Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-876 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-876 Sample Questions:

1. What is the function of the Domain Name Service (DNS)?
A. It is used within a TCP/IP network to translate host names to their associated IP addressed.
B. It stores information about workstation names and addresses, users, the network itself, and network services.
C. It provides a forwarding service that forwards host lookups to NIS if the information cannot be found in a DNS map.
D. It makes network administration more manageable by providing centralized control over a variety of network information.
Answer: A

2. Identify the three components of installation software.
A. Patches, Packages, Software Clusters
B. Software Clusters, Patches, Packages
C. Configuration clusters, Patches, Software Clusters
D. Packages, Software clusters, Configuration Clusters
Answer: D

3. How many hot-pluggable GBIC modules come with the Sun Enterprise 3500 Fibre Channel Interface Board?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: A

4. Which pin is the first to make contact with the Gigaplane when inserting a hot pluggable system board?
A. 5 volt
B. -5 volt
C. ground
D. precharge
Answer:
Answer: C

5. Which is the logical device name for the third instance of a tape drive?
A. /dev/rmt2
B. /dev/rmt3
C. /dev/rmt/2
D. /dev/rmt/3
Answer: C

6. Which is the logical device name for the second instance of a tape drive?
A. /dev/rmt1
B. /dev/rmt2
C. /dev/rmt/1
D. /dev/rmt/2
AnAnswer: C

7. What OpenBoot PROM (OBP) command will allow you to change your default boot device?
A. boot disk1
B. devalias disk
C. setenv boot-device
D. printenv boot-device
Answer: C

8. During the boot program phase of the system boot process, which program is loaded by the bootblk program and loads the kernel.
A. init
B. initk
C. ufsboot
D. installboot
Answer: C

9. Identify the order of the system boot phases.
1. Boot PROM phase
2. The /sbin/init phase
3. Boot program phase
4. Kernel initialization phase
A. 1, 2, 3, 4
B. 1, 3, 4, 2
C. 1, 4, 3, 2
D. 3, 1, 4, 2
E. 3, 2, 1, 4
Answer: B

10. On an Ultra 1, 2, 5, 10, 20, or 60, if an error occurs during post, the Type 5 or 6 keyboard will use the LEDs on the "Caps Lock", "Compose", "Scroll", and "Num Lock" key caps to display the error codes. Which one of the error codes means "CPU board failed"
CAPS LOCK COMPOSE SCROLL LOCK NUM LOCK
A. ON ON ON ON
B. OFF ON ON OFF
C. ON OFF ON OFF
D. OFF ON OFF ON
Answer: A

11. On an Ultra 1, 2, 5, 10, 20, or 60, if an error occurs during post, the Type 5 or 6 keyboard will use the LEDs on the "Caps Lock", "Compose", "Scroll", and "Num Lock" key caps to display the error codes. Which one of the error codes means "No memory found"?
CAPS LOCK COMPOSE SCROLL LOCK NUM LOCK
A. ON ON ON ON
B. OFF ON ON OFF
C. ON OFF ON OFF
D. OFF ON OFF ON
Answer: C

12. What will the command "test net" perform?A. an ethernet network performance testB. an ethernet interface internal loopback testC. an ethernet interface external loopback testD. an ethernet interface internal/external loopback test
Answer: D

13. What is associated with a disk slice when mounting a file system?
A. mount point
B. disk partition
C. disk directory
D. device address
Answer: A

14. Which is a main advantage of a concatenated virtual file system?
A. Data segments are written in parallel.
B. The file system can be increased while it is mounted and in use.
C. Each physical disk must be attached to a different system interface.
D. The file system can utilize more disk space than is physically available.
Answer: B

15. Which describes the "sysidtool" tools of the Solaris 7 installation process ?
A. a utility used to install a Solaris 7 standalone system
B. a program used to configure the identity of the new system
C. a browser-based installation tool used to enable remote system installation
D. an upgrade option used to upgrade a system from an older release of Solaris 7
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved