Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Enterasys 2B0-011 Exam - Cheat-Test.com

Free 2B0-011 Sample Questions:

Q: 1 Which two L3 multicast routing protocols does the X-Pedition Router support?
A. PIM-SM
B. IGRP
C. EIGRP
D. DVMRP
Answer: A, D

Q: 2 What are the two Queuing Management policies on the X-Pedition Router?
A. Strict Priority, Control Policy
B. Control Policy, Precedence Policy
C. Strict Priority, Weighted Fair Queuing
D. Control Policy, Weighted Fair Queuing
Answer: C

Q: 3 During the boot process, what are all the physical ports initially added to?
A. default VLAN
B. configured VLAN
C. protocol-based VLAN
D. Physical ports are not detected during boot process
Answer: A

Q: 4 What is the second step to gain access to an X-Pedition Router when the password is unknown?
A. Copy the startup file to a backup
B. Power cycle the router
C. Press CTRL+ALT+DEL
D. Rename the active file to bootup
Answer: A

Q: 5 When an L3 interface is created on the X-Pedition Router and associated with a single port, which type of VLAN is created?
A. Implicit Port based
B. Implicit Subnet based
C. Explicit Bridged-Protocol based
D. No VLAN is created or required
Answer: B

Q: 6 Which two types of VLAN ports are supported on the X-Pedition Router?
A. Access and Full Duplex
B. Control and Hybrid
C. Trunk and Control
D. Access and Trunk
Answer: D

Q: 7 Which one of the following statements best describes the L2 operation of the X-Pedition Router?
A. It acts as a Store and Forward switch.
B. It acts as a Simple Cut-Through switch.
C. It acts as an Adaptive Cut-Through switch.
D. It acts as a Store and Cut-Through switch.
Answer: A

Q: 8 Which two of the following descriptions are characteristics of the X-Pedition Router?
A. Routing is performed by hardware
B. The addition of new interfaces affects routing performance
C. Forwarding and lookups are performed on each individual module
D. Implementing Quality of Service and/or security Access Control Lists decreases performance
Answer: A, C

Q: 9 What of the following would cause the X-Pedition Router to go into Boot Prom Mode?
A. a loss of power
B. an invalid system image during bootup
C. an invalid startup configuration during bootup
D. Removing the PCMCIA card when the control module is operating
Answer: B, D

Q: 10 What is the slot numbering scheme for the XP8000 (formerly the SSR8000)?
A. bottom left slot 0 to top right slot 7
B. bottom left slot 0 to top right slot 8
C. bottom right slot 0 to top left slot 7
D. bottom right slot 0 to top left slot 8
Answer: A

Q: 11 Which type of VLAN does the X-Pedition Router define that works at L3?
A. SNA
B. IP and IPX
C. DECnet and IPv6
D. Bridged-Protocols
Answer: B

Q: 12 Which of the following protocols does the X-Pedition Router route?
A. IP, IPX
B. IP only; all other protocols bridged
C. IP, IPX, DECnet, and Vines; all other protocols bridged
D. IP, IPX and AppleTalk routed by ASICs; DECnet and Vines routed by software
Answer: A

Q: 13 How many Queue Priority Levels are on the router?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D

Q: 14 What is the first step to gain access to an X-Pedition Router when the password is unknown?
A. Press the ESC key
B. Power cycle the router and press the ESC key to enter BootROM mode.
C. Press CTRL+ALT+DEL
D. Rename the active file to bootup
Answer: B

Q: 15 Which two methods can be used to load an operational system image to the X-Pedition Router?
A. Load from a file on an FTP Server
B. Load from a file on a TFTP Server
C. Load from a file in the pc-flash/boot/ directory
D. Load from a file in the in the int-flash/cfg/ directory
Answer: B, C

Q: 16 What is the X-PEDITION Router's default metric for redistributing routes into RIP?
A. 0
B. 1
C. 14
D. 16
Answer: D

Q: 17 What is the default output-mac-encapsulation for an IPX interface on the X-Pedition Router?
A. ethernet_ii
B. ethernet_snap
C. ethernet_802.2
D. ethernet_802.3
Answer: A

Q: 18 Which of the following types of vlans are supported?
A. ip, ipx, icmp, and arp
B. ipx, dec, apollo, and net-bios
C. mac-based, policy-based, ip and ipx
D. ip, ipx, port-based, and bridged-protocols
Answer: D

Q: 19 Which two types of VLANs may be created on the X-Pedition Router?
A. Trunk
B. Access
C. Port-Based
D. Protocol-Based
Answer: C, D

Q: 20 Which command in enable mode displays the files in the int-flash/cfg/ directory?
A. file dir slot0:
B. system dir slot0:
C. file dir bootflash:
D. system show bootflash:
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved