Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-019 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-019 Sample Questions:

1. Which three about JMS are true? (Choose three.)
A. JMS is the acronym for Java Mail Service.
B. JMS supports an event-oriented approach to message reception.
C. JMS supports both synchronous and asynchronous message passing.
D. JMS does NOT depend on MOM (Messaging-Oriented Middleware) products.
E. JMS provides a common way for Java programs to access an enterprise messaging system's messages.
Answer: B, C, E

2. Which statement is true?
A. The JMS API is located in the java.jms package.
B. JMS provides interfaces to naming and directory services.
C. JMS enables an application to provide flexible, asynchronous data exchange.
D. JMS enables an application to provide tightly coupled, distributed communication.
Answer: C

3. A Java programmer wants to develop a small application to run on mobile phones. Which Java edition (or editions) are required to develop the application?
A. only J2SE
B. only J2EE
C. only J2ME
D. J2SE and J2EE
E. J2SE and J2ME
F. J2EE and J2ME
Answer: E

4. Which is true?
A. All JDBC drivers are pure Java.
B. The JDBC API is included in J2SE.
C. The JDBC API is an extension of the ODBC API.
D. JDBC is used to connect to MOM (Message-Oriented Middleware) products.
Answer: B

5. Which two are true? (Choose two.)
A. J2EE includes the MIDP API.
B. J2EE application developers need J2SE.
C. J2EE includes servlet APIs and EJB APIs.
D. J2EE applications depend on web servers.
E. J2EE runs on consumer and embedded devices.
Answer: B, C

6. Which is true?
A. A J2SE program can create no more than 10 concurrent threads.
B. The Java threading model provides equal processor time to all threads.
C. All threads created by a given Java program share the same invocation stack.
D. Threading allows GUI applications to perform lengthy calculations and respond to user events at the same time.
Answer: D

7. Which two are characteristics of an RDBMS? (Choose two.)
A. J2EE provides a cross-platform RDBMS.
B. An RDBMS represents data using two-dimensional tables.
C. An RDBMS represents data using three-dimensional tables.
D. Business-tier applications use session beans to represent rows in an RDBMS.
E. Java technologies provide capabilities for connecting a legacy RDBMS to a web application.
Answer: B, E

8. Which is true about RMI?
A. RMI is used to create thin web clients.
B. RMI allows objects to be sent from one computer to another.
C. RMI is the Java API used for executing queries on a database.
D. RMI is used to develop applications for wireless mobile devices.
E. RMI is the transport protocol used by web servers and browsers.
Answer: B

9. What is the purpose of JNDI?
A. to parse XML documents
B. to access native code from a Java application
C. to register Java Web Start applications with a web server
D. to access various directory services using a single interface
Answer: D

10. Which statement about threading in Java is false?
A. A thread is a special type of method.
B. The synchronized keyword is used to lock objects.
C. A thread whose execution has completed is no longer runnable.
D. Threads waiting to be executed are generally chosen for execution based on priority.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved