Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-512 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-512 Sample Questions:

Q: 1
Which two components are required for the Symantec Data Loss Prevention for Tablets solution in addition to the Tablet Prevent and Enforce servers? (Select two.)
A. DLP Agent
B. Virtual Private Network Gateway
C. Web Proxy
D. 2010 Exchange Server
E. Mobile Device Management
Answer: B,C

Q: 2
Which profile contains information to enable the VPN on Demand functionality for the Data Loss Prevention for Tablets solution?
A. DLP Agent profile
B. SCEP profile
C. iOS profile
D. VPN client profile
Answer: C

Q: 3
A scanner fails to return results upon completion of the scan process. Which file should be removed to eliminate previous scan issues?
A. scanner_typeScanner.cfg
B. Clean.exe
C. ScannerControllerLogging.properties
D. logs
Answer: A

Q: 4
A Network Monitor server has been installed and the networking components configured accordingly. The server is receiving traffic, but fails to detect incidents. Running Wireshark indicates that the desired traffic is reaching the detection server. What is the most likely cause for this behavior?
A. The mirrored port is sending corrupted packets.
B. The wrong interface is selected in the configuration.
C. The configuration is set to process GET requests.
D. The communication to the database server is interrupted.
Answer: D

Q: 5
An administrator has completed the example document training process, but is having difficulty deciding whether or not to accept a VML profile. Where can the administrator find information regarding the quality of each training set at a granular, per-fold level?
A. machinelearning_training_process.log file
B. machinelearning_native_filereader.log file
C. machinelearning_training.log file
D. machinelearning_native_manager.log file
Answer: C

Q: 6
An approved Endpoint device has been configured and added as an exception to a policy that blocks the transfer of sensitive data. Data transfers to these approved Endpoint devices are still being blocked. What should the Data Loss Prevention administrator do to resolve this?
A. disable and enable the policy involved for the changes to take effect
B. edit the exception rule to ensure Match On is set to "Attachments"
C. verify that the proper device ID or class has been entered
D. assign the Endpoint device configuration to all the Endpoint servers
Answer: C

Q: 7
Which product can replace a confidential document residing on a share with a marker file explaining why the document was removed?
A. Network Discover
B. Network Protect
C. Endpoint Prevent
D. Endpoint Discover
Answer: B

Q: 8
What is one benefit of using FlexResponse for Network Discover?
A. Response rules trigger varying actions depending on which DLP Agent created the incident.
B. An email can be encrypted as it is being transmitted.
C. Displayed incident data can be redacted from the Data Loss Prevention interface automatically.
D. Customizable incident remediation actions can be manually executed.
Answer: D

Q: 9
Which product must run on a physical server?
A. Endpoint Prevent
B. Network Monitor
C. Enforce
D. Network Prevent
Answer: B

Q: 10
A user attempts to run Lookup Attributes manually on an incident. On the Incident List page under Incident Actions, the option for Lookup Attributes is missing. Which section in the Plugins.properties file is misconfigured?
A. Plugin Execution Chain is undefined.
B. Attribute Lookup parameters is set to "message".
C. Automatic plugin reload is set to false.
D. Automatic Lookup is set to false.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved