Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 3001 Exam - Cheat-Test.com

Free 3001 Sample Questions:

Q: 1
A customer has UMS enabled on their VoiceMail Pro server. They wish to use Microsoft Outlook to retrieve voicemail messages and are not using Microsoft Exchange as the message store.
Which protocol must be configured in Microsoft Outlook to access their messages?
A. POP3
B. IMAP
C. HTTP
D. MAPI
Answer: B

Q: 2
When testing an implementation, users are attempting to dial out of the system (outbound tall) and they receive the message “Unobtainable” on the display of their telephones, and the tall fails. What is the cause of the problem?
A. The user rights are not defined.
B. The upgrade license is not valid in the IP Office.
C. The lines on the system are out of service.
D. The users have not been assigned a direct dial code.
Answer: C

Q: 3
Which two are power options for IP telephones on the IP Office? (Choose two.)
A. Class "B" 24 Volt power supply
B. Class "A" 24 Volt power supply
C. Power over Ethernet switch conforming to 802.3af standards
D. 1151D1 individual Power Supply and the 115D2 Individual Power Supply with Buttery Backup
Answer: C,D

Q: 4
Which application will allow a system administrator to see historical inbound and outbound traffic information on a trunk in the IP Office?
A. Advanced Summary Reporter
B. Call Detail Reporter
C. System Status Application
D. Historical Reporting Application
Answer: C

Q: 5
The Alarm Set action in Voicemail Pro allows an alarm call to be set up and played to a specified extension at a specified time. The telephone will display "Alarm" and the prompt that will play is.
"This is an alarm call please hang up". Which description is true?
A. The telephone display message cannot be changed.
The prompt can be changed by telephone but cannot use a .wav file.
B. The telephone display message cannot be changed.
The prompt cannot be changed.
C. The telephone display message can be changed.
The prompt can be changed by telephone but cannot use a .wav file.
D. The telephone display message can be changed.
The prompt can be changed by telephone or can use a .wav file.
Answer: D

Q: 6
What is the format for an ARS short rode to dial a telephone number on a SIP line with Trunk ID 20?
A. Number: N;
Telephone Number: N“@sipprpvider.com”
Feature: Dial
Line Group 20
B. Number: N
Telephone Number: N“@sipprpvider.com”
Feature: Dial
Line Group 20
C. Number: N;
Telephone Number: Nsi7204441000
Feature: Dial
Line Group 20
D. Number: N;
Telephone Number: N“sipprpvider”
Feature: Dial
Line Group 20
Answer: A

Q: 7
A customer is installing an IP500v2 with one hundred 1600 series IP Phones. The customer has an existing Juniper VPN gateway for their remote workers and would like to provide hard telephones for their remote workers to login at home.
What is needed to accomplish this?
A. modified 46xxsettings.scr file
B. VPN gateway for each remote worker
C. 1616 IP Phone with VPN software
D. modified 46vpnsettings.txt file
Answer: B

Q: 8
Where can additional IP Office Service User logins be setup?
A. the IP Office Softphone Application
B. the IP Office System Monitor Application
C. the IP Office Manager Network Configuration
D. the IP Office Manager Security Settings
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved