Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-824 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-824 Sample Questions:

Q: 1 What are two examples of offsite storage? (Choose two.)
A. real-time media duplication to a remote site
B. sending physical media to an alternate location
C. creating copies of existing media to store in the same data center
D. storing media in a fire and flood proof safe that uses a magnetic seal
Answer: A, B

Q: 2 Which two UNIX commands produce output containing the name of the computer system you are logged into? (Choose two.)
A. uname -a
B. hostname
C. lanscan -a
D. hostname -a
Answer: A, B

Q: 3 A new robot and drive have been added to a Solaris media server. The current operating system device drivers do NOT support variable length record sizes. Which file must be modified to make these drives write in variable length record sizes?
A. sg.conf
B. kernel.drv
C. device.conf
D. st.conf
Answer: D

Q: 4 Which file contains the network name and IP address information used when performing local name and IP address resolution?
A. /etc/hosts
B. /etc/ipnames
C. /etc/inetd.conf
D. /etc/nsswitch.conf
Answer: A

Q: 5 Which command syntax can be used to verify that a port name can be resolved?
A. ping machine_name port_name
B. ping ip_address -p port_name
C. telnet machine_name port_name
D. telnet machine_name -port port_name
Answer: C

Q: 6 Which UNIX command displays the names resolved by broadcast?
A. arp
B. ping
C. nsswitch
D. nslookup
Answer: A

Q: 7 Which file is reviewed to ensure that network ports are resolved correctly?
A. system
B. inetd
C. nsswitch
D. services
Answer: D

Q: 8 Which three factors affect the data transfer speed of a remote full backup? (Choose three.)
A. network throughput
B. disk I/O
C. media density
D. buffer size
E. the number of files that have changed
Answer: A, B, D

Q: 9 A tape is loaded into the tape drive called /dev/tape1. Which two commands help to prove that a tape device is available for use by the operating system? (Choose two.)
A. ls -l /dev/tape1
B. sgscan /dev/tape1
C. mt -f /dev/tape1 rewind
D. tar -cvf /dev/tape1 /etc
Answer: C, D

Q: 10 For a calendar schedule, to which three backup types does the option etries allowed after runday apply? (Choose three.)
A. full
B. user directed
C. differential incremental
D. cumulative incremental
E. user archive
Answer: A, C, D

Q: 11 Which three conditions must be met before successfully writing to and reading from a tape device? (Choose three.)
A. A tape device file has been created for the tape drive.
B. The latest available version of firmware has been loaded.
C. This tape device is compatible with this version of the operating system.
D. A compatible tape device driver has been installed.
Answer: A, C, D

Q: 12 A NetBackup administrator can initiate server-directed restores _____.
A. to any properly configured NetBackup client
B. only to a machine within the client's servers list
C. only to clients configured within a standard policy type
D. only to the client from which the files to be restored were backed up
Answer: A

Q: 13 You suspect a client backup has been failing due to firewall software on the client side. Which method do you use to verify the backup path through a client-side firewall?
A. nslookup from the media server to the client
B. telnet from the media server to the client
C. pathping from the client to the media server
D. arp from the client to the media server
Answer: B

Q: 14 Which NetBackup process starts the bpsched process on the master server?
A. bpcd
B. bprd
C. bpdbm
D. bpinetd
Answer: B

Q: 15 Which feature enables multiple simultaneous copies during backup?
A. Vault
B. Image copy
C. Inline tape copy
D. Disk staging
Answer: C

Q: 16 What defines the direction of a vnetd "call back"?
A. client -> media server
B. client -> master server
C. media server -> client
D. master server -> client
Answer: A

Q: 17 You have a tape library with two DLT drives. Which process directs a robot to load a tape into a drive?
A. tldd
B. tldcd
C. avrd
D. bptm
Answer: B

Q: 18 During a restore, which client log provides information about the files being restored?
A. bpcd
B. tar
C. bpjava-usvc
D. bpbkar
Answer: B

Q: 19 Which two functions can the tpautoconf command perform? (Choose two.)
A. set the initial drive status to UP or DOWN
B. discover and configure devices
C. reconfigure databases after device replacement
D. specify the number of hours between drive cleanings
Answer: B, C

Q: 20 Which client-side command queries the master server to resolve the client's name?
A. bpclient
B. bpresolve
C. tracker
D. bpclntcmd
Answer: D

Q: 21 On master servers, the scheduler uses policy information from the NetBackup configuration databases to determine _____. (Choose two.)
A. the clients to start and when to start them
B. the volume pools from which to select media
C. the storage units to use for backups and archives
D. the port range to use when connecting to the client
Answer: A, C

Q: 22 Which two processes receive the backup data transmitted from bpbkar? (Choose two.)
A. bpcd
B. bptm
C. bpdm
D. bpdbm
Answer: B, C

Q: 23 Which NetBackup feature enables you to back up more than one file or directory on a client at the same time using a single backup policy?
A. multiplexing
B. multistreaming
C. inline tape copy
D. disk image backup
Answer: B

Q: 24 Which two processes run only on the master server? (Choose two.)
A. bpcd
B. bpbrm
C. bpdbm
D. bpsched
Answer: C, D

Q: 25 Which command displays the currently configured catalog backup media?
A. bprecover
B. bpcatinfo
C. bpsyncinfo
D. bpmedia
Answer: C

Q: 26 In a catalog backup, which three paths must be included to protect a master server catalog? (Choose three.)
A. /usr/openv/db/data
B. /usr/openv/netbackup/db
C. /usr/openv/volmgr/database
D. /usr/openv/netbackup/db/conf
E. /usr/openv/var
Answer: B, C, E

Q: 27 Which command can be used to move media to a different server?
A. bpimport
B. vmadd
C. bpimmedia
D. bpmedia
Answer: D

Q: 28 Which file must exist in the altnames directory for a client to perform alternate client restores of any other machine's data to itself?
A. alt_path
B. peername
C. client_name
D. No.Restrictions
Answer: D

Q: 29 Which command displays the scan host information about drives?
A. tpconfig -d
B. vmoprcmd -d
C. vmdareq -display
D. vmdareq -scan_host
Answer: C

Q: 30 Which two commands write an image to media? (Choose two.)
A. bpverify
B. bparchive
C. bpduplicate
D. bpimmedia
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved