Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Avaya 3000.2 Exam - Cheat-Test.com

Free 3000.2 Sample Questions:

Q: 1
Which three requirements are collected during the Infrastructure Data Gathering phase? (Choose three.)
A. Productivity Requirements
B. Physical Layer: Existing Telecom Infrastructure
C. Above Physical Layer: Existing Data Network
D. Line of Business application integration needs
E. Current PBX/Key System Features and Dial Plan
Answer: B,C,E

Q: 2
Call routing in a multi-site SCN solution needs careful planning to prevent which three? (Choose three.)
A. VCM resources are not over-subscribed.
B. VMPro ports are not over-subscribed.
C. Trunk ports are not over-subscribed.
D. ACD routes are not compromised.
E. Calls are not tromboned.
Answer: A,B,C

Q: 3
The design for an IP Office has two locations. They will need phones, voicemail, and meet-me conferencing ability. They will have a PRI at the main office and the remote office will also use it for inbound and outbound calls. The main site has forty users and one fax machine. The remote site has fifteen users and one fax machine. Which cards and modules are required in the IP Office at the main site to support all digital phones?
A. IP500 Preferred edition, three Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
B. IP500 Essential edition, three Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
C. IP500 Essential edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
D. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
Answer: D

Q: 4
A customer has opened up another location in London that will have four employees and wants to SCN this site with the current location in New York City which has an IP500 that has been installed for over a year without any software revisions. Which two solutions do you recommend for the London location? (Choose two.)
A. Install the IP500 with the VCM 32 and the 12 port Ethernet switch on a UPS, ground the IP500, upgrade the IP500 to the same version as the IP500 in New York City, install four digital phones, and verify the correct software version on the phones.
B. Install the IP500 with VCM 32, add a digital station module on the IP500, Put the IP500 and the DS module on a UPS, earth ground the IP500 and the digital station module, match the IP500 and DS module with the version level with New York City and install the four digital phones.
C. Install four digital phones and create a VPN connection between London and New York City for the digital phones to connect back to the digital station module in New York City.
D. Install the IP500 with the VCM 32 on a UPS, a 12 port POE switch on a UPS, earth ground the IP500, match the IP Office version level with New York City, install four IP Phones, and verify the correct software version on the IP phones.
Answer: B,D

Q: 5
A customer is requesting space required for an IP500 and expansion modules. IT says that they have 12U space (2U = 73mm / 2.9") available in their rack. 35 DS phones and 30 analog phones are required. The customer also has one analog trunk. In case of power failure, one analog phone has to ring. The VMPRO server takes 4U space on the rack. What is the minimum space required for the IP Office?
A. 2U
B. 6U
C. 8U
D. 12U
Answer: B

Q: 6
A customer is running SIP phones that are locked down to G.729a. What is the bandwidth used for the speech of ten simultaneous calls?
A. 63 Kbps
B. 80 Kbps
C. 560 Kbps
D. 640 Kbps
Answer: B

Q: 7
A customer has opened up a new location in London that will have four employees. They want to SCN this site with the current location in New York City which has an IP500 that has been installed for over a year without any software revisions. The employees in London will use the New York City location for all outbound and inbound calls and want to be able to dial any extension at either location. What should you recommend for this customer?
A. Install an IP500 with four digital phones in London and use short codes to dial across the H.323 IP trunk to connect back to New York City.
B. Install an IP500 with four IP phones in London and create a VPN connection between London and New York City with firewalls at both locations using double network address translations.
C. Install an IP500 with four IP phones in London and use the H.323 IP trunk for a SCN to connect back to New York City to dial out of New York City.
D. Install an IP500 with four IP phones in New York City and use the H.323 IP trunk for a SCN to connect back to London to dial out of London.
Answer: C

Q: 8
Which two licenses are required to support an Interactive Voice Response (IVR) and Text To Speech (TTS) enabled auto attendant? (Choose two.)
A. IP Office Essential System license
B. IP Office Preferred System license
C. IP Office Advanced System license
D. VMPro TTS (Generic)
E. Database license
Answer: B,C

Q: 9
You need to implement the new tourist information center (TIC) in Milan. The requirement is to have an Auto Attendant that can supply up to three levels (caller can choose option 1, then 2, and finally option 3) for 10 different information groups such as City Guides, "points of view", Hotels with available room, etc. An additional requirement is to have the voicemail-to-email option for all people working at the TIC of Milan. Which IP Office version will meet these requirements for the least cost?
A. IP Office Preferred Edition
B. IP Office Preferred Edition and IP Office Advanced Edition
C. IP Office Essential Edition
D. IP Office Advanced Edition
E. IP Office Basic Edition
Answer: C

Q: 10
Your customer has requested that you implement a plan to give their two sites complete resiliency. Which two will accomplish this? (Choose two.)
A. IP Office Resiliency License
B. IP Phones with backup call server
C. IP500v2 with redundant processor
D. Preferred Edition - Messaging at both locations
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved