Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Riverbed 299-01 Exam - Cheat-Test.com

Free 299-01 Sample Questions:

Q: 1
When creating an analytic service, the discovery process requires a minimum of:
A. At least three days of data available.
B. At least three weeks of data available.
C. The application specialist available.
D. Some historical data and some starting point (a server, port, application).
E. A customer network diagram available.
Answer: D

Q: 2
Link Congestion policies apply to a specific interface and can: (Select 3)
A. Warn if either inbound or outbound traffic increases abnormally
B. Warn if an application component of traffic increases abnormally
C. Warn if traffic to/from specific hosts exceeds a specific utilization level
D. Warn if the response time across a link increases abnormally
Answer: A,B,C

Q: 3
If a VLAN SPAN (VLAN101) is configured and monitored by Cascade Shark, which of the following is true? (Select 2)
A. Inter VLAN101 traffic will be monitored; Intra VLAN101 traffic will not.
B. Intra VLAN101 traffic will be monitored; Inter VLAN101 traffic will not.
C. Both inter and intra VLAN101 traffic will be monitored.
D. It is a best practice to configure the Cascade Shark monitoring port (the SPAN destination) with 'deduplication' enabled.
E. It is a best practice to configure the Cascade Shark monitoring port (the SPAN destination) without 'deduplication' enabled.
Answer: C,D

Q: 4
Quality of Service information is obtained from what Cascade sources?
A. Cascade Sensor only
B. Cannot get QoS data on Cascade
C. Cascade Sensor and Cascade Gateway
D. CascadeFlow traffic only
E. NetFlow and IPFIX traffic only
Answer: C

Q: 5
Cascade Profiler provides identity information collected from Active Directory 2008 by installing and correctly configuring the 'Cascade Connector' agent software on:
A. Every DNS server in the AD environment
B. Any server in the MS domain
C. Every client desktop in the AD environment
D. Every NTP server in the MS domain
E. The Microsoft Event Collector component in the AD environment
Answer: E

Q: 6
Which of the following statements is true regarding SNMP polling and NTP syncing among Cascade components?
A. Cascade Gateway's poll via SNMP sources of Netflow, while Cascade Profiler, Cascade
Gateway and Cascade Sensor sync NTP from a common source.
B. Cascade Profiler's poll via SNMP sources of Netflow, while Cascade Profiler, Cascade
Gateway and Cascade Sensor sync NTP from a common source.
C. Cascade Profiler, Cascade Gateway and Cascade Sensor sync NTP from different sources,
while Cascade Profiler's poll via SNMP sources of Netflow.
D. Cascade Profiler, Cascade Gateway and Cascade Sensor sync NTP from different sources,
while Cascade Gateway's poll via SNMP sources of Netflow.
E. Cascade Profiler does all SNMP polling and is also the source of all NTP.
Answer: D

Q: 7
Within Cascade Pilot, to analyze the round-trip time in a trace file, you can:
A. Ask Riverbed Support to send you the proper View to use.
B. Open the View folders in Cascade Pilot to look for a View named "Round-trip time".
C. Use the View search box and enter "round".
D. Use the Help menu and search for round.
Answer: C

Q: 8
For DNS reverse lookup, Cascade Profiler caches as follows:
A. Cache the most recent 500 IPs.
B. Obey DNS TTLs.
C. Cascade does not cache DNS responses.
D. For 24 hours.
Answer: C

Q: 9
What are two differences between NetFlow version 5 and NetFlow version 9 (select 2)
A. NetFlow version 5 generally support ingress flow export only; NetFlow version 9 supports both ingress and egress export.
B. NetFlow version 5 is used for Switches, NetFlow version 9 is used for Routers.
C. NetFlow version 9 includes information about CPU, Power-status and other router performance characteristics; NetFlow version 5 does not.
D. NetFlow version 9 includes the ability to export the Time-To-Live (TTL); NetFlow version 5 does not.
E. NetFlow version 9 includes the ability to export the packet latency, NetFlow version 5 does not.
Answer: A,D

Q: 10
When changing the priority for a Layer 4 mapping on Cascade Profiler best practices indicate that Application Mappings should be given higher priorities based on:
A. Longest Match
B. Shortest Match
C. IP & Port
D. IP
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved