Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Computer Associates 270-551 Exam - Cheat-Test.com

Free 270-551 Sample Questions:

Q: 1 You can edit .html files using Source View. Is this statement true or false?

A. True
B. False

Answer: A

Q: 2 In a CA Workflow Process Definition, the Operations list in the Workitem tab contains the web service calls.

A. True
B. False

Answer: A

Q: 3 Which command removes a region from the Global_Servers table?

A. pdm_deleteload -r
B. pdm_terminateload -r
C. pdm_userload -r
D. pdm_removeload -r

Answer: C

Q: 4 What is the first step for ensuring members of the Domain Admins Active Directory group have the Analyst Service Desk Web Client and Access Type?

A. Create a contact using Merge LDAP.
B. Configure the Analyst access type.
C. Log in to the Service Desk Web Client.
D. Open the Service Desk Web Client.

Answer: B

Q: 5 How do you help ensure that local groups are available through replication?

A. By enabling replication rules on each region
B. By typing pdm_publish and pressing Enter
C. By associating local groups with global queue names
D. By using Web Screen Painter (WSP) on the production system to publish schema adaptations

Answer: C

Q: 6 Where are the delete requests processed after the adapted forms are published?

A. In the $NX_ROOT/site/mods/www folders
B. In the $NX_ROOT/site/mods/www/htmpl/web/<InterfaceType>/<FormGroup> folder
C. In the $NX_ROOT/site/mods/wsp/project/web/<InterfaceType>/<FormGroup> folder
D. In the C:\Program Files\CA\Unicenter Service Desk\site\mods folder

Answer: A

Q: 7 In which outbound mail queue does the SMTP email notification method place email messages?

A. $NX_ROOT/mail_queue
B. $NX_ROOT/site
C. $NX_ROOT/site/mail_queue
D. $NX/site/mail_queue

Answer: C

Q: 8 To preview a list form, you must click Preview on the Web Screen Painter toolbar. Is this statement true or false?

A. True
B. False

Answer: A

Q: 9 Which notification method uses the pdm_mail executable to construct an email message and place it in the outbound mail queue?

A. SMTP
B. HTTP
C. POP3
D. IMAP

Answer: A

Q: 10 How do you edit JavaScript in Web Screen Painter (WSP)?

A. Use the Source View tab.
B. Use the Administration tab.
C. Use the Options tab.
D. Use the Edit File list.

Answer: A

Q: 11 Which call always uses the DEFAULT web service policy?

A. loginServiceManaged()
B. login()
C. loginManaged()
D. loginService()

Answer: B

Q: 12 What is the first step for creating a new detail form using a form template?

A. Select the table object for the new detail form.
B. Select the detail.template form in Web Screen Painter (WSP).
C. Create and save a title list in Web Screen Painter (WSP).
D. Create and save a new list template in Web Screen Painter (WSP).

Answer: B

Q: 13 Which two tasks can an administrator perform with the help of web service policies and problem types?

A. Enable ticket flooding.
B. Limit access to certain web service calls.
C. Enable different applications to have individual settings for the web service calls.
D. Enable Public Key Infrastructure (PKI) authentication.

Answer: B, C

Q: 14 The Analyst access type always has complete access to Schema Designer. Is this statement true or false?

A. True
B. False

Answer: B

Q: 15 When a contact record is created from the LDAP directory, if that user is a member of the associated LDAP group, the access type must be set manually on the contact record for that user. Is this statement true or false?

A. True
B. False

Answer: B

Q: 16 What is used to implement security in Web Screen Painter (WSP)?

A. Set of check boxes on the Administration tab
B. Set of options on the Schema Designer window
C. Set of check boxes on the Access tab of a function type
D. Set of check boxes on the Function Access tab of an Access Type

Answer: D

Q: 17 The usp_contact table stores the attributes of a cnt object that store a user's notification methods. Is this statement true or false?

A. True
B. False

Answer: A

Q: 18 Which file does Web Screen Painter (WSP) create when you set Schema Designer to Test Mode?

A. base.maj
B. ddict.sch
C. wsptest.mods
D. cmdb_ext.sch

Answer: C

Q: 19 What is the first step for enabling Multi-Site Support on the master region?

A. Define all regions, starting with the master region.
B. Configure the multi-site option, global_name, in Options Manager.
C. Define your global queue names.
D. Replicate global queue names to all regions.

Answer: B

Q: 20 During the implementation of a single distributed Unicenter Service Desk (Unicenter SD) system, which phase follows the verification of Version Control Operations?

A. Perform Web Screen Painter (WSP) Adaptation Distributions.
B. Implement a Remote Keyword Search Server.
C. Implement a Remote Login Validation Server.
D. Implement the Web Director.

Answer: A

Q: 21 How do you prevent migration to the Ingres Database?

A. Click No in the Question dialog.
B. Click No in the Unicenter Service Desk Setup dialog.
C. Run the pdm_load utility with the -r option.
D. Scroll down to verify the installation settings in the Question dialog.

Answer: A

Q: 22 Which file do you use to identify the words that can create tickets?

A. pdm_eater.cfg
B. pdm_maileater.cfg
C. pdm_text_api.cfg
D. pdm.maileater.cfg

Answer: B

Q: 23 What are the two types of tables present in the Management Database (MDB)?

A. WSP tables
B. Definition tables
C. Tables for Unicenter Service Desk (Unicenter SD) only
D. Tables Unicenter Service Desk (Unicenter SD) shares with other products

Answer: C, D

Q: 24 Which action cleans out the Requests, Change Orders, and Issues?

A. Run the pdm_crarcpurge utility.
B. Run the pdm_extract utility.
C. Run the pdm_load utility with the -r option.
D. Run the pdm_purge utility.

Answer: A

Q: 25 Which migration type do you use to install Unicenter Service Desk r11.2 on an existing Unicenter Service Desk 6.0 system?

A. Simple Migration
B. Box-to-Box Migration
C. Stand-alone Knowledge Tools Migration
D. Knowledge Tools Migration from a Remote Machine

Answer: A

Q: 26 What is the first phase of implementing a single distributed Unicenter Service Desk (Unicenter SD) system?

A. Install a Remote Database Server, the CA-MDB, and eTrust Embedded Identity and Access Management (EIAM).
B. Install the primary server.
C. Install the secondary servers, grouped for web engine failover.
D. Implement the web engines.

Answer: A

Q: 27 To prepare for a Unicenter Service Desk r11.2 migration, which task must an application administrator perform first?

A. Migrate the existing system to an older version before migrating to Unicenter Service Desk r11.2.
B. Verify that the migration will be from Unicenter Service Desk 6.0 or Unicenter Service Desk 6.1, with SP1.
C. Make sure that Unicenter Service Desk r11.0 or Unicenter Service Desk r11.1 is used for the migration.
D. Verify that the hard disk space available in the destination server is the same as the database size.

Answer: B

Q: 28 Where can you view the published detail_cnt.htmpl form for an analyst belonging to the Test form group?

A. In the C:\ProgramFiles\CA\Unicenter Service Desk\site\mods\wsp\project\web\analyst\Test folder
B. In the C:\ProgramFiles\CA\Unicenter Service Desk\site\mods\wsp\projectdetail_cnt - Analyst - Test folder
C. In the C:\ProgramFiles\CA\Unicenter Service Desk\site\mods\wsp\project\web\detail\Test folder
D. In the C:\ProgramFiles\CA\Unicenter Service Desk\site\mods\wsp\project\web\analystTest folder

Answer: A

Q: 29 How do you launch the install migration script?

A. Run the remote components on the primary server.
B. Launch the Knowledge Tools migration wizard.
C. Launch the Unicenter Service Desk Configuration.
D. Launch the Migration Wizard on the primary server.

Answer: D

Q: 30 What is the first step for making the category attribute of the cr object required?

A. Use Schema Designer to switch into Test Mode.
B. Verify adaptation by performing a pdm_extract of the Web Screen Painter (WSP) tables.
C. View the wsptest.mods file.
D. Use Schema Designer to make the adaptation.

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved