Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Enterasys 2B0-015 Exam - Cheat-Test.com

Free 2B0-015 Sample Questions:

Q: 1
When should an Upline Dump be enabled for the AP 2000?

A. When configuring the AP for an upgrade to its firmware
B. When troubleshooting a poor SNR
C. When copying configurations from one AP to another
D. When requested by a RoamAbout service representative

Answer: D

Q: 2
Which of the following is NOT a source of radio interference?

A. Microwave ovens
B. Overhead power lines
C. Cable TV
D. Theft detection devices

Answer: C

Q: 3
Which of the following does NOT affect the size of a cell?

A. Network utilization
B. Radio frequency noise
C. Transmit speeds
D. Humidity

Answer: D

Q: 4
The RoamAbout Access Points with 802.11b PC Cards installed use:

A. Narrow Band Spread Spectrum
B. Frequency Hopping Spread Spectrum
C. Direct Sequence Spread Spectrum
D. Dense Wave Division (DWD) Spread Spectrum

Answer: C

Q: 5
What group ensures the interoperability of wireless products across vendors?

A. Federal Communications Commission
B. Wireless Ethernet Compatibility Alliance
C. UNH Interoperability Lab
D. W-Fi Alliance

Answer: D

Q: 6
What is the name of AP Manager integrated BootP/TFTP server application?

A. RAT
B. NetRider
C. NetSight Atlas
D. NCM_PCOV

Answer: B

Q: 7
What does the # represent on the AP LEDs?

A. Wireless LAN activity
B. Unable to forward packets
C. Network congestion
D. Wired LAN activity

Answer: D

Q: 8
Why is it important to read Release Notes when installing a wireless PC Card and its drivers?

A. To enable you to decipher LED indications
B. They include a PC Card license key
C. To learn about restrictions and requirements for your OS
D. To learn what channels are supported in your geographic region

Answer: C

Q: 9
What are two reasons to do a Link Test when planning and installing a Wireless Infrastructure Network?

A. Locate sources of interference
B. Configure network parameters
C. Enable the NetRider application
D. Determine signal strength in various locations

Answer: A,D

Q: 10
What file extension is used for RoamAbout Boot ROM image files?

A. .txt
B. .asp
C. .WEP
D. .BIN

Answer: D

Q: 11
When configuring LAN-to-LAN Endpoint, which of the following do you need?

A. Wired MAC Address of the remote Access Point
B. Wireless MAC Address of the remote Access Point
C. IP Address of the remote Access Point
D. Different channels configured on both Access Points

Answer: B

Q: 12
To upgrade firmware and Boot ROMs, go to which window in AP Manager?

A. Filtering
B. Hardware
C. Reload
D. Discover

Answer: C

Q: 13
IEEE 802.11 stipulates the use of which security measure to make the wireless network at least as secure as a normal wired LAN?

A. Host key generation
B. WEP Encryption
C. 802.1X Authentication
D. A lockable security box for the Access Point

Answer: B

Q: 14
With Secure Access enabled on an AP with an IEEE 802.11b PC Card installed, which of the following is true?

A. The AP allows access to wireless clients that use "ANY" as the wireless network name
B. The AP allows access to wireless clients that leave the wireless network name configuration blank
C. The AP denies access to wireless clients that do not provide the proper access password
D. The AP denies access to wireless clients that do not use the correct wireless network name

Answer: D

Q: 15
Ad Hoc Mode is an example of which wireless topology?

A. EESS External Extended Service Set
B. BSS Basic Service Set
C. IBSS Independent Basic Service Set
D. ESS Extended Service Set

Answer: C

Q: 16
When should an Upline Dump be enabled for the AP 2000?

A. When configuring the AP for an upgrade to its firmware
B. When troubleshooting a poor SNR
C. When copying configurations from one AP to another
D. When requested by a RoamAbout service representative

Answer: D

Q: 17
How can you tell whether or not you are in a secure web management session?

A. The web address begins with https://
B. A "Secure Web" banner is displayed
C. A different password is required for access
D. There is no way to tell

Answer: A

Q: 18
When configuring LAN-to-LAN Endpoint, which of the following do you need?

A. Wired MAC Address of the remote Access Point
B. Wireless MAC Address of the remote Access Point
C. IP Address of the remote Access Point
D. Different channels configured on both Access Points

Answer: B

Q: 19
Which AP Manager utility is used during LAN-to-LAN installations to determine signal strength?

A. Authentication
B. Link test
C. Integrity Check
D. Site Monitor

Answer: B

Q: 20
Ad Hoc Mode is an example of which wireless topology?

A. EESS External Extended Service Set
B. BSS Basic Service Set
C. IBSS Independent Basic Service Set
D. ESS Extended Service Set

Answer: C

Q: 21
Which of the following is necessary when using directional antennas?

A. Visual line-of-sight
B. Antenna height of at least 5 meters
C. AP on either end must be set to auto-transmit
D. Each AP must be configured for authentication

Answer: A

Q: 22
To upgrade firmware and Boot ROMs, go to which window in AP Manager?

A. Filtering
B. Hardware
C. Reload
D. Discover

Answer: C

Q: 23
What is the theoretical maximum number of users that an Access Point can support per installed PC Radio Card?

A. 250
B. 25 to 50
C. 1024
D. 365

Answer: A

Q: 24
The RoamAbout Wireless Ethernet Adapter is used to:

A. Allow a single device with an Ethernet port to connect to the wireless network
B. Allow a wireless PC Card to be housed inside a desktop PC
C. Connect an antenna to the Access Point
D. Allow multiple channels to be configured on an Access Point

Answer: A

Q: 25
How can you tell whether or not you are in a secure web management session?

A. The web address begins with https://
B. A "Secure Web" banner is displayed
C. A different password is required for access
D. There is no way to tell

Answer: A

Q: 26
What must be used to power the AP via the Ethernet cable?

A. Remote power injector
B. Null modem cable
C. MOD-TAP connector
D. Optional power amplifier

Answer: A

Q: 27
The RoamAbout adapter/carrier modules:

A. Are a high-speed uplink module for the Access Point
B. Allow a wireless PC Card to be housed inside a desktop PC
C. Are decorative covers to conceal the Access Point
D. Allow you to attach a directional antenna to the PC Card

Answer: B

Q: 28
Ad Hoc Mode is an example of which wireless topology?

A. EESS External Extended Service Set
B. BSS Basic Service Set
C. IBSS Independent Basic Service Set
D. ESS Extended Service Set

Answer: C

Q: 29
What RMON groups are supported on the RoamAbout APs?

A. Statistics, Host, Alarm, Packet Capture
B. Statistics, History, Alarm, Events
C. History, Alarm, Matrix, Filter
D. All nine groups are supported

Answer: B

Q: 30
Which of the following answers is NOT true? AP Firmware upgrades are sometimes necessary to:

A. Update PC Card embedded software
B. Introduce new features
C. Correct software related issues
D. Address software incompatibilities

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved