding Scopia XT Executive 240 are correct? (Choose two.)
A. The Scopia XT Executive 240 allows anyone to connect their PC or MAC.
B. The Scopia XT Executive 240 must bepermanentlyconnected to a PC or MAC located in the room.
C. The Scopia XT Executive 240 can be upgraded to have an embedded MCU.
D. The Scopia XT Executive 240 cannot be used as a room system.
Answer: B, C

Q: 9
What configuration parameter must be available before setting up the Scopia Desktop Server?
A. Scopia Desktop H.323 ID
B. Scopia Desktop SIP ID
C. Scopia Desktop E.164 ID
D. Scopia Desktop URI ID
Answer: A

Q: 10
Reports can be generated based on different devices in the Scopia Management System.
For which two devices can reports be generated? (Choose two.)
A. Audio only calls
B. Endpoints
C. MCUs
D. Meetings
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved