Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-421 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-421 Sample Questions:

1. A database must be able to recover from a logical data error in which invalid application data has been entered and saved.
Which data protection technique is most likely to help in this situation?
A.database server clustering
B.a backup of the database and daily logs
C.disk array based real-time replication
D.active storage mirroring
Answer: B

2. Your environment uses a SAN for disk access.
Which feature of NetBackup 5.0 Advanced Client is appropriate?
A.fast backups
B.off-host backups
C.referential backups
D.incremental backups
Answer: B

3. You are designing a NetBackup environment. You will be using an external (non-NetBackup) scheduling product to initiate the jobs from the Master Server.
Which three NetBackup features will be available in this configuration? (Choose three.)
A.cumulative incremental backup
B.automatic retry of failed jobs
C.multistreaming
D.multiplexing
Answer: ACD

4. NetBackup Vault is being used to duplicate backups in an environment where there are only two tape drives.
How many additional tape drives are needed to keep a single tape drive failure from being a single point of failure?
A.1
B.2
C.3
D.4
Answer: A

5. You are designing a data protection solution for a new datacenter.
Which two things can be done to improve the overall availability of the data protection environment? (Choose two.)
A.add an additional local disk to each backup server
B.connect each system to separate power sources
C.mirror the boot disk of each backup server
D.connect a tape drive to each client in the datacenter
Answer: BC

6. You are determining the scope of a data protection solution. You have already analyzed preferences and deadlines.
Which two other items must be analyzed before you can provide a solution? (Choose two.)
A.information in the SLA
B.network infrastructure
C.number of employees
D.number of tapes purchased
Answer: AB

7. You want to evaluate an environment for a NetBackup 5.0 implementation. You are already aware of which servers will be the master and media servers and which agents will be used.
What else do you determine in order to provide the proper installation requirements for NetBackup?
A.Is Name Resolution functioning properly?
B.Is every client present in the master server hosts file?
C.Is the root partition on the master server mirrored?
D.Is mySQL installed?
Answer: A

8. Which three items are considered in a Data Protection design? (Choose three.)
A.company hardware standards
B.the type of cabling used for networks and SAN
C.data throughput speeds over networks and SAN
D.business requirements for recovery point and time
Answer: ACD

9. Which two items are gathered during the data collection for a Data Protection design? (Choose two.)
A.backup client platforms and operating system versions
B.amount of Data to be backed up
C.Sales Engineers preference of tape library vendors
D.existence of network intrusion detection servers
Answer: AB

10. When determining the required backup performance of a Data Protection design, which three items should be determined? (Choose three.)
A.media server backup performance
B.network and SAN data rates
C.capacity of tape media
D.client backup windows
Answer: ABD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved