Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Computer Associates 270-131 Exam - Cheat-Test.com

Free 270-131 Sample Questions:

1. What field in the Message Record contains the pattern that is matched against the Event Console Messages?
A. Description Field
B. Message ID
C. Sequence Number
D. Token Number
Answer: B

2. Workload Management can submit jobs to:
A. Servers that have Workload Agent installed
B. Servers that have Workload Agent installed and are defined as Stations by the Workload Manager
C. Any Unicenter Server
D. Servers that have Workload Server installed and are defined as Stations by the Workload Agent
Answer: B

3. SNMP relies on which transport from the TCP/IP protocol suite?
A. FTP
B. HTTP
C. TCP
D. UDP
Answer: D

4. The Unicenter 2D and 3D Maps visually represent system, database, and application resources. They are in which component of the WorldView Layer?
A. Common Object Repository
B. Real World Interface
C. WorldView Application Programming Interface
D. WorldView Gateway
Answer: B

5. What Unicenter NSM Classic tool is used to customize Classes in the COR?
A. Nodeview
B. Class Wizard
C. DSM Wizard
D. Object View
Answer: B

6. Communication between the SNMP Administrator and Agents is routed through which component?
A. Common Object Repository
B. Distributed Services Bus
C. Distributed State Machine
D. Finite State Machine
Answer: B

7. What must be installed before WorldView that includes a local repository?
A. Agent components
B. DSM components
C. Microsoft SQL Client
D. Microsoft SQL Server
Answer: D

8. What are the three conceptual layers within Unicenter NSM? (Choose three.)
A. Agent Technology Layer
B. Application Management Layer
C. Manager Layer
D. Internet Control Layer
E. Network Management Layer
F. WorldView Layer
Answer: ACF

9. When installing Microsoft SQL Server in a Unicenter NSM environment, what network protocol must be installed for a routed environment?
A. Banyan VINES
B. Named Pipe only
C. NWLink IPX/SPX
D. TCP/IP Sockets
Answer: D

10. CCI provides communication between which Unicenter NSM components?
A. Agent Technologies Components
B. Enterprise Management Components
C. Unicenter Agents
D. WorldView Gateway and the Common Object Repository
Answer: B

11. Which of the following are valid Station types? (Choose three.)
A. CPU
B. CPUTNG
C. POSTCPU
D. PRECPU
Answer: ACD

12. What is the default Calendar provided by Unicenter NSM?
A. Standard
B. Default
C. MAIN
D. BASE
Answer: D

13. Which Left Pane option is used to create a new Calendar inside the Unicenter Explorer?
A. Topology
B. Tools
C. Properties
D. Enterprise Management
Answer: D

14. When creating a new Calendar within the Unicenter Explorer, what is the default Time increment?
A. 5 Minutes
B. 15 Minutes
C. 10 Minutes
D. 12 Minutes
Answer: B

15. To access a remote enterprise manager through the Unicenter explorer the user must specify what type of Userid?
A. The MS SQL server system administrator userid, ‘sa’
B. The COR userid and password
C. An operating system userid that allows login to the remote system.
D. The caunint userid.
Answer: C

16. All message records and message actions are stored in the Event Management database. When you add, modify, or delete message records and message actions, you are not changing active policy; you are simply updating the database. What is the default logical name for this database?
A. caioprdb
B. caioprlog
C. caoprdmn process
D. opreload
Answer: A

17. The opreload process reads the policy stored in the Event Management database and creates two copies of the Decision Support Binary. One is placed in memory and the other is stored on the disk. What is the default name of the DSB copy stored on the disk?
A. caioprdb
B. caopr.dsb
C. caoprdmn process
D. caoprlog process
Answer: B

18. What are the Message Records and Action policies referred to after they are loaded into physical memory?
A. Common Object Repository
B. Decision Support Binary
C. Distributed Services Bus
D. Event Console
Answer: B

19. What command directs Event Management to refresh the active Message Record and Message Action lists immediately with the definitions stored in the Event Management database?
A. cawto
B. clean_sadmin
C. opreload
D. resetdsm
Answer: C

20. What component is selected to install the Report Builder and Report Administrator?
A. Unicenter Explorer
B. Performance Management
C. Unicenter Reports
D. Software Development Kit
Answer: C

21. What Administrative GUI is used to display messages written to the Event Console Log?
A. 2-D Map
B. Event Console
C. Message Action
D. Message Record
Answer: B

22. To export all of the Message Records and Actions to a text file, what command would you use if the name of the file you wanted to export the Message Records and Actions to was called MyMsgRecs.txt?
A. cautil –f MyMsgRecs.txt
B. ldconfig MyMsgRecs.txt
C. mkconfig > MyMsgRecs.txt
D. oprdb script db > MyMsgRecs.txt
Answer: D

23. What command is used to import and append a text file called MyMsgRecs.txt, containing Message Records and Actions, into the Event Management database?
A. cautil –f MyMsgRecs.txt
B. ldconfig MyMsgRecs.txt
C. mkconfig > MyMsgRecs.txt
D. oprdb script db > MyMsgRecs.txt
Answer: A

24. Which field associates a message record to its message actions?
A. Message ID
B. Message Number
C. Sequence Number
D. Token Number
Answer: D

25. To display a message that will appear as scrolling text, what Message Action would you use?
A. BANNER
B. ENABLE
C. EXPORT
D. WORLDVPOP
Answer: A

26. To prevent an unwanted message from being displayed at the Unicenter console and NOT placed in the console log at all, what Message Action would you use?
A. DISABLE
B. DISCARD
C. IGNORE
D. SUPPRESS
Answer: B

27. Which are valid action types in a Message Action?
A. BANNER, EXPORT, ENABLE, OPRELOAD
B. EXPORT, OPRCMD, BANNER, DELAY
C. DISCARD, BANNER, OPRDB, COMMAND
D. HILITE, EXTERNAL, DELAY, DISCARD
Answer: D

28. To have a copy of the message appear in the Held Messages window of the Event Console, what Message Action would you use?
A. FORWARD
B. SENDKEEP
C. SENDOPER
D. WORLDVPOP
Answer: B

29. Which of the following Message Actions is used to create or modify the value of a memory variable?
A. ANNOTATE
B. ENABLE
C. EXPORT
D. EXTERNAL
Answer: C

30. What is the default Unicenter NSM Administrator username?
A. Cauniunt
B. Caunit
C. Caucint
D. Caunint
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved