Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-403 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-403 Sample Questions:

Q: 1
What defines the link between user and computer resources?
A. Resource Association
B. Resource Data Class
C. Resource Type
D. Resource Link
Answer: A

Q: 2
What must an administrator do to edit a sample task?
A. clone the sample task and edit the original task
B. right-click and select the task's properties
C. clone the source folder of the sample
D. clone the sample task and edit the clone
Answer: D

Q: 3
A Symantec Management Platform 7.1 administrator attempts to discover all network resources using the ping function, and none are found. After conferring with the network administrator, it is determined that ping is blocked on all network devices for security purposes. Which other protocol can the administrator use to discover network devices using Network Discovery?
A. CDP
B. HIP
C. ARP
D. RIP
Answer: C

Q: 4
Which Symantec Management Platform component initiates policy-based communication?
A. Notification Server
B. Symantec Management Agent
C. Configuration Management Database (CMDB)
D. Symantec Management Console
Answer: B

Q: 5
Which Symantec Management Platform component processes data sent by the Altiris Agent and stores it in the Configuration Management Database?
A. Symantec Management Console
B. Software Management Framework
C. Notification Server
D. Site Services
Answer: C

Q: 6
Which two methods can an administrator use to create tasks? (Select two.)
A. clone an existing task
B. clone a task report
C. right-click a reports folder and select New -> Task
D. right-click a Jobs and Tasks Portal folder and select New -> Task
E. clone an existing patch
Answer: A,D

Q: 7
Which two tabs are used to modify security roles in the Symantec Management Console? (Select two.)
A. Permissions
B. Privileges
C. Rights
D. Security
E. Membership
Answer: B,E

Q: 8
Which statement is true about the Default Shared Schedules shipping with Notification Server?
A. They cannot be deleted.
B. They cannot be modified.
C. They can override maintenance windows.
D. They cannot be disabled.
Answer: A

Q: 9
If installation of the Package Service on the Site Server is forgotten, what is the impact on a new hierarchy implementation?
A. Replication performance is degraded.
B. Data replication stops.
C. Hierarchy installation is denied.
D. Hierarchy replication switches to HTTP.
Answer: C

Q: 10
Two administrators run the same report that displays Windows XP SP1 workstations imported from Active Directory. The North America Symantec Administrator returns 2,500 workstations. The Marketing Manager returns 500 workstations. When they compare the results, they find that there is an overlap of 100 workstations. Why is there an overlap in the reports?
A. Because the workstations belong to multiple organizational groups in same organizationalview.
B. Because the workstations belong to organizational groups in separate organizational views
C. Because of workstation security privilege intersection
D. Because of workstation security role filters
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved