Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 251-365 Exam - Cheat-Test.com

Free 251-365 Sample Questions:

Q: 1 Which policy attribute must be selected for synthetic backups?
A. Collect true image restore
B. Collect image restore information
C. Collect true image restore information with move detection
D. Collect synthetic backup information with move detection
Answer: C

Q: 2 Where in the NetBackup Administration console do you create a disk location for backups?
A. Policies
B. Storage
C. Devices
D. Disk Pools
Answer: B

Q: 3 Where can you configure media ownership? (Choose two.)
A. Policy-->Attributes
B. Policy-->Schedules
C. Volume pools
D. Master server host properties
E. Media server host properties
Answer: A, B

Q: 4 You are installing a new NetBackup client that must communicate across a firewall to its master/media server. Which NetBackup process helps reduce the number of ports that must be opened in the firewall?
A. inetd
B. bpcd
C. vnetd
D. bpinetd
Answer: C

Q: 5 What should you use to make more than one copy of a NetBackup 6.5 hot catalog backup at the time of the backup creation?
A. Storage lifecycles
B. Multiple copies
C. Duplication
D. NetBackup Vault
Answer: B

Q: 6 How should you verify Windows tape device driver operation?
A. Run the scan command.
B. Run tpautoconfig on the media server.
C. Run robtest on the media server.
D. Run tpconfig on the servers connected to the tape device.
Answer: A

Q: 7 What is the advantage of using SCSI Persistent Reserve (SPR) over SCSI-2 Primary Command (SPC-2) reservation?
A. SPR can be used in mixed environments with SPC-2 Reserve.
B. SPR will be retained over SCSI bus resets.
C. SPR reservation standard is more mature.
D. SPR reservation is supported by more operating systems.
Answer: B

Q: 8 Which type of disk can be used to write backups?
A. Shared drive without read permissions
B. Extended disk without a logical volume
C. LUN without a volume
D. RAID5 disk
Answer: D

Q: 9 Which policy tab is used to specify the e-mail address for the disaster recovery file?
A. Attributes
B. Schedules
C. Disaster Recovery
D. Backup Selections
Answer: C

Q: 10 Which area of a policy is used to assign a retention level for a backup job?
A. Files
B. Clients
C. Attributes
D. Schedules
Answer: D

Q: 11 A new NetBackup installation has 10,000 tapes in a single library and 27 volume pools. Which NetBackup feature allows automatic assignment of free tapes to any of the 27 pools when the pool runs out of tapes?
A. Setting up a scratch pool.
B. Setting up volume group for each pool.
C. Enabling media multiplexing for each policy.
D. Enabling auto-assign media in the Universal Attributes tab.
Answer: A

Q: 12 The NetBackup system administrator receives a request to ensure the daily backup of the Registry on all Microsoft Windows 2003 Servers. Which file list ensures the backup of the Microsoft Windows Registry?
A. C:\
B. Registry:\
C. Shadow_Copy_Components:\
D. LOCAL_DRIVES
Answer: C

Q: 13 You have ten different volume pools in your NetBackup environment. You have a limited number of available tapes. What is the recommended method to assign tapes to different volume pools?
A. Use the NetBackup volume pool.
B. Manually move tapes to every pool.
C. Configure a temp pool and assign all available tapes to the temp pool.
D. Configure a scratch pool and assign all available tapes to the scratch pool.
Answer: D

Q: 14 When using the JAVA console, which file needs to be edited to allow someone other than root or administrator to administrate the NetBackup master server?
A. bp.conf
B. auth.conf
C. vm.conf
D. security.conf
Answer: B

Q: 15 To use NetBackup LiveUpdate, your LiveUpdate clients must be at version _____ or greater.
A. 5.0
B. 5.1
C. 6.0
D. 6.5
Answer: D

Q: 16 A new NetBackup UNIX client has been configured and only the root file system (/) is being backed up. All file systems should be backed up. What can you do to have all file systems backed up?
A. Select Cross mount points
B. Select Cross file systems
C. Use CROSS_MOUNT_POINTS in the file list
D. Use ALL_LOCAL_FILESYSTEMS in the file list
Answer: A

Q: 17 Which of the following policy types is supported with synthetic backup?
A. Standard or MS-Windows
B. Standard or MS-Windows-NT
C. DataStore or MS-Windows
D. DataStore or Standard
Answer: B

Q: 18 Which selections are necessary in a single Solaris client policy to have only two backup jobs run at the same time, when there are four file streams listed?
A. Standard, Allow multiple data streams, and Limit jobs per client=2
B. Standard, Allow multiple data streams, and Limit jobs per policy=2
C. Solaris, Allow multiple data streams, and Limit jobs per client=2
D. Solaris, Allow multiple data streams, and Limit jobs per policy=2
Answer: B

Q: 19 You have a policy as follows:
Four Windows 2003 clients, each client having a C:\ and D:\ drive
Allow multiple data stream selected
Storage Unit with 16 drives
ALL_LOCAL_DRIVES selected
How many data streaming backup jobs will run simultaneously?
A. 4
B. 8
C. 12
D. 16
Answer: C

Q: 20 Which statement is true about a policy that has its start window set to daily from 8:00 p.m. to 11:00 p.m.?
A. Backups will always start at 8:00 p.m.
B. Backups will never run past 11:00 p.m.
C. Backups will never start after 11:00 p.m.
D. Backups will pause at 11:00 p.m.
Answer: C

Q: 21 To enable NetBackup LiveUpdate logs, where do you create two directories called patch and liveupdate?
A. install_path\netbackup
B. install_path\liveupdate
C. install_path\netbackup\logs
D. install_path\liveupdate\logs
Answer: C

Q: 22 What should be done to ensure that the NetBackup environment is recoverable in case of a disaster? (Choose two.)
A. Maintain tapes in the scratch pool.
B. Maintain NetBackup catalog in sync state.
C. Back up the NetBackup catalogs on the master server.
D. Back up the EMM database on the EMM server.
E. Back up the mediaDB on all media servers.
Answer: C, D

Q: 23 A new policy has been created with Full and Incremental schedules using a PoolB volume pool. The Incremental schedule is using the tapes out of the PoolB volume pool. A volume pool, named PoolA, has been configured for incremental backups.
How do you enable the Incremental schedule to use the PoolA volume pool?
A. Policy-->Attributes-->Policy volume pool-->PoolA
B. Policy-->Schedules-->Incremental-->Policy volume pool-->Deselect PoolB
C. Policy-->Schedules-->Attributes-->Override policy volume pool-->Incremental-->PoolA
D. Policy-->Schedules-->Incremental-->Attributes-->Override policy volume pool-->PoolA
Answer: D

Q: 24 The NetBackup system administrator must create a policy to do a total system backup of the organization's Windows 2003 Servers. Which backup selection should the system administrator use?
A. Local_Drives
B. Local_Drives and Shadow_Copy_Components
C. All_Local_Drives
D. All_Local_Drives and Shadow_Copy_Components
Answer: C

Q: 25 Which volume pools can be configured for Maximum Partially Full (MPF)?
A. NetBackup
B. CatalogBackup
C. scratch
D. none
Answer: A

Q: 26 What is a function of robtest?
A. It communicates directly with a tape library.
B. It tests tape drives within a library.
C. It sets barcode length.
D. It tests tape drive availability.
Answer: A

Q: 27 Which properties are defined in a tape storage unit? (Choose three.)
A. Drive density
B. Media server
C. Drive path
D. Drive name
E. Drive multiplexing
Answer: A, B, E

Q: 28 How do you specify an exclude list for a single schedule within a policy?
A. Windows clients-->Exclude List-->Add-->All policies.
Type in the schedule name.
B. Windows clients-->Exclude List-->Add.
Type the name of the policy type in the schedule name.
C. Windows clients-->Exclude List.
Check Exceptions to the exclude list.
D. Windows clients-->Include List.
Check Exceptions to the exclude list.
Answer: B

Q: 29 What is the default number of days that a failed restore job can remain in an Incomplete state prior to being moved to a Done state?
A. 1
B. 3
C. 7
D. 14
Answer: C

Q: 30 Where in the NetBackup Administration console is the backup fragment size set?
A. Policies
B. Storage Units
C. Media Manager-->Devices
D. Host Properties-->Media Manager
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved