Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-615 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-615 Sample Questions:

1.What command can be run from the system controller to add system board 5 to a domain?
A.drattach sb5
B.addboard ­d a ­sb 5
C.rcfgadm ­d a ­c configure sb5
D.cfgadm add sb5
Answer: C

2.When preparing to DR detach a Slot 1 board from a domain, what must first be deleted from the system?
A.Data files
B.Device links
C.Active partitions
D.Swap
Answer: D

3.Which statement is true about Dynamic Reconfiguration?
A.DR is useful for removing system board components from a domain
B.Multiple DR operations in one domain will not affect other domains
C.You can logically add or remove a slot 0 board from a running domain
D.Once DR has physically removed a control board from a domain, it can then be powered off
Answer: C

4.What command will allow you to clear a device driver from memory?
A.psradm
B.prtioctl
C.pbind
D.modunload
Answer: D

5.Which command would be used to display dynamic attachment points?
A.cfgadm
B.rcfgadm
C.drshow
D.dr
Answer: B

6.Which of the following is an advantage of using DR?
A.Increased performance use a different distracter here
B.Increased availability
C.Increased memory utilization
D.Increased disk utilization
Answer: B

7.How is a blacklisted processor represented in the Physical View of a Sun Fire 15K platform?
A.It is crossed out
B.It is not shown
C.It is shadowed
D.It is faded
Answer: B

8.What symbol differentiates between a spare system controller and a main?
A.Circled X
B.Circled M
C.Circled S
D.Circles slash
Answer: A

9.What needs to be installed on the system controller in order to receive Sun MC agent support?
A.SUNWsspr
B.SUNWesscp
C.SUNWsccm
D.SUNWscscs
Answer: B

10.Which of the following commands can not be accessed using Sun MC?
A.moveboard
B.addtag
C.connectsc
D.poweroff
Answer: C

11.Which file contains a listing of all Sun MC users?
A.esadm.conf
B.esops
C.esusers
D.esadmin.conf
Answer: C

12.Which of the following is NOT a function of Sun MC?
A.starting a domain
B.hosting a domain
C.creating a domain
D.panicing a domain
Answer: C

13.What does the resetsc command do?
A.Resets the centerplane
B.Resets the system controller it is run on
C.Resets the other system controller
D.Resets both system controllers
Answer: C

14.What command displays system events stored in the system controller message buffer?
A.dmesg
B.tail ­f
C.showsc
D.showlogs
Answer: D

15.Which of the following cannot be powered off via the poweroff command?
A.Power supply
B.Expander board
C.System controller
D.Centerplane
Answer: D

16.What format does smsbackup use to create its archive of files?
A.cpio
B.tar
C.zip
D.ufsdump
Answer: A

17.What command sets up the ACL for domains?
A.setupplatform
B.smsconfig
C.domain_create
D.addboard
Answer: A

18.What component can be flash updated?
A.System board
B.Expander board
C.IO board
D.A domain
Answer: A

19.Which group has the widest range of platform commands?
A.platadmn
B.platsvc
C.root
D.dmnadmn
Answer: A

20.What command displays the ACL and domain state of each domain?
A.showboards
B.showplatform
C.showdomains
D.domain_status
Answer: B

21.What configuration control tasks are available to the platform service group? Select all that apply.
A.Display boards
B.Rename domains
C.Remove domain info
D.Create ACLs
Answer: A, D

22.What is the command to update firmware on the Sun Fire 15K?
A.cb_prom
B.upgrade_fw
C.flashupdate
D.prom
Answer: C

23.How many system controllers can be configured on the Sun Fire 15K?
A.0
B.2
C.3
D.4
Answer: B

24.With MaxCPU boards installed, what is the maximum number of processors in a 15K?
A.72
B.106
C.108
D.140
Answer: B

25.What type of I/O architecture does the Sun Fire 15K use?
A.Sbus
B.PCI
C.IDE
D.EIDE
Answer: B

26.What does ASR stand for?
A.Advanced System Reliability
B.Automatic Startup Routine
C.Automatic System Recovery
D.Advanced Startup Recovery
Answer: C

27.Which line of servers preceded The Sun Fire line?
A.Enterprise
B.Cobalt
C.Classic
D.Super
Answer: A

28.What is one of the advantages of using IPMP?
A.increased reporting
B.increased performance
C.decreased network overhead
D.auto­configuration
Answer: B

29.Which of the following devices can be used with STMS?
A.A3500
B.SSA
C.D1000
D.T3
Answer: D

30.Which layer is responsible for submitting requests to the STMS framework?
A.system
B.vHCI
C.application
D.scsi­3
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved