Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Enterasys 2B0-102 Exam - Cheat-Test.com

Free 2B0-102 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following Dragon Agents sends notifications when the sensors detect an event that match a rule?
A. Real Time Console
B. MD5 Sum
C. Alarm Tool
D. Database
Answer: C

Q: 2 Which of the following techniques is not a viable way for a Device Support Module (DSM) to receive event data?
A. OPSEC
B. SSH
C. SYSLOG
D. SNMP V3 Inform
Answer: B

Q: 3 Dynamic Collection controls
A. The number of packets to analyze
B. The number of times to execute the signature in a flow
C. The number of follow on packets to capture for forensics
D. The number of bytes to search for a match
Answer: C

Q: 4 Network policies and signatures are associated with the?
A. Managed node
B. Network sensor
C. Virtual sensor
D. Agent
Answer: C

Q: 5 Traffic direction refers to traffic flows in relation to the
A. Server
B. Protected network
C. Client
D. DMZ
Answer: B

Q: 6 The virtual sensor name?
A. Must match the license name
B. Is included in all events reported by the virtual sensor
C. Must include the node name
D. Applies only to the device view
Answer: B

Q: 7 In a signature the service direction refers to
A. Ports
B. Networks
C. VLANS
D. Protocols
Answer: A

Q: 8 When using the Report Wizard within the Dragon Security Command Console all but one of the following formats can be chosen for output?
A. HTML
B. DOC
C. RTF
D. PDF
Answer: B

Q: 9 The net-config-client.xml file is associated with?
A. The Enterprise Management Server (EMS)
B. Managed node client
C. Enterprise Management Server (EMS) Management Client
D. Reporting server
Answer: B

Q: 10 The license key file for Dragon Security Command Console must be?
A. pulled automatically from the Dragon EMS Server in the /usr/dragon/policymgr/keys directory
B. manually copied to each of the remote Behavioral Flow Sensors before flows are collected
C. must be carefully entered into the license field of the Dragon Administration Console because it is tied to the hostname of the server and may have an extra carriage return at the end of the file
D. None of the above
Answer: D

Q: 11 In a standalone deployment the system will have?
A. A net-config-client.xml file
B. A net-config-server.xml file
C. A net-config-server.xml and a net-con fig-client.xml file
D. A net-config-server.xml, a net-con fig-client.xml and a net-config-reports.xml file
Answer: C

Q: 12 Narrowing the timeframe displayed in any Network Surveillance graph can be accomplished by?
A. selecting an alternative value of time (measured in minutes) within the Select Time field positioned just below the right hand side of each network graph
B. altering the time displayed in the WEB Browsers URL field for the particular network graph being
displayed
C. placing the mouse cursor on the lower portion of the network graph at the center of a new window in time and then performing a single left click
D. Both A and C
Answer: D

Q: 13 Which of the following is NOT a possible response to a rule match within the Custom Rule Editor?
A. Set the severity, credibility, and relevance of the event to a desired value
B. Save the event as a building block
C. Ensure the detected event is part of an offense
D. Dispatch a new event
Answer: B

Q: 14 The host sensor name
A. Must match the license key
B. Is for display purposes only
C. Is included in events generated by the sensor
D. Must include the managed node name
Answer: C

Q: 15 Dpmmwctl controls what?
A. Remote sensor processes
B. The connections that make up the configuration channel
C. The connections that make up the Event channel
D. Database updates
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved