Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-610 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-610 Sample Questions:

1. You want to format a cell or cell range as currency. Which of the following icons enables you to do this?
A. _^y4a36be7816dc
B. {hdc4a36be783899
C. cgE4a36be785743
D. wec4a36be793394
Answer: B

2. You want to create a new chart. Which of the following menus and/or commands enables you to do this?
A. Select the appropriate data, start the chart wizard by selecting Format > Chart
B. Select the appropriate data, start the chart wizard by selecting the following icon: "Xddq4a36be901ff8
C. Select the appropriate data, start the chart wizard by selecting Edit > Chart
D. Select the appropriate data, start the chart wizard by selecting the following icon fcQ4a36be904f00
Answer: B

3. You want to change the font type or font size of the main chart title. Which of the following menus and/or commands enables you to do this?
A. Double click on the chart, select Format > Title > Main Title
B. Double click on the chart, single click on the title, right-click on the selected title and select object properties
C. Double click on the chart, select Format > Title > All Titles
D. Right-click on the chart, select Format, select Chart Properties, from the Title section of the Chart Properties dialog box, change the formatting options
Answer: ABC

4. You want to display the formulas in each cell rather than the result of the formula. Which of the following menus and/or commands enables you to do this?
A. View > Formulas
B. Right-click into a cell and select Formulas Visible from the context menu
C. Tools > Options > OpenOffice.org Calc > View > select the Formulas checkbox from the Display section
D. View > Data Sources
Answer: C

5. You want to nest the following series of functions in a single cell: sum(sum(sum(a1:a17);b1:b17). Does OpenOffice.org 3 Calc allow such nesting of functions?
A. Yes
B. No
C. Yes, but only for up to three separate functions in a single cell
D. By default no, but you can enable function nesting under Tools > Options > OpenOffice.org Calc
Answer: A

6. What result will you get when you enter into a cell =$A$1 and then you copy and paste it into the right neighbor cell?
A. The right neighbor cell still shows =$A$1
B. The right neighbor cell shows =$B1
C. The right neighbor cell shows =A$1
D. The right neighbor cell shows =$B$1
E. The right neighbor cell shows =B$1
Answer: A

7. Which of the following statements are accurate?
A. Changing the zoom of a sheet does not affect the sheets printing parameters
B. Changing the zoom of a sheet also changes the scale at which the sheet prints
C. Changing the zoom of a sheet does not changes the scale at which the sheet prints but does change the size of the fonts and objects when printing from a zoomed setting
D. While working on a spreadsheet, you may change your zoom settings to any setting you like, but the default scaling when you print is always 100%
Answer: AD

8. Which of the following statements best describes a template?
A. A template is a document that contains specific user information (e.g., company, name, telephone number)
B. A template is a document that contains specific formatting styles, graphics, tables, object, and other information. A template is used as the basis for creating other documents
C. A template is a pool of formats, collected in the normal.dot file for central usage
D. A template is a well-formatted document. To reuse a template you must copy and save with a new name for further usage
Answer: C

9. Which of the following can you do using the Styles and Formatting window?
A. Use the Styles and Formatting window to select graphical objects like pictures, icons and symbols to add them to the current document
B. Use the Styles and Formatting window to change the print layout of your current document
C. Use the Styles and Formatting window to layout your current document, move frames, graphical objects and text fields
D. Use the Styles and Formatting window to assign styles to objects and text sections. You can update Styles, modify existing Styles or create new Styles.
Answer: D

10. What do you have to do to create a new cell style?
A. Format a cell or cell range, select it and select Format > Cells > New Style
B. Format a cell or cell range, select it, right -click and select Entry Apply Style
C. Format a cell or cell range, select it, display the Styles and Formatting Palette and select New Style from Selection
D. Format a cell or cell range, select it and select Format > New Styles
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved