Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Riverbed 301-01 Exam - Cheat-Test.com

Free 301-01 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following file formats is the software (Linux) version of Stingray Traffic Manager (STM) delivered in?
A. zip
B. 7zip
C. rar
D. g-zipped tarball
E. base64-encoded
Answer: D

Q: 2
When TCP communication is being established, what is the first thing that happens?
A. A three-way handshake is performed between the two IP nodes.
B. A ten-way handshake is performed between the two IP nodes.
C. The sending IP node can directly start sending data.
D. The receiving IP node sends an echo request
E. A one-way communication channel is established.
Answer: A

Q: 3
When a Virtual Server receives a request, where does it assign it to?
A. Traffic IP address
B. Another Stingray Traffic Manager (STM) in the cluster
C. Node
D. Traffic IP group
E. Pool
Answer: E

Q: 4
Which of the following characteristics result in slower Web pages over significant latency? (Select 3)
A. “Chatty websites” – excessive HTTP round trips required to download the webpage and all its webpage components
B. Inefficient cache control on webpage objects
C. Excessive webpage size
D. Parallelize downloading of webpage objects
Answer: A,B,C

Q: 5
Which Stingray Traffic Manager (STM) would you recommend if you need 1,000 SSL transactions per second and bandwidth management? (Select 2)
A. 1000L
B. 1000M
C. 1000H
D. 2000L
E. 2000M
Answer: D,E

Q: 6
In regards to SSL, what is a CA?
A. Company Authority
B. Certification Authority
C. Crucial Authorization
D. Certification Administrator
E. Company Authorization
Answer: B

Q: 7
Where is Session Persistence configured?
A. Session Persistence is an option configured on the Virtual Server.
B. Session Persistence is an option configured on the Pool.
C. Session Persistence is an option configured on the Node.
D. Session Persistence is an option configured on the Application Firewall.
Answer: B

Q: 8
What fundamental service does TCP provide for the communication between two IP nodes?
A. TCP provides open systems interconnection
B. TCP provides unreliable message delivery
C. TCP provides application multiplexing
D. TCP provides reliable message delivery
E. TCP provides broadcast services
Answer: D

Q: 9
Which is true regarding SSL Session ID persistence?
A. It can be used with both pass through and SSL-decrypted traffic.
B. It is appropriate for application-level session persistence.
C. It reduces the number of SSL handshake operations your nodes perform.
D. It reduces the number of SSL handshake operations your nodes perform.
E. Session maps are shared by traffic managers in a cluster.
Answer: E

Q: 10
On a Stingray Traffic Manager (STM) which of the following are elements of RuleBuilder functionality? (Select 2)
A. If/Then/Else statements
B. Conditions
C. Actions
D. For and While loops
E. Variable storage
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved