Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-220 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-220 Sample Questions:

1.Which connection mode allows a JAX­RPC client to make a Web service method call and then
continue processing in the same thread, without waiting for a response?
A.call­back
B.solicit­response
C.request­response
D.non­blocking RPC
Answer: D

2.Which three are true about JAX­RPC Web services? (Choose three.)
A.EJB based endpoints can use container­managed transactions.
B.Servlet­based endpoints can use container­managed transactions.
C.Client­initiated transactions are propagated to EJB based endpoints.
D.EJB based endpoints can programmatically demarcate transactions.
E.Client­initiated transactions are propagated to Servlet­based endpoints.
F.Servlet­based endpoints can programmatically demarcate transactions.
Answer: A, D, F

3.When working with EJB based endpoints, which is true?
A.They must use JAAS.
B.They can use message handlers.
C.They must use message handlers.
D.They cannot use message handlers.
Answer: B

4.A developer is given a WSDL for an existing Web service. What is the correct sequence of steps that should be taken to use that Web service?
A.parse the WSDL using JAXP, connect to the service using RMI, and then parse the XML using SAX
B.generate stubs and interfaces using JAXM, bind to the stubs, and then call methods on the interface
C.generate stubs and interfaces using JAX­RPC, bind to the stubs, and then call methods on the interface
D.receive the service using RMI, parse the XML using JAXP, create Java objects using JAXR, and then return those Java objects
Answer: C

5.A developer needs to write a Web service that supports user sessions that timeout after 120 seconds. Which configuration file should the developer use?
A.web.xml
B.server.xml
C.ejb­jar.xml
D.service­config.xml
Answer: A

6.A developer creates an endpoint interface for an existing stateless session bean. Which is the correct mapping approach?
A.RMI
B.Handlers
C.WSDL­to­Java
D.Java­to­WSDL
Answer: D

7.According to the WS­I Basic Profile 1.0a, which two messaging styles must be supported?
(Choose two.)
A.rpc­literal
B.rpc­encoded
C.point­to­point
D.document­literal
E.publish­subscribe
Answer: A, D

8.Which two are true about JAXR 1.0? (Choose two.)
A.Every JAXR RegistryObject has a unique key.
B.It provides interfaces for managing life cycle of registry objects.
C.It provides a businessEntity data structure for storing publisher assertions.
D.It provides a bindingTemplate interface that is used to determine if a service is deployed behind a firewall.
Answer: A, B

9.Given the type declaration in a WSDL description for a Web service: The Java code generated by a JAX­RPC service endpoint interface consists of a PurchaseOrder JavaBean. Which property should the PurchaseOrder JavaBean contain?
A._any of type java.lang.String
B.PurchaseOrder of type java.lang.Object
C.complexType of type java.lang.Object[]
D._any of type javax.xml.soap.SOAPElement
Answer: D

10.Given: 1. public boolean handleRequest(MessageContext context){ 2. try{ 3. SOAPMessageContext soapCntxt = (SOAPMessageContext)context; 4. SOAPMessage message = soapCntxt.getMessage(); 5. message.writeTo(logStream);
6. }catch(javax.xml.soap.SOAPException se){ 7. throw new javax.xml.rpc.JAXRPCException(se);
8. } 9. } The handleRequest method (lines 1­9) is implemented by a JAX­RPC handler used for
logging. Given that the method encounters an error and throws a JAXRPCException, which is true?
A.If the method is implemented by a client­side handler, it will cause a SOAP fault to be generated.
B.If the method is implemented by a server­side handler, it will cause a SOAP fault to be generated.
C.If the method is implemented by a client­side handler, the message will continue to be processed by the handler chain.
D.If the method is implemented by a server­side handler, the message will continue to be processed by the handler chain.
Answer: B

11.According to UDDI 2.04, which protocol must be used to update, modify, or delete data structures in a UDDI registry?
A.IIOP
B.HTTP
C.SMTP
D.HTTPS
Answer: D

12.According to the WS­I Basic Profile 1.0a, a conformant WSDL 1.1 portType definition is allowed
to use two type operations (that is, Message­Exchange Patterns). Which two are allowed? (Choose two.)
A.one­way
B.notification
C.solicit­response
D.request­response
Answer: A, D

13.Which two describe the UDDI Inquiry API? (Choose two.)
A.It requires user authentication.
B.It can be used to query the Internet.
C.It does NOT require user authentication.
D.It can be used to search a UDDI registry.
Answer: C, D

14.Which element is used to define new XML Schema complex types within a WSDL 1.1 document?
A.types
B.message
C.portType
D.definitions
Answer: A

15.Which is true about WSDL 1.1?
A.It does NOT recommend a specific type system
B.It recommends the use of XSD as the type system.
C.It recommends the use of DTD as the type system.
D.It recommends the use of XSD and DTD as the type system
Answer: B

16.A company receives orders as XML documents. When the order is received and the XML document is processed, the document instance itself is not needed for further processing. Which technology should the developer use to process the order?
A.JAXB
B.JDBC
C.SAAJ
D.JAX­RPC
Answer: A

17.A developer has a requirement to extract the XML namespace of an element using SAX2. Which method must be used?
A.characters
B.endDocument
C.endPrefixMapping
D.startPrefixMapping
Answer: D

18.Which three describe unmarshal­time validation in JAXB? (Choose three.)
A.It must be supported by all JAXB implementations.
B.It is invoked using the Validator.validate method.
C.It is enabled or disabled using the Unmarshaller.setValidating method.
D.It enables a application to receive information about validation errors and warnings that are detected while unmarshalling a Java content tree into XML.
E.It enables an application to receive information about validation errors and warnings that are detected while unmarshalling XML data into a Java content tree.
Answer: A, C, E

19.Which is a super type of the javax.xml.soap.SOAPBody type?
A.java.lang.String
B.org.w3c.dom.Node
C.org.w3c.dom.Document
D.javax.xml.soap.SOAPEnvelope
Answer: B

20.A developer is using the XSLT APIs in JAXP 1.2. A TransformerFactory object is instantiated and used to create a Transformer. A Source object is used as the input to the Transformer. Which two are true? (Choose two.)
A.The Source object must be created from a SAX reader or from a DOM node.
B.The Source object can be created from a SAX reader, a DOM node, or an InputStream.
C.If the Transformer is created without any specific instructions, then it copies the Source to the Result.
D.If the Transformer is created without any specific instructions, then it throws a TransformerException.
Answer: B, C

21.Given the SAAJ 1.1 code snippet: 10. Name name = soapFactory.createName("symbol"); 11. SOAPElement symbol = bodyElement.addChildElement(name); 12. symbol.addTextNode("SUNW"); Which XML fragment is added to the SOAP message?
A.SUNW
B.symbol:SUNW
C. SUNW
D. SUNW
Answer: A

22.A Web service needs to translate XML documents received from external partners to internal
XML representations. What can the developer use to implement the service?
A.XSLT
B.JDBC
C.SAAJ
D.JAX­RPC
Answer: A

23.Which two describe the uses for JAXR 1.0 Concept? (Choose two.)
A.It can be used to parse a WSDL document for generating a corresponding Java class.
B.It can be used to define namespaces for external identifiers, such as D­U­N­S Numbers.
C.It can be used to define the hierarchical tree structure and detailed elements of a ClassificationScheme.
D.It can be used to define the hierarchical tree structure of a ClassificationScheme, but cannot be used for defining its detailed elements.
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved