Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-511 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-511 Sample Questions:

Q: 1
How can an administrator validate that once a policy is updated and saved it has been enabled on a specific detection server?
A. check the status of the policy on the policy list page
B. check to see whether the policy was loaded under System > Servers > Alerts
C. check the policy and validate the date and time it was last updated
D. check to see whether the policy was loaded under System > Servers > Events
Answer: D

Q: 2
An administrator is running a Discover Scanner target scan and the scanner is unable to communicate back to the Discover Server. Where will the files be stored?
A. Discover Server incoming folder
B. scanner's outgoing folder
C. scanner's incoming folder
D. Enforce incident persister
Answer: B

Q: 3
Which two remediation actions are available for Network Protect? (Select two.)
A. Copy
B. Move
C. Block
D. Rename
E. Quarantine
Answer: A,E

Q: 4
A company needs to scan all of its file shares on a weekly basis to make sure sensitive data is being stored correctly. The total volume of data on the file servers is greater than 1 TB. Which approach will allow the company to quickly scan all of this data on a weekly basis?
A. run an initial complete scan of all the file shares, then modify the scan target to add date filters and exclude any files created or modified before the initial scan was run
B. run an initial complete scan of all the file shares, then modify the scan target to an incremental scan type
C. create a separate scan target for each file share and exclude files accessed before the start of each scan
D. run an initial complete scan of all file shares, create a summary report of all incidents created by the scan, then run weekly scans and compare incidents from weekly scans to incidents from the complete scan
Answer: B

Q: 5
Which Network Discover option is used to determine whether confidential data exists without having to scan the entire target?
A. Byte Throttling
B. File Throttling
C. Match Thresholds
D. Inventory Mode Scanning
Answer: D

Q: 6
A Data Loss Prevention administrator notices that several errors occurred during a Network Discover scan. Which report can the administrator use to determine exactly which errors occurred and when?
A. Discover Incident report sorted by target name and scan
B. Full Activity report for that particular scan
C. Server Event report from Server Overview
D. Full Statistics report for that particular scan
Answer: B

Q: 7
What must a policy manager do when working with Exact Data Matching (EDM) indexes?
A. re-index large data sources on a daily or weekly basis
B. index the original data source on the detection server
C. deploy the index only to specific detection servers
D. create a new data profile if data source schema changes
Answer: D

Q: 8
Which two policy management actions can result in a reduced number of incidents for a given traffic flow? (Select two.)
A. adding additional component matching to the rule
B. adding data owner exceptions
C. deploying to additional detection servers
D. increasing condition match count
E. adding additional severities
Answer: B,D

Q: 9
What is a feature of keyword proximity matching?
A. It will match on whole keywords only.
B. It has a maximum distance between keywords of 99.
C. It only matches on message body.
D. It evaluates each keyword pair independently.
Answer: D

Q: 10
The database is full and the Incident Persister is unable to process incidents. Which two file types could be present in Vontu/protect/incidents? (Select two.)
A. .idx
B. .edc
C. .idc
D. .inc
E. .bad
Answer: C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved