Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-150 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-150 Sample Questions:

Q: 1 Which sustained data transfer rate is supported by a DLT8000 Tape Drive?
A. 6 MB/s up to 12 MB/s compressed
B. 60 MB/s up to 120 MB/s compressed
C. 6 Mbps/s up to 12 Mbps compressed
D. 60 Mbps/s up to 120 Mbps/s compressed
Answer: A

Q: 2 Which has an expected capacity of 20 GBytes uncompressed (up to 80 GBytes with compression)?
A. 9840 cartridge
B. LTO tape drive
C. 9840 tape drive
D. DLT tape cartridge
Answer: A

Q: 3 Which three are known reliable recording formats for tape drives? (Choose three.)
A. serial
B. parallel
C. serpentine
D. helical scan
E. synchronous
F. asynchronous
Answer: B, C, D

Q: 4 Which identifies advantages of using a 9840 tape drive within a backup and recovery architecture compared to other types of media?
A. performance and a short backup window
B. cost, the customer is extremely cost-sensitive
C. backup window is not a factor in the architecture
D. volume of data is minimal factor within architecture
Answer: A

Q: 5 Given the requirements:
Total data to be backed up = 720 GB
Backup Window = 8 hours
Estimated compression ratio of the data = 1:1
DLT7000 native drive performance = 18GB/Hour
Your manager has asked you to size a library with DLT7000 tape drives.
What is the number of DLT7000 Tape Drives required in the library?
A. 5
B. 8
C. 10
D. 90
Answer: A

Q: 6 Which three sizing components will have impact on the performance and design of a backup and restore solution? (Choose three.)
A. Disks
B. Network
C. Channels
D. Fibre Cable
E. Ethernet Cable
Answer: A, B, C

Q: 7 Which data mover do the Fibre Channel-to-SCSI and native Fibre Channel drives use?
A. SNMP
B. NNTP
C. Extended Copy
D. Remote Copy (RCP)
Answer: C

Q: 8 Which statement is true when contrasting network attached storage (NAS) and storage area network (SAN) solutions?
A. NAS provides faster backup performance.
B. NAS enables clients to communicate directly with storage.
C. NAS is better suited for high speed file sharing and host-to-storage connections.
D. NAS devices are attached to the public network and clients use a high level networking file system, such as NFS, to communicate with storage.
Answer: D

Q: 9 A client has a tape drive connected to it that the server can use as an alternate device. What is this client called when using Solstice Backup?
A. slave device
B. client device
C. remote node
D. storage node
Answer: D

Q: 10 To which configuration path is the bootstrap information sent by default when using Solstice Backup?
A. /nsr
B. printer
C. /usr/bin/nsr
D. /usr/sbin/nsr
Answer: B

Q: 11 On jukeboxes with the load port feature, what is it used for?
A. to completely load and unload the storage bins
B. to add test tapes to the system to check out different functions
C. loading or removing tapes directly from the tape drives without having to interrupt the jukebox operation
D. loading or removing tapes directly from the storage bins without having to interrupt the jukebox operation
Answer: D

Q: 12 Which device is an autoloader?
A. 9840
B. DLT 8000
C. Sun StorEdge L9
D. Sun StorEdge T3
E. Sun StorEdge L180
Answer: C

Q: 13 You are considering different types of tape backup systems. On which does the autoloader have the highest efficiency?
A. workstations
B. small work groups
C. large enterprises to mainframes
D. large work groups to small enterprises
Answer: B

Q: 14 Which two types of information does a backup and recovery process require? (Choose two.)
A. risk analysis
B. testing strategy
C. performance statistics
D. detailed description of recovery configuration
Answer: B, D

Q: 15 You are implementing a disaster recovery solution. Which overall financial consideration should you evaluate?
A. total cost of expert assistance compared to loss of productivity
B. total cost of downtime per minute compared to cost of re-creating data
C. expense of staffing alternate site compared to cost of disaster equipment
D. expense of solution compared to cost of application downtime and loss of data
Answer: D

Q: 16 What is the definition of multistreaming?
A. the sending of a single thread to multiple tapes or disk devices
B. the sending of multiple threads from a single system to a backup server
C. the sending of data from multiple sources to a single tape or disk device
D. the sending of multiple streams from several systems to multiple backup servers
Answer: B

Q: 17 Which file is updated to reflect the port numbers of the NetBackup daemons?
A. /etc/ports
B. /etc/services
C. /etc/name_to_major
D. /etc/nsswitch.conf
Answer: B

Q: 18 What is the name of the NetBackup startup script?
A. S33netbackup
B. S77netbackup
C. S33netbackup_start
D. S77netbackup_start
Answer: B

Q: 19 Which job status code indicates a partially successful operation when using NetBackup?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 5
Answer: B

Q: 20 A full backup schedule has a backup window of 1:00 a.m. to 4:00 a.m. and takes approximately 2 hours to complete. Due to a downed drive in the storage unit, the full backup will
not start until 3:00 a.m. What will happen to the NetBackup job?
A. The full backup job will never start.
B. The full backup job will start and back up all files in the file list.
C. The full backup job will compress the backup data to complete the job within the backup window.
D. The full backup job will start and back up as many files as possible until the end of the backup window is reached.
Answer: B

Q: 21 Which can be done to increase the speed of the network when the network becomes a bottleneck for the backup transfer rate?
A. use network trunking
B. add an additional network hub
C. upgrade from CAT5 to CATV5 cabling
D. use hardware compression on the tape drive
Answer: A

Q: 22 You are engaged to implement a backup and recovery solution. The hardware and software have already been ordered and delivered to the customer site. You are attempting to configure the hardware and software, but realize that the customer failed to give much thought to the types or amount of data involved. Which should be considered to be at fault?
A. the backup and recovery gap analysis
B. the customer made a bad equipment order
C. lack of communication within customer operations
D. the event that caused the recovery to be required
Answer: A

Q: 23 Which script can be used to execute commands on a NetBackup client prior to the start of a backup or archive?
A. bpend_notify
B. bpstart_notify
C. bpscript_client
D. backup_exit_notify
Answer: B

Q: 24 Which Media Manager command can be used to view and update the device configuration for a media server?
A. bptape
B. bpcllist
C. vmconfig
D. tpconfig
Answer: D

Q: 25 A user attempts a backup directly from the client. This action generates a status code of:
197: specified schedule does not exist in the specified class
Which would cause the error message?
A. no schedule of type user backup
B. backup attempted outside of window
C. client software not installed on client
D. client not defined in any backup policy
Answer: A

Q: 26 Which is a method to keep DLT7000 tape drives writing at their peak performance during backups?
A. Schedule all the clients to back up at different times.
B. Schedule backups to run during peak hours of business.
C. Schedule at least four clients to back up at the same time during off-peak hours.
D. Schedule only incremental backups during off-peak hours with one or two clients.
Answer: C

Q: 27 You are optimizing the efficiency of a server so that you can control how many clients can back up their data at one time. Your Solstice Backup Server is unable to complete the assigned save sets as expected. Which should you consider adjusting?
A. increase your parallelism setting
B. decrease your parallelism setting
C. increase your multiplexing setting
D. decrease your multiplexing setting
Answer: A

Q: 28 Which bp.conf option will dramatically increase the disk space required for the NetBackup catalogs and error logs?
A. VERBOSE
B. MAX_ERROR_LOG
C. LOG_REPORT_MAX
D. LOGGING_ENABLED
Answer: A

Q: 29 Which command is used to restore the NetBackup databases?
A. dbbackup
B. bprecover
C. bpdbrestore
D. bpdbrecover
Answer: B

Q: 30 Which process will start robotic control daemons?
A. vmd
B. avrd
C. ltid
D. bpdbm
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved