Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-045 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-045 Sample Questions:

Q: 1
When attaching the debugger to a remote Java application, you specify the attach details in the Attach dialog box. What do you need to specify in the Attach dialog box?
A. the JPDA port
B. the IIOP port
C. the location of the main method
D. the location of debugger libraries
Answer: A

Q: 2
You have a NetBeans project that contains JUnit 3 test classes and test suites. When you try to create new tests the tests are created using JUnit 3 code. How do you modify the project so that the IDE generates JUnit 4 test classes and suites?
A. select the JUnit version in the Options window
B. select the JUnit version in the New File wizard
C. add JUnit 4 libraries to the Test Libraries in the Projects window
D. right-click the Source Packages node and choose Tools > Create JUnit Tests
Answer: C

Q: 3
How can you create a JFrame class that you can design visually in the IDE GUI Builder?
A. You create a project using the Java Application template in the New Project wizard. In the New Project wizard, you specify that the main class is a JFrame.
B. You create a project using the Java Application template in the New Project wizard. You then open the New File wizard, select the Java class template, and specify that the class extends JFrame.
C. You create a project using the Java Application template in the New Project wizard. You then open the New File wizard and select the Frame template from the Swing GUI Forms category.
D. You create a project using the Java Application project template in the New Project wizard. You then open the New File wizard, and select the Java class template. After the class is created, you drag a Frame component from the Palette to the new Java class.
Answer: C

Q: 4
You have developed a Swing application that you want to deliver over the web. Since your clients usually do not have a fast Internet connection, you want to reduce the application's size. What are two ways to reduce the size of your application JAR file before building the final version for distribution? (Choose two.)
A. in the Packaging panel of the Project Properties dialog box, disable the generation of Javadoc
B. in the Compiling panel of the Project Properties dialog box, disable the Generate Debugging Info setting
C. in the Packaging panel of the Project Properties dialog box, select the Compress JAR File in Packaging setting
D. in the Libraries panel of the Project Properties dialog box, remove the test libraries from the list of Compile-time Test Libraries
E. in the Libraries panel of the Project Properties dialog box, edit the items in the Compile-time Libraries to exclude their sources and Javadoc
Answer: B,C

Q: 5
You have a Java Application project that has two JAR files on its classpath. When you distribute the application, the application must contain the two JAR files that are on the classpath. The application's JAR file manifest must contain a Class-Path entry that points to these two JAR files.
How do you add these two JAR files to the Class-Path entry of the manifest file?
A. You specify the two files in the Packaging panel of the Project Properties dialog box. When the project is built, the IDE copies the files to the dist/lib folder and enters this location in the Class- Path entry.
B. You type the Class-Path entry in the Packaging panel of the Project Properties dialog box. When the project is built, the IDE copies the files to the dist/lib folder and enters this location in the Class-Path entry.
C. You select the Generate Manifest Class-Path Attribute in the Packaging panel of the Project Properties dialog box. When the project is built, the IDE copies the files to the dist/lib folder and enters this location in the Class-Path entry.
D. You specify the two files in the Libraries panel of the Project Properties dialog box or by right- clicking the project's Libraries node. When the project is built, the IDE copies the JAR files to the dist/lib folder and enters this location in the Class-Path entry.
Answer: D

Q: 6
How do you add a group of radio buttons to a Swing form in the GUI Builder?
A. You add Radio Components to the form. You then use Ctrl-click to select those radio buttons, right-click the selection, and choose Enclose in Button Group.
B. You add a Button Group component to the form from the Palette. You then drag the Radio Button components from the Palette into the area marked for the Button Group component in the designer.
C. You add a Button Group component to the form from the Palette. In the Inspector window, you right-click the Button Group component and choose Add Radio Button. You repeat the last step for each radio button.
D. You add Radio Button components and a Button Group component to the form from the Palette. You select all radio buttons you want to group and set their buttonGroup property to the just added Button Group component.
Answer: D

Q: 7
You add components to a form in the GUI Builder. Which two ways can you use to customize the initialization code for these components? (Choose two.)
A. In the Source view of the file, you insert custom code directly in the initComponents() method.
B. In the Source view of the file, you right-click the line before which you want to insert your custom code and choose Insert Code.
C. In the Design view of the file, select the component. In the Properties window, you select the Pre-Init Code, Post-Init Code, or Custom Creation Code property and add the code in the property editor.
D. In the Design view of the file, you right-click the component for which you want to insert custom code, choose Customize Code, and add code in that dialog box.
E. In the Inspector window, you select the main form node. In the Properties window, you select the Allow Custom code property. You then add the code directly in the Source view of the file.
Answer: C,D

Q: 8
When you set a standard Java SE application's classpath in the IDE Project Properties dialog box, the classpath entries can be entered in several forms. In which form can a classpath entry NOT be entered for a project?
A. another NetBeans IDE project
B. an individual JAR file
C. an individual Java .class file
D. a library that is registered in the IDE Library Manager
Answer: C

Q: 9
You have a Java application project called CustomerManager that depends on a Java class library project called DatabaseAccess. After building your project, which directory contains DatabaseAccess.jar?
A. CustomerManager/src/lib
B. DatabaseAccess/dist/lib
C. CustomerManager/dist/lib
D. CustomerManager/build/lib
Answer: C

Q: 10
You have imported an application into NetBeans IDE. Later you decide you want to use a different IDE. If you want to rid the application of all the NetBeans project metadata, what should you do?
A. remove the build folder
B. delete the project.xml file
C. remove the nbproject folder
D. run the Clean Project command
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved