Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec 250-314 Exam - Cheat-Test.com

Free 250-314 Sample Questions:

Q: 1
Which two notification delivery methods can receive job logs as part of the notification process? (Select two.)
A. pager
B. printer
C. email
D. fax
E. Instant Messenger
Answer: B, C

Q: 2
What is used to perform database maintenance tasks on the Symantec Backup Exec 2010 database?
A. VXGather.exe
B. DBUtility.exe
C. BEConfigure.exe
D. BEUtility.exe
Answer: C

Q: 3
How is publishing disabled for a remote server on which the Remote Agent for Windows Systems is installed?
A. run Backup Exec Utility on the media server and clear the "Enable the Remote Agent to publish information to the media servers" check box under the Publishing tab
B. run the Remote Agent Utility on the media server and clear the "Enable the Remote Agent to publish information to the media servers" check box under the Publishing tab
C. run Backup Exec Utility on the remote server and clear the "Enable the Remote Agent to publish information to the media servers" check box under the Publishing tab
D. run the Remote Agent Utility on the remote server and clear the "Enable the Remote Agent to publish information to the media servers" check box under the Publishing tab
Answer: D

Q: 4
Which file is created when the user selects the Save contents of database to the Backup Exec data directory option?
A. BEDB.DAT
B. BEDB.BAK
C. BEDB_DAT.MDF
D. BEDB_Log.LDF
Answer: B

Q: 5
Which two features are customizable in backup reports? (Select two.)
A. page orientation
B. report header
C. report font
D. page size
E. report footer
Answer: B, E

Q: 6
Which utility can collect the Symantec Backup Exec 2010 log files?
A. VxGather.exe
B. VxCollect.exe
C. SGMon.exe
D. SymCollect.exe
Answer: A

Q: 7
An administrator needs to restore several different versions of an existing file. Which option should be chosen?
A. Restore Redirection
B. Restore Versions
C. File Versioning
D. File Redirection
Answer: D

Q: 8
What is the purpose of a temporary staging area in Symantec Backup Exec 2010?
A. uses a cache area to apply encryption to data during backup
B. allows individual items to be recovered from a tape-based image
C. allows database backups to be cataloged enabling granular recovery
D. uses available system RAM to process datadeduplication during backup
Answer: B

Q: 9
Which job requires the use of a temporary staging area?
A. an authoritative restore of Active Directory, based on LTO4 media
B. a restore of a mailbox from a GRT-enabled backup, residing on LTO4 media
C. a job to recover an entire Microsoft Exchange Information Store from LTO4 media
D. a GRT-enabled media set that is opt-duped from site A to site B
Answer: B

Q: 10
Which two options are available for Symantec Backup Exec 2010? (Select two.)
A. Symantec Backup Exec SAN Media Server Option
B. Symantec Backup Exec Deduplication Option
C. Symantec Backup Exec Inline Tape Copy Option
D. Symantec Backup Exec Granular Recovery Option
E. Symantec Backup Exec Advanced Disk-based Backup Option
Answer: B, E

Q: 11
What is supported by Symantec Backup Exec 2010?
A. Windows NT 4.0
B. Lotus Domino
C. Tivoli Storage Manager
D. Microsoft Data Protection Manager
Answer: B

Q: 12
What can be push-installed from a Symantec Backup Exec 2010 media server?
A. Remote Agent for Macintosh Systems
B. Remote Agent for Windows Systems
C. Remote Media Agent for Linux Servers
D. Symantec Backup Exec System Recovery Agent
Answer: A

Q: 13
Which feature allows for the rapid recovery of individual emails, user attributes, or documents from a single backup?
A. Intelligent Image Option (IIO)
B. Intelligent Disaster Recovery (IDR)
C. Advanced Disk-Based Backup Option (ADBO)
D. Granular Recovery Technology (GRT)
Answer: A

Q: 14
Which default database version is installed with Symantec Backup Exec 2010?
A. Microsoft SQL Server 2008
B. Microsoft SQL Server 2005
C. Microsoft SQL Server 2000 (SP4)
D. Microsoft SQL Server 2005 Express Edition
Answer: C

Q: 15
Which VMware API does Symantec Backup Exec 2010 Agent for VMware Virtual Infrastructure (AVVI) use for host-level virtual machine backups?
A. VMwarevSphere API
B. VMware Consolidated Backup (VCB)
C. VMwarevStorage API
D. VMwarevCenter API
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved