Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 300-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 300-101 Sample Questions:

Q: 1
Based on the P1R3 show ip bgp output, which statement is true?
A. The best path to reach the 192.168.11.0 prefix is via 10.200.200.11.
B. The best path to reach the 192.168.11.0 prefix is via 10.200.200.12.
C. The best path to reach the 192.168.11.0 prefix is via both 10.200.200.11 and 10.200.200.12; BGP will automatically load balance between the two.
D. The 192.168.11.0 and 192.168.12.0 prefixes were learned via EBGP from the 10.200.200.11 and 10.200.200.12 EBGP neighbors.
Answer: B

Q: 2
By default, which statement is correct regarding the redistribution of routes from other routing protocols into OSPF?
A. They will appear in the OSPF routing table as type E1 routes.
B. They will appear in the OSPF routing table as type E2 routes.
C. Summarized routes are not accepted.
D. All imported routes will be automatically summarized when possible.
E. Only routes with lower administrative distances will be imported.
Answer: B

Q: 3
The ABC Company network uses EIGRP. Identify three characteristics of EIGRP feasible successors? (Select three)
A. Traffic will be load balanced between feasible successors with the same advertised distance.
B. If the advertised distance of the non-successor route is less than the feasible distance of best route, then that route is identified as a feasible successor.
C. If the successor becomes unavailable, then the feasible successor can be used immediately without recalculating for a lost route.
D. The feasible successor can be found in the routing table.
E. A feasible successor is selected by comparing the advertised distance of a non-successor route to the feasible distance of the best route.
Answer: B,C,E

Q: 4
You need to explain the differences between an IPv4 header and an IPv6 headr. In this comparison, which three statements are true? (Choose three)
A. An IPv6 header is half the size of an IPv4 header.
B. An IPv4 header includes a checksum. However, an IPv6 header does not include one.
C. A router has to recompute the checksum of an IPv6 packet when decrementing the TTL.
D. An IPv6 header is simpler and more efficient than an IPv4 header.
E. The 128-bit IPv6 address makes the IPv6 header more complicated than an IPv4 header.
F. An IPv6 header has twice as many octets as an IPv4 header.
Answer: B,D,F

Q: 5
IPv6 has been implemented on the ABC Company WAN. Which address type does the IPv6 address FF05:0:0:0:0:0:0:2 specify?
A. Site local unicast
B. Multicast
C. Link local
D. Aggregable global unicast
E. Unspecified
F. None of the other alternatives apply
Answer: B

Q: 6
Router R1 currently has no configuration related to IPv6 or IPv4. The following configuration exists in a planning document intended to be used to copy/paste into Router R1 to enable EIGRP for IPv6 on interfaces F0/0 and S0/0/0. No other related configuration exists. Assuming F0/0 and S0/0/0 reach an up/up state, which of the following is true about EIGRP for IPv6 on R1 after this configuration has been pasted into R1?

ipv6 router eigrp 1
ipv6 unicast-routing
interface f0/0
ipv6 address 2000::1/64
ipv6 eigrp 1
interface s0/0/0
ipv6 address 2001::/64 eui-64
ipv6 eigrp 1

A. EIGRP works on F0/0 and S0/0/0 without further configuration.
B. EIGRP works with the addition of one command: a no shutdown command in EIGRP router configuration modE.
C. EIGRP works with the addition of one command: an eigrp router-id command in EIGRP router configuration modE.
D. EIGRP for IPv6 needs at least two more configuration commands before it works on R1.
Answer: D

Q: 7
Which of the following are examples of traffic that can be created as part of an IP Service-Level Agreement operation? (Choose two.)
A. ICMP Echo
B. VoIP (RTP)
C. IPX
D. SNMP
Answer: A,B

Q: 8
Which of the following settings do not prevent two potential OSPF neighbors from becoming neighbors?
A. The interface used to connect to that neighbor being passive in the OSPF process
B. Duplicate OSPF router IDs
C. Mismatched dead timers
D. IP addresses of 10.1.1.1/24 and 10.2.2.2/24
E. Mismatched OSPF process IDs
Answer: E

Q: 9
Why should iBGP sessions be fully meshed within a Transit AS?
A. BGP requires redundant TCP sessions between iBGP peers.
B. Routes learned via eBGP are never propagated to other iBGP peers.
C. A full mesh allows for optimal routing within the Transit AS.
D. Routes learned via iBGP are never propagated to other eBGP peers.
E. Routes learned via iBGP are never propagated to other iBGP peers.
Answer: E

Q: 10
When learning a new route, if a LSA received is not found in the topological database, what will an internal OSPF router do?
A. The sequence numbers are checked, and if the LSA is valid it is entered into the topology database.
B. The LSA is placed in the topological database and an acknowledgement is sent to the transmitting router.
C. The LSA is dropped and a message is sent to the transmitting router.
D. The LSA is flooded immediately out of all the OSPF interfaces, except the interface from which the LSA was received.
Answer: D

Q: 11
A router is running BGP and receives more than one route for a particular prefix. Assume all the routes for this prefix have the same attributes. Which three path features would be reasons be for the router to ignore some of the routes and not consider them as candidates for the best path? (Choose three.)
A. paths from an internal BGP (iBGP) neighbor if the local autonomous system (AS) appears in the AS_PATH
B. paths for which the NEXT_HOP is inaccessible
C. paths from an external BGP (eBGP) neighbor if the local autonomous system (AS) appears in the AS_PATH
D. paths for which the NEXT_HOP is accessible
E. paths that are marked as synchronized in the show ip bgp output
F. paths that are marked as not synchronized in the show ip bgp output
Answer: B,C,F

Q: 12
Based on the need to limit processing and bandwidth utilization due to dynamic routing protocol operation, the following routing requirements have been specified for your network.
- partial and incremental routing updates
- only the devices affected by a topology change perform route recomputation
- route recomputation only occurs for routes that were affected
Which dynamic routing protocol should be deployed in your network to best meet these requirements?
Select the best response.
A. BGP
B. OSPF
C. IS-IS
D. EIGRP
E. RIPv2
Answer: D

Q: 13
Which two routing protocols require a metric to be configured when redistributing routes from other protocols? (Choose two.)
A. RIP
B. BGP
C. IS-IS
D. OSPF
E. EIGRP
Answer: A,E

Q: 14
Using the rules for IPv6 addressing, how can the address 2031:0000:240F:0000:0000:09C0:123A:121B be rewritten? Select the best response.
A. 2031:0:240F::09C0:123A:121B
B. 2031::240F::09C0:123A:121B
C. 2031::240F:9C0::123A:121B
D. 2031::240F:::09C0:123A:121B
Answer: A

Q: 15
Which statement describes the difference between a manually configured IPv6 in IPv4 tunnel versus an automatic 6to4 tunnel?
A. An automatic 6to4 tunnel does not require dual-stack (IPv4 and IPv6) routers at the tunnel endpoints.
B. An automatic 6to4 tunnel allows multiple IPv4 destinations.
C. A manually configured IPv6 in IPv4 tunnel allows multiple IPv4 destinations.
D. A manually configured IPv6 in IPv4 tunnel does not require dual-stack (IPv4 and IPv6) routers at the tunnel endpoints.
Answer: B

Q: 16
In IPv6 network, an IPv6 overlay tunnel is required to communicate with isolated IPv6 networks across the existing IPv4 infrastructurE. There are currently five IPv6 overlay tunnel types. Which three IPv6 overlay tunnel statements are true? (Choose three)
A. Overlay tunnels can only be configured between border routers capable of supporting IPv4 and IPv6.
B. An manual overlay tunnel supports point-to-multipoint tunnels capable of carrying IPv6 and Connectionless Network Service (CLNS) packets.
C. Overlay tunneling encapsulates IPv6 packets in IPv4 packets for delivery across an IPv4 infrastructure.
D. Overlay tunnels can be configured between border routers or between a border router and a host capable of supporting IPv4 and IPv6.
E. Cisco IOS supports manual, generic routing encapsulation (GRE), IPv4-compatible, 6to4, and Intra-Site Automatic Tunnel Addressing Protocol (ISATAP) overlay tunneling mechanisms.
F. Cisco IOS supports manual, generic routing encapsulation (GRE), IPv6-compatible, 4to6, and Multiprotocol Label Switching (MPLS) overlay tunneling mechanisms.
Answer: C,D,E

Q: 17
Which statement is true about the command ipv6 ospf 1 area 0?
A. It must be issued before the network command to enable the OSPF process for IPv6.
B. It must be issued after the network command to enable the OSPF process for IPv6.
C. It must be issued in router global configuration mode to enable the OSPF process for IPv6.
D. It must be issued in interface configuration mode to enable the OSPF process for IPv6.
Answer: D

Q: 18
Which two methods advertise internal networks to external ISPs via BGP? (Choose two.)
A. using aggregate routes
B. defining routes via the network statement
C. disabling synchronization
D. forcing the next-hop address
Answer: A,B

Q: 19
A network administrator has enabled OSPF across an NBMA network and has issued the command ip ospf network nonbroadcast. Given those facts, which two statements are true? (Choose two.)
A. Interfaces will automatically detect and build adjacencies with neighbor routers.
B. DR and BDR elections will not occur.
C. DR and BDR elections will occur.
D. The neighbor command is required to build adjacencies.
E. All routers must be configured in a fully meshed topology with all other routers.
Answer: C,D

Q: 20
An administrator types in the command router ospf 1 and receives the error message: "OSPF process 1 cannot start." (Output is omitted.) What should be done to correctly set up OSPF?
A. Ensure that an interface has been configured with an IP address.
B. Ensure that IP classless is enabled.
C. Ensure that the interfaces can ping their directly connected neighbors.
D. Ensure that an interface has been configured with an IP address and is up.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved