Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-924 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-924 Sample Questions:

Q: 1 Which schedule type backs up files that have changed since the last successful incremental backup?
A. full
B. differential incremental
C. cumulative incremental
D. automatic differential-incremental
Answer: B

Q: 2 What are two reasons why a Windows operating system does NOT detect a SCSI device? (Choose two.)
A. NetBackup drivers are not installed correctly.
B. The device is not attached to the SCSI adapter.
C. The device is SCSI SE, and the adapter is SCSI DIFF.
D. The SCSI device is not on the list of NBU-supported devices.
Answer: B, C

Q: 3 By default, which two user groups have sufficient permissions to update device drivers? (Choose two.)
A. Power Users
B. Administrators
C. Domain Admins
D. Backup Operators
Answer: B, C

Q: 4 NetBackup can no longer use the tape devices or robots attached to the system. Which two software utilities could have caused this? (Choose two.)
A. Logical Disk Manager
B. Removable Storage Manager
C. monitoring software that scans actively
D. monitoring software that scans passively
Answer: B, C

Q: 5 Which file is reviewed to ensure that network ports are resolved correctly?
A. lmhosts
B. hosts
C. services
D. protocol
Answer: C

Q: 6 For a calendar schedule, to which three backup types does the option detries allowed after runday apply? (Choose three.)
A. full
B. user directed
C. differential incremental
D. cumulative incremental
E. user archive
Answer: A, C, D

Q: 7 You have experienced a catastrophic failure on your master server, and you need to restore your environment to a stand-by server. Which command would you use to restore your catalog database?
A. bpdbrecover
B. vmrecover
C. bpimport
D. bprecover
Answer: D

Q: 8 Which command is used to determine a machine's hostname?
A. arp
B. ping
C. ipconfig /all
D. winipconfig /all
Answer: C

Q: 9 Where are two places that network speed can be configured? (Choose two.)
A. routing tables
B. switch port settings
C. arp tables
D. network card settings
Answer: B, D

Q: 10 Which two commands can be used to verify that the fully qualified domain name is being resolved? (Choose two.)
A. ping
B. trace
C. nslookup
D. ifconfig
Answer: A, C

Q: 11 Which command displays current TCP/IP connections, protocol statistics, in addition to the local routing table?
A. ping
B. netstat
C. tracert
D. nslookup
Answer: B

Q: 12 When can a user-directed backup be performed?
A. whenever this backup is manually initiated
B. after all other scheduled backups have finished
C. during the time period configured within the schedule
D. when the NetBackup Client Service is no longer running
Answer: C

Q: 13 Which client process handles connection requests?
A. bptar
B. bpcd
C. bprd
D. bpbkar
Answer: B

Q: 14 Which process is responsible for handling the mounting of media?
A. ltid
B. bpbrm
C. bptm (child)
D. bptm (parent)
Answer: A

Q: 15 Which two processes run only on the master server? (Choose two.)
A. bpcd
B. bpbrm
C. bpdbm
D. bpsched
Answer: C, D

Q: 16 Which global attribute specifies how often bpsched determines if schedules are to be run?
A. wakeup interval
B. job run latency
C. schedule frequency
D. schedule backup attempts
Answer: A

Q: 17 Choose three methods to initiate catalog backups. (Choose three.)
A. manually
B. after a catalog cleanup
C. after each session of scheduled backups
D. before each session of scheduled backups
E. after each session of scheduled, user, or manual backups
Answer: A, C, E

Q: 18 What are three valid options when configuring robotic control? (Choose three.)
A. Robot control is handled by a clustered device host.
B. Robot control is determined dynamically.
C. Robot control is attached to an NDMP host.
D. Robot control is handled by a remote host.
E. The robot is controlled locally by this device host.
Answer: C, D, E

Q: 19 Which feature enables multiple simultaneous copies during backup?
A. Vault
B. Image copy
C. Inline tape copy
D. Disk staging
Answer: C

Q: 20 During a restore, which client log provides information about the files being restored?
A. bpcd
B. tar
C. bpjava-usvc
D. bpbkar
Answer: B

Q: 21 Which NetBackup process must be running on the master server in order to initiate any backups and restores?
A. bpcd
B. bptm
C. bpbrm
D. bprd
Answer: D

Q: 22 Which two volume pools cannot be deleted? (Choose two.)
A. DataStore
B. Catalog
C. Scratch
D. NetBackup
Answer: A, D

Q: 23 A robotic device and tape drives have been configured on your media server. What device control state may indicate a robotic communication problem?
A. AVR
B. TLD
C. ACS
D. TLM
Answer: A

Q: 24 You want to back up a system that is a NetBackup media server. Which mechanism is used by default to transfer the data from bpbkar to bptm?
A. UDP
B. TCP/IP
C. shared memory
D. shared file pointers
Answer: C

Q: 25 Which command can be used to display configuration information or as a helper command for the backuptrace and restoretrace commands?
A. bpgetconfig
B. bpdisconfig
C. bpshowconfig
D. bpviewconfig
Answer: A

Q: 26 Which command makes a copy of a backup image?
A. bpcopy
B. bpimage
C. bpbackup
D. bpduplicate
Answer: D

Q: 27 Which statement applies when performing a restore using True Image Restore (TIR)?
A. TIR excludes the use of alternate path restore.
B. Files created since the last TIR backup are not removed.
C. The administrator can specify a list of individual files for TIR.
D. TIR always restores the data blocks to the same place on the disk.
Answer: B

Q: 28 Your storage unit is configured for in demand only, which you now want to disable. You operate a 24-hour center and cannot restart the master server daemons for the configuration changes to take effect.
Which command reads the storage unit changes?
A. bpstu ead_changes
B. bpsched ead_stunits
C. bpschedreq ead_stunits
D. bpstunits ead_changes
Answer: C

Q: 29 Which command physically accesses the tapes?
A. bpimagelist
B. bplist
C. bpimmedia
D. bpdbjobs
Answer: C

Q: 30 Which two schedule types allow client-directed backups? (Choose two.)
A. user backup
B. full backup
C. user archive
D. automatic backup
E. cumulative-incremental backup
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved