Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-502 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-502 Sample Questions:

1. To utilize a component from one Project in another, you can: (Select all that apply.) _____
A. export the component from the source Project and import it to the target Project
B. copy the component from the source Project and paste it to the target Project
C. include the remote component in the Deployment Profile of the target Project
D. drag-and-drop the component onto the target Projects Connectivity Map
E. you can not share components among Projects
Answer: B, D

2. Which Java CAPS component determines the fields within a message that can be accessed by a Java Collaboration?
A. Business Process
B. Connectivity Map
C. Object Type Definition
D. Activity
Answer: C

3. What Java CAPS elements below are required for code to be Executed and Monitored in Production?

1. Enterprise Manager
2. Enterprise Designer
3. Repository
4. UDDI Server
5. Domain
6. An .ear file
A. 3, 2, 6 & 5 only.
B. 4 to discover services, 3, 1 & 5.
C. 4 to discover services, 6, 5 & 1.
D. 1, 5 & 6 only.
E. 3 to discover services, 5, 6 & 1.
Answer: C

4. During installation, the ProductList.sar file can be changed to update:_____
A. the components available to upload
B. the components available to download
C. the installed components
D. the registered components
Answer: A

5. Which of the following add-ons are required when attempting to exchange messages with a JMS Message Server external to Java CAPS?
A. the JMS eWay
B. the eGate API Kit
C. JMS Message Selectors
D. this can be done programmatically without additional products
Answer: B

6. In order to have more than one activity executing concurrently in a Business Process, which eInsight modeling element should be used?
A. the Event-Based Decision element
B. the Reply modeling element
C. the Join modeling element
D. the Flow modeling element
Answer: D

7. Java CAPS Documentation can be accessed: (Select all that apply) _____
A. by uploading the docs to the Repository and viewing them through the Enterprise Manager
B. by decompressing the capsDocs.sar file to a directory of your choice
C. in the installed tree structure on the Repository
D. from the help screen dialog box
E. from the Documentation CD
F. from the docs.sun.com website
Answer: A, C, F

8. How can a Business Process be configured so that it is capable of responding to more than one type of error at a time?
A. BPEL does not support the ability to catch multiple exceptions.
B. Create a scope and drag down as many Catch Named Exception elements as needed.
C. Create a catch block to handle as many exceptions as necessary.
D. Select Multi option in the Business Process error handling properties dialog.
Answer: B

9. What is the difference between undeploy and disable in the Enterprise Manager?
A. Undeploy temporarily stops the ear, Disable removes it from the domain.
B. Undeploy removes the ear from eManager, Disable doesnt.
C. Undeploy removes the ear file from the Domain, Disable stops it temporarily.
D. None of the Above.
Answer: C

10. In order to represent the structure of a particular database in Java CAPS, which of the following components must be created?
A. An eWay
B. A Java Collaboration Definition
C. An OTD
D. An Oracle External Application
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved