Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-620 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-620 Sample Questions:

1.Once a system board has been drained, what command is used before quitting the DR operation?
A. dr_stop
B. abort_detach
C. exit
D. abort_dr
Answer: B

2.Which file does init_attach update?
A. domain_config
B. domain_history
C. eeprom.<domain name>
D. obp
Answer: A

3.Why should IPMP be used on domain network interfaces?
A. It increases jumpstart speeds from the ssp.
B. It allows for more virtual hosts.
C. It allows increased redundancy.
D. It allows for snmp to monitor domain interfaces.
Answer: C

4.Which interface can NOT be grouped with a qfe inteface?
A. hme
B. tr
C. le
D. ge
Answer: B

5.hat command is used to configure an IPMP multipathing group?
A. devlinks
B. ifconfig
C. ipconf
D. ipchains
Answer: B

6.What IPMP command must be run before removing a system board from a running domain?
A. if_mpadm
B. ifconfig
C. devlinks
D. reconfig
Answer: A

7.For which of the following should IDN NOT be used?
A. System backups
B. Reducing network loads
C. Communications between platforms
D. Inter-platform communications
Answer: C

8.What value is required to be set at OBP for IDN to work?
A. idn-smr-size
B. FOM
C. ism-size
D. use-idnrc?
Answer: A

9.Which step is added when running a DR attach with a domain that is part of an IDN?
A. reboot
B. idn_link
C. domain_unlink
D. unplumbing the IDN interface
Answer: C

10.What command is used to add a domain to an IDN?
A. idn_add
B. domain_link
C. idn_config
D. idn_insert
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved