Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 310-011 Exam - Cheat-Test.com

Free 310-011 Sample Questions:

1.Which command should be used to configure only those devices supported by the st driver?
A.tapes ­d st
B.devfsadm ­i st
C.drvconfig ­d st
D.sysconfig ­i st
Answer: B

2.You are using a system running at Run Level 3. All other users have logged out. The system runs a database application whose orderly shutdown is affected through Run Control scripts. Which two commands are acceptable to run before you shut the system down and turn the system off? (Choose two.)
A.halt
B.init 0
C.reboot
D.poweroff E.shutdown ­g0 ­i ­y
Answer: B, E

3.Which subcommand within the format utility, when executed from the initial command menu, allows you to select a new disk?
A.new
B.disk
C.save
D.menu
E.partition
Answer: B

4.A user logs into a system running the Solaris 8 Operating Environment using the telnet command. The user has been assigned a C shell (csh)and home /home/user1 directory. All of the following files exist with appropriate ownership and permissions. Which three files are used to initialize this user's session? (Choose three.)
A./etc/login
B./etc/.login
C./etc/profile
D./home/user1/.login
E./home/user1/.kshrc
F./home/user1/.cshrc
G./home/user1/.profile
Answer: B, D, F

5.You want to run an NFS client environment, but not an NFS server environment. Which Run
Level should you choose as the default?
A.0
B.1
C.2
D.3
E.4
F.5
G.S
Answer: C

6.Which three characters can be entered from command mode in vi to change to last line mode? (Choose three.)
A.:
B.;
C.^
D./
E.+
F.?
G.$
H.%
Answer: A, D, F

7.A user logs into a system running the Solaris 8 Operating Environment using the telnet command. The user has been assigned a Korn shell (ksh)and home /home/user1 directory. All of the following files exist with appropriate ownership and permissions. Which two files are always used by the Korn shell to initialize this user's session? (Choose two.)
A./etc/login
B./etc/.login
C./etc/profile
D./home/user1/.login
E./home/user1/.cshrc
F./home/user1/.profile
G./home/user1/.logout
Answer: C, F

8.Which two commands invoke data compression? (Choose two.)
A.tar
B.zcat
C.gzcat
D.jar ­c
E.jar ­x
F.compress G.uncompress
Answer: D, F

9.When using the command line to add, modify, or delete user accounts, or to add modify or delete groups, it is possible to use the ­o option to allow duplicate users or group IDs. Which four commands support the use of the ­o syntax? (Choose four.)
A.userdel
B.adduser
C.useradd
D.usermod
E.groupmod
F.groupdel
G.groupadd
Answer: C, D, E, G

10.Your system has just been brought to the boot prompt through an interrupt. Which command should you now use to minimize the amount of disruption caused to the disk­file system?
A.sync
B.fsck
C.halt
D.check
E.umount
F.probe­scsi
Answer: A

11.From the OBP prompt, which command displays device aliases?
A.alias
B.nvalias
C.devalias
D.prtalias
Answer: C

12.Which file is used to enable or disable the mechanism by which a system may be interrupted and brought to the boot prompt?
A./etc/kbd
B./etc/kybrd
C./etc/keyboard
D./etc/default/kbd
E./etc/default/kbrd
F./etc/default/abort
G./etc/default/keyboard
Answer: D

13.You have set up a permanent customized device alias at the OBP. Which command allows you
to remove the alias?
A.unset
B.unalias
C.nvunalias
D.devunalias
E.unsetalias
Answer: C

14.Which three configuration parameters are set up during the Solaris 8 Operating Environment custom installation procedure? (Choose three.)
A.64­bit support
B.file system layout
C.user disk usage quotas
D.system printer selection
E.software cluster configuration
Answer: A, B, E

15.Which command should be used to uninstall patch 106793­01?
A.patchrm 106793­01
B.patchdel 106793­01
C.patchadd ­d 106793­01
D.patchinfo ­d 106793­01
Answer: A

16.You have just installed the SUNWaudio package with the command: # /usr/sbin/pkgadd ­d
/cdrom/sol_8_sparc/s0/Solaris_8/Product SUNWaudio Which command tests the accuracy of the package installation?
A.pkgadd ­v SUNWaudio
B.pkgchk ­v SUNWaudio
C.pkginfo ­v SUNWaudio
D.pkginst ­v SUNWaudio
Answer: B

17.Given: ls ­ld telephone drwxrwsrwx 2 lesley sp 512 Aug 3 17:28 telephone Which command clears the SGID­bit causing this behavior?
A.chmod g­l telephone
B.chmod g­s telephone
C.chmod 767 telephone
D.chmod 0777 telephone
E.chmod 0767 telephone
Answer: B

18.Your umask value is set to 022 and you create a file. Which set of permissions are associated with this file?
A.rw­r­­r­­
B.rwxr­­r­­
C.­­­­w­­w­
D.rw­rw­rw­
E.rwxrwxrwx
Answer: A

19.Which command is used to build a new file system on the raw special device at c0t3d0s5?
A.newfs ­r c0t3d0s5
B.newfs c0t3d0s5,raw
C.newfs /dev/dsk/c0t3d0s5
D.newfs /dev/rdsk/c0t3d0s5
Answer: D

20.Which command displays an Access Control List for a file?
A.lsacl
B.getacl
C.aclget
D.faclget
E.getfacl
Answer: E

21.Given that permfile has its permissions set as follows: chmod 2666 permfile Which three statements about the permfile permissions are true? (Choose three.)
A.The sticky bit is set.
B.The file has the SUID bit set.
C.Mandatory locking is enabled.
D.The file is not executable by any user.
E.The associated group has read and write permissions
F.The associated group has read, write, and execute permissions.
Answer: C, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved