Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-065 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-065 Sample Questions:

1. Given:
35. String #name = "Jane Doe";
36. int $age = 24;
37. Double _height = 123.5;
38. double ~temp = 37.5;
Which two statements are true? (Choose two.)
A. Line 35 will not compile.
B. Line 36 will not compile.
C. Line 37 will not compile.
D. Line 38 will not compile.
Answer: A, D

2. Given:
11. public static Iterator reverse(List list) {
12. Collections.reverse(list);
13. return list.iterator();
14. }
15. public static void main(String[] args) {
16. List list = new ArrayList();
17. list.add("1"); list.add("2"); list.add("3");
18. for (Object obj: reverse(list))
19. System.out.print(obj + ", ");
20. }
What is the result?
A. 3, 2, 1,
B. 1, 2, 3,
C. Compilation fails.
D. The code runs with no output.
E. An exception is thrown at runtime.
Answer: C

3. Given:
5. class A {
6. void foo() throws Exception { throw new Exception(); }
7. }
8. class SubB2 extends A {
9. void foo() { System.out.println("B "); }
10. }
11. class Tester {
12. public static void main(String[] args) {
13. A a = new SubB2();
14. a.foo();
15. }
16. }
What is the result?
A. B
B. B, followed by an Exception.
C. Compilation fails due to an error on line 9.
D. Compilation fails due to an error on line 14.
E. An Exception is thrown with no other output.
Answer: D

4. Given:
1. public class TestString3 {
2. public static void main(String[] args) {
3. // insert code here
5. System.out.println(s);
6. }
7. }
Which two code fragments, inserted independently at line 3, generate the output 4247? (Choose two.)
A. String s = "123456789";
s = (s-"123").replace(1,3,"24") - "89";
B. StringBuffer s = new StringBuffer("123456789");
s.delete(0,3).replace(1,3,"24").delete(4,6);
C. StringBuffer s = new StringBuffer("123456789");
s.substring(3,6).delete(1,3).insert(1, "24");
D. StringBuilder s = new StringBuilder("123456789");
s.substring(3,6).delete(1,2).insert(1, "24");
E. StringBuilder s = new StringBuilder("123456789");
s.delete(0,3).delete(1,3).delete(2,5).insert(1, "24");
Answer: B, E

5. Given:
10. import java.io.*;
11. class Animal {
12. Animal() { System.out.print("a"); }
13. }
14. class Dog extends Animal implements Serializable {
15. Dog() { System.out.print("d"); }
16. }
17. public class Beagle extends Dog { }
If an instance of class Beagle is created, then Serialized, then deSerialized, what is the result?
A. ad
B. ada
C. add
D. adad
E. Compilation fails.
F. An exception is thrown at runtime.
Answer: B

6. Given:
1. public class LineUp {
2. public static void main(String[] args) {
3. double d = 12.345;
4. // insert code here
5. }
6. }
Which code fragment, inserted at line 4, produces the output | 12.345|?
A. System.out.printf("|%7d| \n", d);
B. System.out.printf("|%7f| \n", d);
C. System.out.printf("|%3.7d| \n", d);
D. System.out.printf("|%3.7f| \n", d);
E. System.out.printf("|%7.3d| \n", d);
F. System.out.printf("|%7.3f| \n", d);
Answer: F

7. Which three will compile and run without exception? (Choose three.)
A. private synchronized Object o;
B. void go() {
synchronized() { /* code here */ }
}
C. public synchronized void go() { /* code here */ }
D. private synchronized(this) void go() { /* code here */ }
E. void go() {
synchronized(Object.class) { /* code here */ }
}
F. void go() {
synchronized(Object.class) { /* code here */ }
}
Answer: C, E, F

8. A team of programmers is reviewing a proposed API for a new utility class. After some discussion, they realize that they can reduce the number of methods in the API without losing any functionality.
If they implement the new design, which two OO principles will they be promoting?
A. Looser coupling
B. Tighter coupling
C. Lower cohesion
D. Higher cohesion
E. Weaker encapsulation
F. Stronger encapsulation
Answer: A

9. Given:
2. public class Hi {
3. void m1() { }
4. protected void() m2 { }
5. }
6. class Lois extends Hi {
7. // insert code here
8. }
Which four code fragments, inserted independently at line 7, will compile? (Choose four.)
A. public void m1() { }
B. protected void m1() { }
C. private void m1() { }
D. void m2() { }
E. public void m2() { }
F. protected void m2() { }
G. private void m2() { }
Answer: A, B, E, F

10. Given:
1. import java.util.*;
2. public class Example {
3. public static void main(String[] args) {
4. // insert code here
5. set.add(new Integer(2));
6. set.add(new Integer(1));
7. System.out.println(set);
8. }
9. }
Which code, inserted at line 4, guarantees that this program will output [1, 2]?
A. Set set = new TreeSet();
B. Set set = new HashSet();
C. Set set = new SortedSet();
D. List set = new SortedList();
E. Set set = new LinkedHashSet();
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved