Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 251-351 Exam - Cheat-Test.com

Free 251-351 Sample Questions:

1. An application is started and stopped using custom scripts and consists of a single running process. Which type of resource is recommended to cluster this application?
A. Process
B. Program
C. Application
D. GenericService
Answer: A

2. What is a procedure of decreasing the size of a volume?
A. Select Actions-->Shrink Volume
B. Select Actions-->Resize Volume-->Shrink
C. Select Actions-->Resize Volume-->Reduce
D. Select Actions-->Reduce Volume Size
Answer: B

3. Which attribute enables Veritas Cluster Server to bring a resource online after it goes offline unexpectedly and before faulting the resource?
A. RestartLimit
B. OnlineRestartLimit
C. AutoRestartLimit
D. OnlineRetryLimit
Answer: A

4. You have a two node cluster with a single Active/Passive service group and you want to guarantee that an attempt to manually bring a resource online will be quickly caught on the passive node. Which resource type attribute would you change?
A. MonitorInterval
B. OfflineMonitorInterval
C. ViolationInterval
D. MonitorTimeout
Answer: B

5. Which two attributes must be defined for a SQLServer2005 resource? (Choose two.)
A. UserAccount
B. Instance
C. DetailMonitor
D. LanmanResName
E. MountV
Answer: B, D

6. In a five-node cluster with two configured heartbeat links, what is the GAB seeding value set by the Veritas Cluster Server Configuration Wizard?
A. two
B. three
C. four
D. five
Answer: D

7. The account used for the Veritas Cluster Server Helper (HadHelper) service is used for which two activities? (Choose two.)
A. providing the security context for the HAD service
B. providing the security context for network access
C. accessing and updating Active Directory objects
D. provding read-only access to the cluster
E. restarting HAD in case the service stops for any reason
Answer: B, C

8. Which feature of Storage Foundation is required in order to use Microsoft iSCSI Software Initiator managed storage devices?
A. DG Delayed Import Service
B. iSCSI Support Service
C. Storage Communication Service
D. Product Authentication Service
Answer: A

9. You have just configured a two-system cluster using the Veritas Cluster Server Configuration Wizard. Which command is present in the gabtab.txt file?
A. gabconfig -c -x
B. gabconfig -c -n 2
C. gabconfig -x
D. gabconfig -n 2
Answer: B

10. Given the partial main.cf definition:
group AppSG(
SystemList = { SystemA = 0, SystemB = 1, SystemC = 2, SystemD = 4 }
AutoStartList = { SystemA, SystemD }
OnlineRetryLimit = 3
OnlineRetryInterval = 120)
AppSG is online on SystemA. All other systems are up and available.
To which system will AppSG fail over when SystemA faults?
A. SystemA
B. SystemB
C. SystemC
D. SystemD
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved