Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 251-312 Exam - Cheat-Test.com

Free 251-312 Sample Questions:

Q: 1 An administrator moves media from the Daily media set to the Retired media set. The Overwrite Protection Period of the media had 22 hours remaining and the Append Period is 2 days. What is the result of the move?
A. The Overwrite Protection Period is set to Infinite.
B. The Overwrite Protection Period is set to 0 (zero).
C. The Append Period is set to Infinite.
D. The Append Period remains 2 days.
Answer: A

Q: 2 Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec) is installed on a Windows 2000 Server. How can a backup administrator verify that the Symantec device drivers are installed for a tape device?
A. in Windows Device Manager, select the Tape Drives and verify the driver provider
B. in Windows Explorer, navigate to the Program FilesExecfolder
C. in the Devices view in Backup Exec, right-click the tape device and select Properties
D. in the Windows Registry, navigate to HKEY_Local_MachineExec
Answer: A

Q: 3 Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec) is installed successfully, but the physically attached stand-alone tape drive fails to display within the Backup Exec Administration Console. The tape drive is displayed in Microsoft Windows 2003 Device Manager under the Tape Devices branch. Which two actions will resolve this problem? (Choose two.)
A. restart the Backup Exec Server service and then use Windows Device Manager to scan for new devices
B. right-click the Devices tree in Backup Exec and select Scan for New Devices
C. verify that the tape drive is on the Backup Exec Hardware Compatibility List
D. contact the tape drive manufacturer to confirm whether updates are necessary for the tape drive firmware
E. through Windows Device Manager, check to see if the SCSIchanger device service is running and restart the service if it has failed to start
Answer: C, D

Q: 4 A new data retrieval company has a server farm with 30 TB of storage at 10% capacity. The Information Technology team is tasked to develop a backup strategy. The primary goal is to support backing up the full capacity of the server farm with the least amount of media. To meet these needs, the IT team invests in a high-capacity tape library, a stand-alone drive, and a DVD-RW drive with UDF packet writing support. The IT team also establishes a Backup-to-Disk folder. To accomplish the primary goal, which backup device is best to use when creating a backup job?
A. high-capacity tape library
B. 4mm stand-alone drive
C. DVD-RW drive with UDF packet writing support
D. cascaded drive pool
Answer: A

Q: 5 What are three functions of the Device Configuration Wizard? (Choose three.)
A. creates a Backup-to-Disk folder
B. configures robotic library drives
C. installs tape device drivers
D. edits properties of a Backup-to-Disk folder
E. configures hot-swappable device drivers
Answer: A, B, C

Q: 6 What are two ways Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec) encryption keys can be moved from Media ServerA to Media ServerB? (Choose two.)
A. export encryption keys from Media ServerA and import on Media ServerB
B. restore the Media ServerA Backup Exec database on Media ServerB
C. create new keys on Media ServerB using the original passphrase
D. copy the encryption key file from Media ServerA to Media ServerB
E. use Central Administration Server Option to synchronize encryption keys
Answer: B, C

Q: 7 Which two processes can be used to move media from the offline location back to online? (Choose two.)
A. delete the media and inventory the robot
B. inventory the offline media
C. catalog the offline media
D. scan the robot
E. create an import job
Answer: B, D

Q: 8 A backup administrator is given the responsibility to protect a remote site that contains a server with 30 TB of storage at 10% capacity. Management mandates that the backup administrator develop a backup strategy with the primary goal of quick recovery. To accomplish this, the backup administrator purchases a high-capacity tape library, a stand-alone drive, and a DVD-RW drive. The backup administrator also configures a Backup-to-Disk folder as a backup target device. To achieve quick recovery, which backup device should be used when creating a backup job?
A. high-capacity tape library
B. stand-alone drive
C. DVD-RW drive with UDF packet writing support
D. Backup-to-Disk folder
Answer: D

Q: 9 What are two ways to create a duplication job? (Choose two.)
A. right-click an existing policy and select Duplication Job
B. select Job Setup --> Backup Tasks --> New job to duplicate backup sets
C. run Tools --> Wizards --> Duplication Wizard
D. right-click on a pending job in Job Monitor and select Duplicate
E. right-click on an existing job and select Create Duplicate
Answer: A, B

Q: 10 When a piece of media is moved from its current media set to a different media set, what happens to the Overwrite Protection Period (OPP) and Append Period (AP) for that media?
A. The OPP and AP are reset to the new media set properties when the media is next overwritten.
B. The media is set to Scratch Media and the OPP and AP change to match the new media set.
C. The media is added to the new media set and the OPP and AP immediately change to match the new media set.
D. The media is added to the new media set and has the OPP and AP set to match the new media set after it is inventoried.
Answer: C

Q: 11 The two tape drives (drive1 and drive2) attached to the media server have been placed in the Tape Pool device pool. Three backups scheduled for the same time period are designated for the Tape Pool. The first two backups are assigned to the two tape drives. To which device is the third backup job written?
A. drive1
B. drive2
C. the first available drive
D. the All Devices pool
Answer: C

Q: 12 Tape01 has been written and allocated to the Weekly Full media set by Media ServerA. Tape01 is physically moved into the robotic library connected to Media ServerB. Which media type in the Foreign media set will contain Tape01 after the catalog operation has been performed?
A. Foreign Media
B. Backup Exec and Windows NT Backup Media
C. Backup Exec and Windows Archive Media
D. Offline Media
Answer: B

Q: 13 High disk fragmentation has become a problem on a volume that contains Backup-to-Disk (B2D) folders. Which change can be made in Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers to mitigate future fragmentation?
A. decrease the size of the B2D files
B. decrease the number of concurrent operations allowed for B2D files
C. enable the option "Allocate the Maximum file size for B2D files"
D. disable the option "Maximum file size allocation for B2D files"
Answer: C

Q: 14 Which one-time-only cleaning method is invoked by the Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers administrator?
A. Clean Now
B. Run Now
C. Tape Alert
D. Manual
Answer: D

Q: 15 Which utility can a backup administrator run to diagnose devices that are attached to a media server?
A. SymDiag
B. BEDiag
C. DeviceDiag
D. BackupDiag
Answer: B

Q: 16 Which two wizards does Backup Exec provide for adding storage locations to a media server? (Choose two.)
A. IDR Wizard
B. Device Configuration Wizard
C. Hot Swappable Device Wizard
D. Policy Wizard
E. Backup Wizard
Answer: B, C

Q: 17 Which two does Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers create in order to manage offsite storage? (Choose two.)
A. export jobs
B. media vaults
C. backup template rules
D. vault rules
E. offsite rules
Answer: B, D

Q: 18 Which two are default system media sets in Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers? (Choose two.)
A. Online Media
B. Scratch Media
C. Offline Media
D. Catalog Media
E. Retired Media
Answer: B, E

Q: 19 To which three types of devices can a backup be written? (Choose three.)
A. stand-alone drive
B. robotic library drive
C. device pool
D. storage unit
E. media set
Answer: A, B, C

Q: 20 A disk space reserve is configured with a disk space threshold of 2 GB for all Backup-to-Disk (B2D) folders. What is the expected behavior of a Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec) media server when it reaches the disk space threshold?
A. All active jobs to the B2D folder are canceled and scheduled backup jobs remain scheduled.
B. All active jobs to the B2D folder are queued and scheduled backup jobs remain scheduled.
C. All active jobs to the B2D folder complete and scheduled backup jobs remain scheduled.
D. All active jobs to the B2D folder complete and the B2D folder is set to offline.
Answer: B

Q: 21 Several stand-alone tape drives, all of the same type, are attached to a media server but none of them have sufficient capacity to complete regular backups without spanning several tapes. Which action enables regular backups to run to tape without someone onsite to manually swap tapes?
A. create a Standard device pool and add to it each stand-alone tape drive
B. create a Cascaded device pool and add to it each stand-alone tape drive
C. create a Virtual device pool for each tape drive and then manually load balance the backups
D. create a Backup-to-Disk device pool and add each stand-alone tape drive to it
Answer: B

Q: 22 Which data encryption algorithm is used on Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers?
A. Federal Information Processing Standard (FIPS)
B. Data Encryption Standard (DES)
C. Advanced Encryption Standard (AES)
D. Triple Data Encryption Standard (3TDES)
Answer: C

Q: 23 Where is the Reset Cleaning Statistics button located?
A. under the Cleaning tab of the Drive Properties window
B. under the General tab of the Drive Properties window
C. under Device Properties after right-clicking on Devices
D. under the Tools Device and Media Operations tab
Answer: A

Q: 24 Which two options can be changed on a Backup-to-Disk folder that is currently online? (Choose two.)
A. Offline
B. Online
C. Paused
D. Enabled
E. Formatted
Answer: C, D

Q: 25 A single tape-drive robotic library is attached to the Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec) media server but fails to display in the Backup Exec Devices window. The library is in the correct location under the Robotic Libraries tree, but instead of listing the drive underneath it, there is a listing of Unknown Drive. The drive name is listed under Stand-alone Drives.
What must be done to solve this problem?
A. Restart the Backup Exec Server service and scan for new devices in Windows Device Manager.
B. Power down the Backup Exec Server and the attached robotic library, then power up the robotic library before powering up the Backup Exec Server.
C. Run the Backup Exec Device Configuration Wizard and drag the correct drive name to the position under the robotic library.
D. Because the robotic library is unserialized and not supported by Backup Exec, replace the robotic library with a supported robotic library.
Answer: C

Q: 26 What happens to an existing Backup Exec 12 for Windows Servers (Backup Exec) job template when the associated encryption key is deleted?
A. Backup Exec immediately prompts for a replacement encryption key for each template.
B. Backup Exec prompts for a replacement encryption key when a job based on the affected templates is created.
C. Backup Exec prompts for a replacement encryption key when a job based on the affected templates is run.
D. Backup Exec automatically switches the templates to unencrypted mode.
Answer: A

Q: 27 Which Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers wizard can be used to make a connected iSCSI target visible to a media server?
A. iSCSI Wizard
B. Hot-Swappable Device Wizard
C. Disk Discovery Wizard
D. Disk Detection Wizard
Answer: B

Q: 28 When would a backup administrator use a restricted encryption key instead of a common encryption key?
A. to restrict encryption key export
B. to restrict encryption using the key
C. to restrict encryption and decryption using the key
D. to restrict decryption using the key
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved