Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-345 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-345 Sample Questions:

1. What mechanism does Sun Cluster 3.2 use to keep the time-of-day clock synchronized between cluster nodes?
A.ntp
B.y2k
C.cron
D.rdate
Answer: A

2. Which two can be performed when using Solaris 10 zones? (Choose two.)
A.Run the complete cluster framework in non-global zones.
B.Configure a highly available nfs server only in a non-global zone.
C.Install an application that can fail over between non-global zones.
D.Install an application that can fail over between the global zones and the non-global zones.
Answer: C, D

3. Which two types of communication can occur on the private interconnect? (Choose two.)
A.cluster heartbeats
B.application data transfer
C.vxconfigd communication
D.Solaris Volume Manager communication
Answer: A, B

4. Which four files and settings get automatically configured by scinstall? (Choose four.)
A./etc/hosts
B./etc/vfstab
C.auto-boot?
D./etc/dfs/dfstab
E./etc/defaultrouter
F.local-mac-address?
G./etc/inet/ntp.conf.cluster
Answer: A, B, F, G

5. During the scinstall process the cluster administrator has to configure the cluster transport.
Which step does the cluster administrator have to perform in a typical cluster configuration?
A.Select the transport adapters.
B.Select the IP range for the private networks.
C.Construct the public network VLANS for a tagged VLAN.
D.Select the netmask for the cluster interconnect on a typical install.
Answer: A

6. When talking to support personnel the cluster administrator may need to know the version of your installed cluster.
What command will the cluster administrator use to obtain the installed cluster package release information on a node or all nodes?
A.clclustrev -v
B.clnode show-rev -v
C.clclust node-rev -v
D.clnode clust-rev -v
Answer: B

7. What command should be used to register a NAS device before it can be used as a quorum device?
A.clnas add -t netapp -u root
B.clq add -t netapp -p qshost= \
-p port=9000
C.clnas set -p
D.clq add -t netapp -u root
Answer: A

8. You have a four-node cluster with no quorum device. The node mars will be down for an extended period of time.
After you have shut down mars, which commands, if any, should you run on one of the remaining nodes?
A.clq disable mars
B.clq set -p maintenance mars
C.cluster set -p maintenance mars
D.None, cluster takes care of this automatically
Answer: A

9. Your customer has chosen to use Solaris Volume Manager for their shared disks. A diskset named ds1 has already been created with node1 and node2 being able to master the diskset. The customer would like to build a mirrored volume to contain their application data.
The diskset ds1 contains two 36 Gbyte disk drives using did devices d4 and d8.
The customer would like to use as volume names d101 and d102 as the submirrors and d100 as the mirror. Which sequence of commands will accomplish this task?
A.metainit d101 1 1 /dev/did/rdsk/d4s0 metainit d102 1 1 /dev/did/rdsk/d8s0 metainit d100 -m d101
metattach d100 d102
B.metainit d101 1 1 /dev/did/rdsk/d4s0 metainit d102 1 1 /dev/did/rdsk/d8s0 metainit d100 -m d101,d102
C.metacreate -s ds1 d101 /dev/did/rdsk/d4s0 metacreate -s ds1 d102 /dev/did/rdsk/d8s0 metamirror -s ds1 d100 d101,d102
D.metainit -s ds1 d101 1 1 /dev/did/rdsk/d4s0 metainit -s ds1 d102 1 1 /dev/did/rdsk/d8s0 metainit -s ds1 d100 -m d101
metattach -s ds1 d100 d102
Answer: D

10. You are setting up a cluster. You want to mirror your storage devices using Veritas Volume Manager from one array to another.
Which software RAID volume management application would you use if your database application was Oracle RAC?
A.Solaris Volume Manager
B.Veritas Volume Manager
C.Veritas Cluster Volume Manager
D.Solaris Volume Manager for Sun Cluster
Answer: C

11. When using ZFS for your shared storage within the cluster, how do you specify the file system mountpoint?
A.ZFS does not use mountpoints.
B.You must define mountpoints in the /etc/vfstab file first.
C.ZFS mountpoints default to /poolname/fsname, but you can change them to whatever you want using the zfs command.
D.Sun Cluster chooses the name of the file system mountpoints for ZFS.
Answer: C

12. What is the reason that the Openboot Prom variable local-mac-address? needs to be set to true?
A.This setting is NOT required in Sun Cluster 3.2.
B.There is no logical reason for this setting to be true.
C.Cluster transport will fail if the setting is false.
D.The test address enables test traffic on ALL members of the IPMP group.
Answer: D

13. The clrg show command shows the following output for pippo-rg resource group. Resource group nfs-rg is configured to run only on node fachiro.
Resource Group: pippo-rg RG_description: RG_mode: Scalable RG_state: Unmanaged RG_project_name: default RG_affinities: --nfs-rg RG_SLM_type: manual
Auto_start_on_new_cluster: True
Failback: False
Nodelist: fachiro zippo
Which is correct about the resource group configuration?
A.It is a scalable resource group that will not run on node fachiro if nfs-rg is online.
B.The nfs-rg resource group will stop when pippo-rg switch to node fachiro.
C.RG_affinities cannot be configured into a scalable resource group.
D.The clrg show + command would provide different information about the resource group.
Answer: A

14. What is the minimum number of private interconnects recommended to build a two-node cluster using Sun Cluster 3.2?
A.None
B.Two
C.Six
D.One
Answer: B

15. What is the maximum number of private interconnects supported in Sun Cluster 3.2?
A.Six
B.Four
C.One
D.Two
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved