Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Computer Associates 270-420 Exam - Cheat-Test.com

Free 270-420 Sample Questions:

Q: 1 Which two options can you use when writing a new policy? (Choose two.)

A. Existing default policy
B. Existing predefined policy templates
C. Copy policy from an existing audit node
D. Import policy from another policy manager

Answer: A, B

Q: 2 What are three issues in today's security invironment? (Choose three.)

A. Complexity of tools
B. Quantity of solutions
C. Security information overload
D. Quantity of security tools and vendors
E. Easy availability of network scanner tools

Answer: A, B, C

Q: 3 What does eTrust WorldView provide?

A. Redirection of log messages
B. Guaranteed delivery of messages
C. Machine-to-machine communication through TCP/IP
D. Client/server access to the Common Object Repository

Answer: D

Q: 4 When creating a rule with the eTrust Audit Rule Wizard, what should you
do after you establish a rule to collect all events from the target, where the events will be created?

A. Select an action of collector
B. Associate the rule with the audit database
C. Specify the table collector to store the audit data
D. Specify the name of the audit database machine

Answer: A

Q: 5 For eTrust SCC scheduled or batch reports, which three file types are supported? (Choose three.)

A. XML
B. RTF
C. CSV
D. DOC
E. HTML

Answer: A, C, E

Q: 6 The iRouter serves as a bridge between which two items? (Choose two.)

A. iControl
B. iGateway
C. iRecorders
D. Action Manager
E. Native Audit Router

Answer: C, E

Q: 7 Where does the eTrust SCC World Interface reside?

A. On agent machines only
B. On the eTrust SCC server only
C. On the eTrust SCC server and agent machines
D. On a machine separate from the other components

Answer: C

Q: 8 Which statement concerning the Viewer is true?

A. The Viewer is a component of Data Tools.
B. The Viewer is a component of the Reporter.
C. The Viewer is a component of Policy Manager.
D. The Viewer is a component of the Collector database.

Answer: A

Q: 9 Changes to which two settings could improve the performance of the Action Manager? (Choose two.)

A. MaxNodes
B. SleepTime
C. MaxFileSize
D. MaxFileNum
E. MaxActionTime

Answer: B, E

Q: 10 Which statement about the eTSAPISend Utility is true?

A. The -dat option is required.
B. eTASPISend.exe sends SAPI Audit policy to the Audit clients.
C. eTrust Common Services must be installed to use eTSAPISend.
D. eTSAPISend.exe lets you send messages and events to an eTrust Audit router.

Answer: D

Q: 11 Which two statements about eTrust Audit are true? (Choose two.)

A. eTrust Audit supports central control of security policies.
B. eTrust Audit allows correlation of events that occurred on different hosts.
C. eTrust Audit ranks people and machines by the amount of anomalous behavior in which they engage.
D. eTrust Audit remotely invokes Computer Associates or third-party management consoles to prevent attacks.

Answer: A, B

Q: 12 Which three environment variables must you set to trace the PI Agent process? (Choose three.)

A. SET CA_DEBUG=ON
B. SET OBTRACE=PRINT
C. SET PI_AGENT=DEBUG
D. SET COMTRACE=PRINT
E. SET COMTRACE=DEBUG

Answer: A, B, D

Q: 13 Which two functions are performed by an iControl? (Choose two.)

A. Validating events
B. Loading iSponsors
C. Extracting log events from devices
D. Routing events to a remote iControl
E. Providing configuration data to iSponsors

Answer: A, D

Q: 14 What is the management interface component for eTrust Audit?

A. Redirector
B. Data Tools
C. Policy Manager
D. Action Manager

Answer: C

Q: 15 Which two options best describe a product interface profile? (Choose two.)

A. An interface to third party products
B. An interface to other eTrust products
C. An interface used for rendering in the web browser
D. A template used to customize the appearance of eTrust SCC

Answer: B, C

Q: 16 Which three types of reports can you create using eTrust 20/20? (Choose three.)

A. Security trends
B. Failed logon trends
C. Evidence collection
D. Regulatory compliance
E. Resource access violations outside standard deviation

Answer: A, C, D

Q: 17 What is the event source for the Viewer?

A. Audit nodes
B. Action Manager
C. Security monitors
D. A Collector database
E. All Data Tools components

Answer: D

Q: 18 Which item is required on each eTrust Audit client? (Choose one.)

A. Router
B. Viewer
C. Recorder
D. Action Manager

Answer: C

Q: 19 The "bells" in the Policy Manager turn which color when a rule is activated
on a policy?

A. Red
B. Blue
C. Green
D. Yellow

Answer: A

Q: 20 Which two operations does the eTrust World Agent perform when the status of a product changes? (Choose two.)

A. Synchronizes the config files
B. Writes the new state to an XML file
C. Defines a new node to eTrust SCC
D. Communicates the new state to the Manager
E. Prevents the state change from occurring if it is contrary to policy

Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved