Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-406 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-406 Sample Questions:

Q: 1
What is purpose of the File Based Search in Symantec Clearwell eDiscovery Platform 7.x?
A. to run searches that cannot be run via the search UI due to term expansion limitations
B. to provide a way to export only the "Keywords" section data to a CSV file
C. a new way to produce tangible evidence of the Legal Hold notifications that have been created, their status, and the custodian actions
D. to place a "hold" on information in its current Enterprise Vault location without collecting or copying the data
Answer: C

Q: 2
The Symantec Clearwell eDiscovery Platform 7.x should use separate Confirmation and Admin servers for the Legal Hold module for which two reasons? (Select two.)
A. to avoid a disparity in the number of custodians allocated for the Legal Hold and Collections modules
B. to provide a secure Legal Hold environment
C. to use a separate Confirmation and Admin server as required by the Legal Hold module
D. to minimize processing interruptions of either the Confirmation or Admin server
E. to meet Clearwell System Requirements that the Confirmation server uses a different OS than the Admin server
Answer: B,D

Q: 3
A Case Team receives an email indicating that ongoing updates will be added to each employee profile in a Windows domain that is of particular interest to custodian data in the Symantec Clearwell eDiscovery Platform 7.x. What should the Case Team implement in the Symantec Clearwell eDiscovery Platform 7.x to ensure that each custodian profile is updated when the new
field is added?
A. Scheduled Backup
B. Scheduled Active Directory Discovery
C. Scheduled Bulk Source Import
D. LDAP Configuration Tester
Answer: B

Q: 4
A System Manager needs to import custodians from the Employee List area using the Import All from Active Directory menu option. The System Manager receives the message "No Active Directory users to import." Which task needs to be performed for the import to work successfully?
A. run Active Directory discovery from All Collections Sources area
B. run Active Directory discovery from Email Servers page in System area
C. add Active Directory Domain to crawl as source on the Settings page
D. add Active Directory global catalog server as source first on the Settings page
Answer: B

Q: 5
The mail server used by the Symantec Clearwell eDiscovery Platform 7.x has been changed to a new server during an organization's Exchange migration. New hold notices are now failing. Which configuration changes should be made in the system area?
A. in the Email Servers page, update SMTP Server host name
B. in the General page, update SMTP Server host name
C. in the General page, update Confirmation Server host name
D. in the General page, update Admin Server host name
Answer: B

Q: 6
A legal department asks the Case Team to add a survey question to an existing survey. How should the Case Team proceed?
A. create a new Custodian Notice with the new survey question and send it to custodians
B. edit an existing Custodian Notice and add question to the existing notice
C. create a System Admin notice with the new survey question and send it to custodians
D. delete the existing notice, create a new notice, and send it to custodians
Answer: A

Q: 7
A Case Team needs to find all emails sent from Joe Chen to Jun Lee. The search should be formulated to return messages that were sent from Joe Chen directly to Jun Lee, or when Jun Lee was cc'd or bcc'd. If available, the Case Team wants to leave the default setting to search contained senders/recipients. Which search method should the Case Team use?
A. use a Participants search, search emails From participant Joe Chen and To participant Jun Lee
B. search and return all documents, and select Joe Chen from the Sender filter and Jun Lee from the Recipient filter
C. use a Keywords search, search for participants Joe Chen AND Jun Lee, and under "Fields to search" select "Senders and Recipients"
D. use a Participants search, search emails from participant Joe Chen and with participant Jun
Lee as recipient
Answer: D

Q: 8
A Case Team needs to search for all items that include the word "jasmin" because it refers to a project that is under investigation. The Case Team also wants to include variations such as "jasmen," "jasmine," and "jasminum". In addition to running the search now, the search will be
saved and run after additional data has been added. Stemming is enabled for this case. Which search syntax or functionality should be used?
A. jasmin
B. jasm*
C. jasm?
D. jasm???
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved