Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Enterasys 2B0-012 Exam - Cheat-Test.com

Free 2B0-012 Sample Questions:

Q: 1 How many static routes can the Matrix C1 support?
A. 250
B. 500
C. 1,000
D. 2,000
Answer: C

Q: 2 Which IP Address Class is reserved for Multicast?
A. Class A
B. Class B
C. Class C
D. Class D
E. Class E
Answer: D

Q: 3 Which IP address will trigger Remote IP Address Discovery?
A. 10.1.1.1
B. 172.16.0.1
C. 255.255.255.255
D. 0.0.0.0
Answer: D

Q: 4 The Data Link layer of the OSI model defines which sub-layers?
A. LLC
B. MAC
C. CSMA
D. none of the above
E. both A & B
Answer: E

Q: 5 Which information does a bridge use to build its SAT?
A. the source's logical address
B. the source's physical address
C. the destination's logical address
D. the destination's physical address
Answer: B

Q: 6 What version of management does the Matrix-E1 support?
A. SNMP-v4
B. IGMP
C. SNMP-v3
D. Level 2
Answer: C

Q: 7 Which groups of RMON does the Matrix C2 support?
A. the C2 supports 4 groups of RMON (groups 1,2,3 and 9)
B. the C2 supports 4 groups of RMON (groups 1,2,3 and 4)
C. the C2 supports 5 groups of RMON (groups 1,2,3, 4 and 9)
D. the C2 supports all 9 groups of RMON
Answer: A

Q: 8 What is the first factor considered in the election of a Designated Bridge by 802.1D compliant bridges using the Spanning Tree Algorithm?
A. the port ID number
B. the path cost to Root
C. the bridge MAC address
D. the bridge priority number
Answer: B

Q: 9 What is the default VLAN assignment method for Enterasys 802.1Q switches?
A. MAC
B. Port
C. Protocol type
D. DSAP or SSAP values
Answer: B

Q: 10 What is the command to disable Spanning Tree on Fast Ethernet port #11 in a platinum DFE module in slot #1?
A. Matrix (rw)-> set spantree portstatus fe.1.11 disable
B. Matrix (rw)-> set spantree systemadmin fe.1.11 disable
C. Matrix (rw)-> set spantree systemstatus fe.1.11 disable
D. Matrix (rw)-> set spantree portadmin fe.1.11 disable
Answer: D

Q: 11 The ability to route multicast traffic is a benefit of which of the following?
A. CIDR
B. DVMRP
C. IGMP
D. CDP
Answer: B

Q: 12 The Advanced Routing Feature Set of the Matrix N-Series DFE adds support for which of the following
A. VRRP and Policy-Based Routing
B. BGP and ISIS
C. DVMRP and PIM-SM
D. RIP versions 1 and 2
Answer: C

Q: 13 The Matrix C2 Stacking technology deploys which type of algorithm for packet forwarding through the stack?
A. packet forwarding in a Matrix C2 stack uses a Time Division Multiplexing algorithm
B. packet forwarding in a Matrix C2 stack uses a Token Passing algorithm
C. packet forwarding in a Matrix C2 stack uses an algorithm that passes all traffic in one direction regardless of hop count
D. packet forwarding in a Matrix C2 stack uses a Shortest-Path algorithm
Answer: D

Q: 14 How many VLANs does the Matrix V2 support?
A. 256
B. 512
C. 1024
D. 2048
Answer: A

Q: 15 What is a feature of 802.3ad link aggregation?
A. The logical link provides multiple active links
B. The logical link must be manually configured
C. The logical link eliminates the need for Spanning Tree
D. The logical link increases the size of the collision domain
Answer: A

Q: 16 How many priority queues does the Matrix C1 support?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: C

Q: 17 Which versions of port mirroring does the Matrix-E1 support?
A. port mirroring is not supported
B. one to many
C. many to one
D. VLAN mirroring
Answer: C

Q: 18 Which of the following routing protocols does the Matrix-E1 support (Check all that apply)?
A. OSPF
B. BGP
C. RIP
D. IS-IS
Answer: A, C

Q: 19 Which statement best describes Strict Priority Queuing?
A. Higher priority frames may be buffered while lower priority frames use their allotted time to transmit
B. All frames are transmitted in a strict first-in, first-out queue
C. If frames have no assigned priority, the switch places them in a queue according to strict parameters based on criticality.
D. A lower priority queue cannot transmit until a higher priority queue is empty.
Answer: D

Q: 20 Which of the following uplink modules does the Matrix-E1 NOT support?
A. 1G-2GBIC
B. 1H-8FX
C. 1G-2TX
D. 1G-16TX
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved