Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Computer Associates 270-132 Exam - Cheat-Test.com

Free 270-132 Sample Questions:

1. A machine named AGENT managed by DSM1 is having a problem. How should you open this Nodeview from the command line?
A. nodeview -d DSM1 -a AGENT
B. nodeview -dsm DSM1 -agent AGENT
C. nodeview -dsm DSM1 -view AGENT@DSM1
D. nodeview -@ DSM1 -target AGENT@DSM1
Answer: D

2. Which Unicenter NSM component, available in Unicenter Product Explorer, must be installed to create BPVs with automatic re-evaluating criteria?
A. Dynamic BPV Browser
B. Advanced Event Correlation
C. Remote Administrative Client
D. Dynamic Containment Service
Answer: D

3. Your company requires securing the SNMP environment. Which two changes could be made within the pollsets to make Unicenter consistent with this requirement? (Choose two.)
A. retries
B. SNMP port
C. trap destination
D. SNMP update timer
E. SNMP GET community string
Answer: BE

4. You want to secure Agents so they can only be modified by the correct users. What accomplishes this?
A. editing the aws_sadmin.cfg file
B. editing the aws_sadmin.cnf file
C. editing the aws_snmp.cfg file
D. editing the gwipfltii.dat file
Answer: A

5. You wish to prevent your DSM from discovering and managing UNIX Agents. Where should you move the caiuxos.dat and caiuxos.cnf files to make this happen?
A. CAIGLBL0000\config\aws_nsm\dm\exclude
B. CAIGLBL0000\services\config\aws_nsm\sys
C. CAIGLBL0000\services\config\aws_nsm\exclude
D. CAIGLBL0000\services\config\aws_nsm\dm\exclude
Answer: D

6. What are the three functional areas of Unicenter NSM? (Choose three.)
A. WorldView
B. Agent Technology
C. Enterprise Management
D. Performance Management
E. Advanced Network Operations
Answer: ABC

7. Which two components are used to visually represent the overall enterprise environment? (Choose two.)
A. DSM
B. COR
C. Unicenter Explorer
D. Real World Interface
E. Service Control Manager
Answer: CD

8. What are two components of the Jasmine Catalog architecture? (Choose two.)
A. COR
B. Global Catalog
C. Unicenter Explorer
D. WorldView Interface
E. WorldView Application Programming Interface (API)
Answer: BC

9. Which three components make up the Event Management architecture? (Choose three.)
A. caopr.dsb
B. awservices
C. tngdb database
D. caioprdb database
E. NT Event Log Reader
Answer: ADE

10. As a manager, what are three of the DSM's functions? (Choose three.)
A. filtering traps
B. request SNMP polls
C. logging polled values
D. filtering console messages
E. query Enterprise Management Objects
Answer: ABC

11. What is an accurate description of the Windows System Agent?
A. send alerts based upon critical operating system events
B. send alerts when a certain string of characters is written to a log file
C. send traps based on a service which is using too much memory
D. send traps based on a process which is using too much memory
Answer: D

12. Your company has four locations each containing 100 computers being monitored with Unicenter. Each location has one DSM to monitor all of the computers reporting to a single COR. You have installed an Event Manager on each DSM to process the events from computers at each location. You now want to implement fault tolerance.
You install a DSM and Event Manager on the COR machine. You configure this DSM to monitor the Agents on the DSM at each location. You build a Message Record and Actions which respond if any DSM fails, making the DSM on the COR the DSM responsible for the 100 computers at the location where the DSM failed.
What else must you do?
A. modify the gwipflt.dat file on each local DSM
B. modify the gwipfltii.dat file on each local DSM
C. modify the aws_wvgate.ini file on each local DSM
D. modify the aws_sadmin.cfg file on all Agent machines
Answer: D

13. Your company has four locations each containing 100 computers being monitored with Unicenter. Each location has one DSM to monitor all of the computers reporting to a single COR. You have installed an Event Manager on each DSM to process the events from computers at each location. You now want to implement fault tolerance.
You install a DSM and Event Manager on the COR machine. You configure this DSM to monitor the Agents on the DSM at each location. You build a Message Record and Actions that respond if any DSM fails, making the DSM on the COR the DSM responsible for the 100 computers at the location where the DSM failed.
Which two things must the Message Record and Actions accomplish to cause the central DSM to failover for the local DSM? (Choose two.)
A. modify the gwipfltii.dat file on the COR
B. issue the setdsmname command on the COR
C. modify the gwipflt.dat file on each local DSM
D. modify the gwipfltii.dat file on the local DSM
E. modify the aws_wvgate.ini file on each local DSM
Answer: AB

14. Which file contains the object-oriented contents of a Local Catalog?
A. tngdb.dat
B. litestore.dat
C. jasclient.cfg
D. tndbrowser.cfg
Answer: B

15. Your environment consists of five Unicenter NSM WorldView servers with a COR and Unicenter Explorer installed on each. Four WorldView servers are at client sites and point to a home office WorldView server which is the Global Catalog. One of the client systems cannot connect to the home office Global Catalog.
Which two commands should you use to troubleshoot this problem? (Choose two.)
A. camstat
B. camping
C. unifstat
D. ccicntrl status
E. awservices status
Answer: AB

16. Your environment consists of five Unicenter NSM WorldView servers with a COR and Unicenter Explorer installed on each. Four WorldView servers are at client sites and point to a home office WorldView server which is the Global Catalog. At the home office, in Unicenter Explorer Topology, you find that one of the client COR's WorldView information is missing.
Which command should you run on that system to fix the problem?
A. synchcat
B. createcat
C. tndrepublish
D. tndunpublish
Answer: C

17. Before installing Remote Administration Client, what must be done?
A. load Unicenter Explorer
B. install SQL Client Connectivity
C. install and start the Agent Common services
D. install and start the IIS and World Wide Web services
Answer: B

18. From the 2-D Map you open the tool Agent View and a Repository Error 22 message appears. What must you do to fix this error?
A. install Agent Views
B. reboot the machine
C. close the 2-D Map and reopen it
D. stop and restart the CA-Unicenter Service
Answer: A

19. Agent View tools are used to connect to which two Unicenter components? (Choose two.)
A. DSM
B. COR
C. Agents
D. Event Manager
E. Workload Manager
Answer: AC

20. If you use the abroswer command to view an Agent on a remote host, where is the browser file located?
A. local machine in c:\tnd\config\abrowser
B. local machine in c:\tnd\services\config\abrowser
C. remote machine in c:\tnd\config\abrowser
D. remote machine in c:\tnd\services\config\abrowser
Answer: A

21. Which command will send a notification message to Unicenter's Management Portal and be seen in My Notifications?
A. cawto
B. cautil
C. java -cp
D. capagecl
E. cawtor -cat
Answer: C

22. Which three Unicenter functions are included with Unicenter's Management Portal (UMP)? (Choose three.)
A. Nodeview
B. Notification Messages
C. BPV Publishing Wizard
D. Unicenter Explorer 2-D Map
E. Service Level Management Reporting
F. Event Management Records and Actions
Answer: BCE

23. You want to provide an operator an admin console with BPVs that can be viewed but not changed. What are two ways to provide this level of security to the Unicenter COR? (Choose two.)
A. SQL authentication
B. catng2dsec.exe command
C. WorldView Data Scoping tool
D. Enterprise Management settings
Answer: AC

24. What increases the performance of the Unicenter Data Scoping Rules?
A. data scoping evaluation cache
B. the scope_timeout parameter in CAIOPRDB
C. increasing the number of classes in CAIOPRDB
D. deselecting classes for discovery in autodiscovery
Answer: A

25. What utility can be used to create or re-create a COR?
A. TRIX
B. maketng
C. wvrepsel
D. wvgethosts
Answer: B

26. Your company has branched out its network with two new subnets at a remote area. You have chosen to discover the new subnets into your current COR. After the discovery, you see that on one subnet all the objects are unclassified TCP/IP objects.
Where do you troubleshoot this under the Advanced button in the Autodiscovery Wizard GUI?
A. DHCP Range Set on the DHCP tab
B. Subnet Mask on New Subnet Criteria section on Discovery tab
C. Network Mask on Community Names section on Repository tab
D. Subnet in Subnet to Run Discovery Section on the Discovery Subnet Management window
Answer: C

27. Which two pieces of prerequisite information should be gathered before doing an Auto Discovery? (Choose two.)
A. a network architecture diagram
B. a list of subnets to be discovered
C. a total number of users in domain
D. a list of valid SNMP community strings
E. a list of switch interfaces and their VLANs
Answer: BD

28. Which command line discovers a new web server, WebServer5?
A. dscvrbe -n WebServer5
B. dscvrbe -7 WebServer5 -R Unicenter1
C. dscvrone -7 WebServer5 -R Unicenter1
D. unidiscover -7 WebServer5 -R Unicenter1
E. unidiscover -n WebServer5 -R Unicenter1
Answer: B

29. You want to discover a single device that has SNMP enabled, but with custom community strings. Where do you set the community string, assuming you are running this from a Windows COR?
A. add the SNMP community strings in the Pollset browser
B. add the SNMP community strings to the aws_sadmin.cfg file
C. add the -c <community> parameter to the dscvrbe command line
D. add the proper community strings to the Repository section of the Autodiscovery Wizard
Answer: D

30. Your corporation has expanded and will be merging with another company that has also been using Unicenter NSM. It will be easiest to install an additional COR that will have all critical BPVs published to it.
How can this be accomplished?
A. use the BPV Publishing Wizard on each of the older CORs to publish information up to the new COR
B. install the Unicenter Bridge on each of the older CORs and configure them to publish to the new COR
C. install the Unicenter Bridge on the new COR and configure it to gather the information from one of the older CORs
D. use the BPV Publishing Wizard to gather the BPV information from the older CORs and publish them to the new COR
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved